úterý 4. října 2011

Zoeva Cool Shimmer Palette

Tohle je post s největším množstvím fotek v dosavadní historii mého blogu. Ale tahle paletka si to rozhodně zaslouží, protože je úžasná.
Její nákup nebylo nic unáhleného, mezi prvním "tu chci!" a skutečnou objednávkou bylo více než třičtvrtě roku. Za tu dobu jsem ale na ni často myslela, neustále jsem kontrolovala ebay a další eshopy, které nabízí tyhle velké paletky a hledala ji, protože co si budeme povídat, vyšla by mě tak levněji. Jenže jsem ji nikde jinde nenašla, Zoeva je jediný shop, který nabízí tuhle cool verzi (no na ebay mají pár kousků, které vám vyjedou když zadáte 88 cool palette, ale to je jakási divoce barevná hrůza). Pořád ale nevím na čem jsem - je Zoeva jedním z shopů, které nakoupí levné čínské paletky, natisknou si na to svou značku a prodávají je se slušnou přirážkou? Nebo se některé paletky dělají přímo na objednávky pro určitou značku a nikdo jiný je nemůže prodávat stejně jako ty barevné no name? To by vysvětlovalo proč jsem zrovna tuto jinde nenašla. Ale s jistotou to nevím, bohužel. Co vím je, že tahle paletka byla vyrobená v Číně a její složení se neliší od těch, které koupíte na ebay, akorát jsou ingredience v jiném pořadí.
Všechny stíny mají stejný finish, metalický s vysokým leskem. Naprosto všechny odstíny jsou dobře pigmentované, včetně těch světlých, nestane se vám to, co třeba v paletce Elfu, že by vám nějaký odstín vůbec nebarvil. Odstíny si můžete prohlédnout na fotkách, snažila jsem se je nafotit co nejvíc detailně a fotky jsem nechala dost velké. Z mého pohledu je skladba odstínů dokonalá, vhodná na denní líčení, žádné šílené úlety, které bych použila jednou do roka, všechny barvy do jedné bych klidně nosila na den (a taky budu). Nafotila jsem vám pár líčení, snažila jsem se aby tam byly zastoupené všechny barevné skupiny. Věřím ale že to není naposledy, co tu tuhle paletku vidíte v akci.
Jediné malinké negativum vidím ve velikosti stínů. 88 barev má celkem 50,5g. Takže jeden má jen něco málo přes půl gramu a to mi přijde prostě málo a bojím se, že jestli si nějakou barvu oblíbím, brzy ji spotřebuju a ta díra mě tam bude rozčilovat.
Nakupovala jsem tady, paletka stojí 16,95 EUR plus poštovné (tuším, že to bylo necelých 8 EUR a zůstává stejné, i když koupíte více věcí). Shop je německý a z Německa také posílá, takže nemusíte řešit nějaké DPH a clo. Balíček tu byl bleskovou rychlostí, objednávala jsem v neděli večer a ve čtvrtek jsem měla zboží doma. Koupila jsem si toho víc, takže další recenze budou následovat.







Pár odstínů co mě zaujalo na ruce.





Tohle bylo tak strašně krásné! Ale na fotkách to úplně zaniklo :-(



25 komentářů:

  1. och, hrozně se mi líbí to růžové a fialové líčení! paletka vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se zas rozplívám nad tím posledním a zeleným, ovšem to fialové s umělýma řasama je nepřekonatelné! Ta paletka je taky krásná, by mě zajímalo co jsem provedla s tou mojí z ebay:-D
    Nepamatuješ si náhodou jakou řasenku jsi použila k růžovému líčení?

    OdpovědětVymazat
  3. mam od zoevy tri paletky a normalne si ma navnadila na dalsiu :)co sa tyka vyroby objednavala som si 88 warm shimmer paletu z ebay, kamaratka ma podobnu zo zoevy a skladba tienov je rozdielna aj pigmentovo sa mi zoeva zda ovela kvalitnejsia a menej sypka, tym padom vydrzia dlhsie. Objednavam z Sk eshopu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ach ach achkam :) Asi sa aj ja uz musim dostat ku kupe podobnej vacsej paletky, aby som sa potom mala s cim hrat. :) Nadherne licenia, vsetky!
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  5. fii za tu cenu velmi vdacna paletka :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja som práve čítala na zoevu len samé negatívne ohlasy... ale musím povedať, že tie líčenia vyzerajú perfektne, takže nemôže byť až taká zlá. :)
    jhmakeup.blogpsot.com

