úterý 11. října 2011

OPI Spark De Triomphe

Tenhle lak mám půjčený od Andulky. Protože ho měla mezi vyzkoušenými, proběhl mezi námi následující rozhovor:
Já: Ty už jsi ho nosila? A na čem?
Andulka: Na nehtech!
:-D Ani nevím proč jsem si myslela, že je tohle lak určený na vrstvení. Prostě jsem si ho tak zaškatulkovala, rozhodla se, že nic takového nepotřebuju a dál se o něj nezajímala. To se změnilo ve chvíli, kdy jsem tu lahvičku naživo viděla a dostala informaci, že kryje v pouhých dvou vrstvách. Neodolala jsem a jel ke mně na návštěvu.
A vůbec mě nezklamal, je prostě úžasný! Tolik třpytu se jen tak nevidí. Ještě že jsem ho nosila ve slunečných dnech, mohla jsem si tak zírat na nehty a kochat se jeho třpytem ráno v posteli, odpoledne cestou do práce... :-) Lakoval se parádně, dvě vrstvy skutečně naprosto stačí - i když to tak na detailní fotce nevypadá, v reálu je to jednolitá vrstva třpytek a žádné mezery tam nejsou. Pokud nemáte rádi/y hrubý povrch, budete asi potřebovat více než jednu vrstvu nadlaku - ta jedna se jakoby vpije do toho laku, vyhladí případné mezírky mezi třpytkami, ale na povrch už nestačí. Na kráse ani třpytu to laku neubírá, takže mně jedna vrstva stačila.
S třpytkatými laky od OPI mám docela zásadní problém - vůbec mi nedrží, odlupují se mi celé kusy laku a to někdy už první den. I s tímhle lakem se mi to stalo, ale naštěstí až čtvrtý den nošení, takže na to měl už docela právo. Kombinace zlatých a stříbrných třpytek různých velikostí dává vzniknout skutečně unikátnímu laku. Velmi se mi líbí a koupím si ho také. Díky, anniething!
Jo a líbil se jedné kolegyni v práci (to je zase jiná, ne ta co mi chválí vůni :-)). Velmi mě pobavila otázkou: "A to sis dělala sama?" No jo, umím si nalakovat nehty, taková šikula já jsem :-) Je vidět, že spousta žen a dívek ještě neví, jaké laky umí tyhle lepší značky a vše, co není krémové, považují za gel a třpytky :-(







14 komentářů:

  1. Takovej třpytkatej a Andulčinej?:-D Není možná!:-D Ty jo, ten ale je..úplně mi oči přecházejí! Co je to za kolekci, že jsem ho přehlídla jak krajinu?

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhernej, obávám se, že ho musím vlastnit:)

    OdpovědětVymazat
  3. Je fakt moc hezkej....jj taky mě dost bavilo jak se mě lidi furt ptali kam chodím na nehty, když jsem měla ombre, a dost čučeli, že je to můj výtvor :-)
    Dejni: to je myslím nějaká ta tenisová ne?

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá moc pěkně! :)
    Jo, taky se mi to stává, bohužel ale i u krémíků... Většina lidí z mého okolí se totiž o ruce a nehty dvakrát nestará, takže většina z nich žije v představě, že moje nehty jsou umělé... :/ Natož u třpytek! No, je to docela škoda...

    OdpovědětVymazat
  5. tyjo to už si vůbec nepamatuju ten rozhovor a nanovo mě pobavil:D no jo no, taková trochu samoobsluha.

    OdpovědětVymazat
  6. Já nevím, asi bych ho potřebovala vidět naživo :)

    OdpovědětVymazat
  7. divoký..ale nádherný!.. ako šperk!

    OdpovědětVymazat
  8. vyzera luxusne a trosku mi pripomina lodicky zo ZARY:)

    OdpovědětVymazat
  9. já chci taky takovej, fňuk! (asi se už fakt donutím naučit se nakupovat na ebay...)

    OdpovědětVymazat
  10. ách, já asi ani nevim co víc říct, je fakt úžasnej!

    OdpovědětVymazat
  11. jdním slovem - nádherný !!! :-)

    http://baruskanty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Dejni, Dáška má pravdu, je to jeden z těch laků Sereny Williams.

    Markétko, určitě se to nauč, stojí to za to! Ráda ti v začátcích pomůžu, když tak mi napiš mail :-)

    Děkuji všem za milé komentáře :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Na tom sluníčku vypadá krásně :D

    OdpovědětVymazat