sobota 2. června 2012

Vyhodnocení giveaway

Ráda bych poděkovala každému, kdo se zúčastnil mojí giveaway. Na to, že jsem povolila účast pouze pravidelným čtenářům, byla účast docela veliká, v polovině sepisování seznamu všech přihlášených jsem trochu litovala, že jsem se rozhodla psát ho v ruce :-D Navíc jsem u toho psaní ležela (a následně i usnula, protože jsem byla po noční :-)), tak doufám, že pokud si ten seznam budete chtít prostudovat, tak že to přečtete. Pořadí jsem samozřejmě zachovala tak, jak jste komentovali (spíš komentovaly, muž se žádný nezúčastnil), pokud jste někde zveřejnily odkaz na moji giveaway, podruhé jsem vás do seznamu přidala v tom pořadí, kdy se zobrazil váš druhý komentář, takže někdo se najde v seznamu 2x hned po sobě, další až o pár řádků dál, pokud mezitím přibyly další komentáře. Fotila jsem to včera a pršelo, takže ty fotky mají hodně bídnou kvalitu... Nicméně i tak je sem dávám abych vám přiblížila výběr vítězky a abyste viděly, že když už vás v zadání otravuji otázkami, že mě taky zajímají vaše odpovědi, takže jsem si všechny komentáře pročetla a udělala takovou statistiku, kterou značku vlastníte nejvíce - k tomu ale až na konci článku, protože stejně vás nejvíc zajímá, kdo vyhrál, že? Taaaakže...






Random vylosoval číslo 72, tedy pozici, která připadla Noogetě! Vítězce moc a moc gratuluji, už jsem ji o výhře informovala mailem :-) 

A protože si umím představit, že spoustu z vás mrzí, že nevyhrály, dám vám aspoň takovou malou naději na příště - už plánuji další giveaway! A protože v komentářích k této padl několikrát návrh, že byste chtěly vyhrát pravý asijský BB cream, budeme soutěžit o něj. Upřímně řečeno jsem ho jako cenu zvažovala už v této GA, ale nemohla jsem se rozhodnout který konkrétně vybrat, tak jsem nakonec vybrala ceny úplně jiné. No, jenže stále nevím, který vám koupit, takže prosím ty z vás, které by ho chtěly vyhrát aby mi zahlasovaly v anketě, kterou jsem přidala do pravého sloupce. Vyjmenovala jsem tam několik BB krémů které jsem schopná celkem bez problémů sehnat, s většinou z nich mám sama zkušenost. Pokud vás láká nějaký úplně jiný, napište mi název do komentáře k tomuto příspěvku. Cenou v GA bude ten BB, který dostane nejvíc hlasů.



A teď už k mojí anketní otázce - ptala jsem se vás, od jaké značky máte doma nejvíce produktů. Pokud jste jmenovaly více značek, počítala jsem pouze tu první zmíněnou, aby to bylo přehlednější. Čekala jsem, že vyhraje Essence a je to skutečně tak, tato značka převálcovala všechny ostatní, jako svou nejčastěji vlastněnou ji zmínila celá třetina z vás :-) Daleko za ní na druhém místě se umístil Avon, o místo třetí se dělí MAC a Rimmel. Za zmínku stojí ještě značky, které dostaly 4 hlasy, jsou to Dermacol, Bioderma, Oriflame a Gabriella Salvete.

A jak to mám já? Vlastně bych sama na svou otázku nedokázala jednoznačně odpovědět, musela bych produkty skutečně do jednoho spočítat. Obecně odhaduji, že k podobnému číslu bych došla v případě MAC, Essence a OPI.


6 komentářů:

  1. Výsledky mi přijdou zajímavé, že třeba takový Lush nebo China Glaze je tam jen jednou, přitom u mě se těší nevídané oblíbenosti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ChG taky moc ráda, ale nemám jich nejvíc, z laků je válcuje OPI :-) Lush jde nějak mimo mě, mám ráda Mask of Magnaminty, tu jsem měla několikrát, ale jinak toho moc vyzkoušeného nemám.

      Vymazat
  2. ahojky, prosm tě a co to je jako ten paravej asijskej bb cream ? Já mám td doma od garnieru a je to opravdu špica, teda pro moji pleť úplně dostačující :-) V čem jsou ty asijský lepší? A kolik stojí ? díííky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší bude, když si přečteš moji recenzi na ten Garnier, tu jsem pojala jako srovnání s asijskými BB krémy.
      A ceny jsou velmi různé, vzhledem k tomu, že BB krémy vyrábí spousta značek.

      Vymazat
  3. Ještě jednou díky za super dárek k narozeninám:)

    OdpovědětVymazat
  4. Přijďte se mrknout na nový blog - w spot

    http://wwwwspot.blogspot.com/

    Budu se těšit!

    OdpovědětVymazat