    OdpovědětVymazat
  7. perfektne nalicene, vzdy tisko slintam nad dokonalostou tvojho licenia!:)a aj ked som si povedala, ze si uz taketo mega paletky nebudem kupovat normalne mam na tuto chut:)aj ked normalne by som ju skor obisla, u nas vyjde az na 20,95:http://www.zoeva.sk/www-zoeva-sk/eshop/2-1-OCI/4-2-PALETY/5/27-Paleta-ocnych-tienov-88-COOL-SHIMMER

    OdpovědětVymazat
  8. Máš úžasný blog :) Mohla bych se zeptat, kde kupuješ ty laky china glaze? Děkuju za odpověď ))

    OdpovědětVymazat
  9. krásný líčení, mně se líbí taktéž to růžové a fialové a poslední a přijde mi, že máš i dost podobnou barvu očí jako já, že ti sedí stejné odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  10. ahooj, sice to není k tomto článku, ale jakímalo by mě co si myslím o kosmetice ELF a jaké s ní máš zkušenosti?.:) Děkuji

    OdpovědětVymazat
  11. Dejni, náhodou pamatuju, je to Essence Smokey Eyes :-)

    Monica in Essence - to jsi mě potěšila, že ti přijde Zoeva kvalitnější, díky :-)

    evie: to vám závidím, že máte Zoevu na Slovensku! Ale zase vyšší ceny, tak možná není o co stát když můžu nakupovat z Německa :-)

    Catherine: děkuju za pochvalu :-) Dřív jsem kupovala laky hlavně v zahraničních eshopech, teď už se to ale moc nevyplatí (kvůli clu a DPH), takže mi zbývá pouze v menším počtu na ebay. Pokud v zahraničí nenakupuješ, můžeš Chinu koupit i v českém eshopu http://www.hairbeauty.cz/.

    lovelyhair: takovou šedo-zeleno-modrou? :-D Mně díky bohu sluší skoro všechno, necítím se akorát v teplých hnědých.

    S.)): zkušenosti mám dobré i špatné :-) Miluju štětce ze studio řady a pudrové tvářenky, některé věci jsou ale hodně mizerné i na to, že stojí pár korun. Určitě o Elfu budu psát, jen to pořád odkládám, protože je v českých blogových vodách trochu přeelfováno a já moc nechci čelit kritice jak to už někoho nebaví číst. Takže se tu sem tam něco objeví, brzy tu bude třeba lesk na rty, přednastavila jsem ho na některý z následujících dní :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný barvičky. Nádherně to umíš na sobě vystínovat. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Líčení nádherné!

    O Zoevu zakopávám snad na každém německém blogu. Já jsem si taky myslela, že je to jen předražená čína s nápisem, ale teď jsi mě znejistila. Docela by mě zajímalo, jak to je doopravy.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, dají se srovnat stíny Zoeva s Naked UD? Nebo jenom ty jsou více prášivější a máslovitější? Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. edit. méně prášivější a více máslovitější a pigmentovanější!

      Vymazat
  15. Pigmentované jsou asi stejně, máslovitější, resp. mastnější jsou ty Zoeva, trochu to znesnadňuje stínování, ale není to nic tragického. Takže podle mě jsou UD lepší, ale jen o chlup :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti Péťo za pohled :) Já se právě rozhoduji, zda zvolit UD Naked Basics nebo http://www.zoeva.cz/zoeva/eshop/2-1-MAKEUP-OCI/4-2-MAKE-UP-PALETY/5/40-Paleta-ocnich-stinu-28-NUDE...zatím doma mám jen 2 paletky třpytivých stínů, které vůbec nepoužívám a mám nejraději vše matné a neutrální barvičky! Kterou tedy zvolit? Co by sis pořídila ty? Jj a ještě se chci optat na štětec na makeup tekutý nebo bb či krémovitější makeup - poohlížela jsem se po Sigmě F82, Zoeva 102 Silk Finish nebo HAKURO H52 - který bys řekla, že je nejkvalitnější? Svým tvarem se mi nejvíc líbí Sigma, ale prý jsou jeho štětiny dost tvrdé a cena neodpovídá kvalitě...to nemohu posoudit, jelikož od nich nic nemám...moc děkuji za rady! :D

      Vymazat
    2. Zoeva a hakuro super stetce ani s jednim neudelas chybu ;)

      Vymazat
    3. Zoeva a hakuro super stetce ani s jednim neudelas chybu ;)

      Vymazat
  16. Vzhledem k tomu, jakou pověst ohledně (nejen) paletek Zoeva má, nebojím se, že je to jen jinak zabalený a potištěný čínský univerzál. Sama po ní pokukuju, tak snad v únoru možná:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem si zrovna objednala 2 paletky, tak jsem na to moc zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat