neděle 30. října 2011

Nákupy

Dnes pro vás mám jen stručný post s mým včerejším nákupem, jehož hlavním cílem je informovat vás (pokud to tedy ještě nevíte :-)), že v Rossmannovi už je nová kolekce Catrice Big City Life! Já osobně jsem se na ni hrozně těšila, protože promo fotky vypadaly velmi lákavě. Ve skutečnosti mě trochu zklamaly dva laky, hlavně ten londýnský - čekala jsem, že bude žlutý, ale je spíš limetkově zelený. Paletky jsou ale vážně krásné a dělalo mi opravdu problém odejít jen s jednou! Ale rozhodla jsem se ji nejdříve vyzkoušet a když budu spokojená, ještě se pro jednu vrátím (nejspíš Sydney, obsahuje moc pěkné fialové a hnědé). Cena mě mile překvapila, přece jen v paletce je 6 stínů, 2 tvářenky, mini tužka a štěteček a to je dost produktů a ceny limitek Catrice nejsou zrovna nízké. Čekala jsem tak 250Kč, ale paletka stála 184Kč, laky klasicky 65Kč. Odnesla jsem si tedy Paletku Berlin a laky New York a Sydney.


Také Rimmel už má novou řadu rtěnek Kate Lasting Finish. Vybrala jsem si odstín 03 - párkrát ji vyzkouším a přihlásím se s recenzí. Dál jsem si koupila lak na nehty Gabriella Salvete 155, který jsem před pár dny obdivovala u Soni. Posledním úlovkem z Rossmanna jsou stíny Essence v odstínu Yes Eye Can! Váhala jsem nad nimi už několikrát a protože jsem v posledních dnech trošku nemocná z limitky MAC Glitter and Ice, trošku jsem doufala, že by se tento odstín mohl podobat Frozen Blue...

Pak jsem byla ještě v DM, kam jsem šla primárně pro oční krém. Chtěla jsem totiž krém od Alverde, jenže ho měli zrovna vyprodaný :-( Pak jsem tam našla dva jiné oční, ale jeden byl od 30ti let a druhý od 60ti. Netušila jsem, jaký bude problém vybrat v drogerce oční krém! Vše bylo právě od nějakého určitého věku nebo přímo na kruhy, které já nemám. Nakonec jsem sáhla po tomto Garnier, protože tam o konkrétním věku nic nepsali a pamatovala jsem si ho z postu Rendy. Ale abych se vrátila k tomu Alverde - když už jsem to tam tak důkladně okukovala a hledala ten krém, padl mi do oka denní aqua fluid - jasně, hlavně kvůli té směšné ceně, vůbec ho sice nepotřebuju, ale chci vyzkoušet, jestli to něco umí :-) No a poslední věc je pemza, tu jsem novou už opravdu potřebovala.

Cvakla jsem vám k tomu i pár nových laků, ty jsou samozřejmě z ebay a ne z českých drogerek. OPI Designer... De Better!, Gone Gonzo!, Meep-Meep-Meep, Color Club Mrs. Robinson, Nouveau Vintage


24 komentářů:

  1. jaaaaj, teraz ma budu vsetky ceske blogerky provokovat, lebo na SR tato kolekcia nebude.... vrrr :-( aspon kupim tie Vampire tiene, nemusim mat vsetko :-)
    ta rtenka Kate je od akej znacky? ci to je uz znacka, nepoznam :-)))
    z Opi lakov vyzera velice zaujimavo ten modry :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se strašně líbí design té Catrice kolekce. Stínů mám doma mraky, ale po lacích kouknu... :)
    Co se týče očních krémů - mám vždycky stejný problém... Člověk se otáčí mezi regálama a hledá jako pošuk... :D
    Jinak z tvého polish haulu vypadají laky úžasně, i když nejvíc mé oko uchvátily OPI Gone Gonzo! a CC Noveau Vintage. <33

    Jinak moc díky za komentář na blogu, budu se snažit grafiku propašovat do nějakých podobných, i když pro příště asi kratších, postů. :) A co se týče mého nakupování, ne, ze zahraničí laky neobjednávám a to hlavně pro to, že mi přijde škoda objednívat pár laků a platit poštovné, když já jsem takový magor, že bych je ani nezvládla spotřebovat... Lakovala bych jednou, dvakrát na okouknutí a přijde mi pak líto těch peněz. :D Ale řekla bych, že to bude věkem, jakmile si (konečně) najdu alespoň trochu stálý příjem a podlehnu kouzlu všech těch superlaků, jak se znám, nic mě nezastaví... :D

    OdpovědětVymazat
  3. ach, placem nad tou Catrice limitkou, u nas zase nic! vyzera super, daj potom vediet ako je na tom s pigmentaciou ;)
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  4. Nad paletkou Catrice vážně uvažuju, taky mě nejvíc zaujal Berlín. Takže by mě hodně zajímalo, jak jsou ty stíny kvalitní.

    OdpovědětVymazat
  5. Uvažuji nad paletkou Sydney, ale teď mě zaujala u ta Berlin.

    OdpovědětVymazat
  6. ách, já se na ty paletky tak těším a jsem moc zvědavá na recenze!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné úlovky!
    Mně se moc líbí ten červený opík! Ten Designer mám na cestě v minisadě. Těším se na ně, až se konečně dostanu domů :D
    A tu stejnou paletku jsem si tu koupila taky. Cena zde: 6,99 eur (nebo 6,49?).
    A Kate rtěnky tu nemají, což me štve :(

    OdpovědětVymazat
  8. Heidi, omlouvám se, už jsem to v příspěvku opravila, rtěnka je značky Rimmel :-) To mě mrzí, že tuto kolekci na Slovensku nemáte :-(

    Kyky: mně se zrovna Nouveau Vintage moc nelíbí, ale na swatchích ano, tak snad bude i na mých nehtech vypadat dobře :-) A nevím proč, ale automaticky jsem tě šoupla do té kategorie sběratelských bláznů jako jsem třeba já :-D Ale je chválihodné, že si laky kupuješ jen tak, abys je spotřebovala, snaž se nepodlehnout, protože pak budeš věčně bez peněz a doma budeš zavalená lahvičkama :-D

    Nikavero, Návštěvnice: určitě vědět dám, nafotím aspoň dvě líčení a bude recenze :-)

    Terka: obě jsou krásné a barvy mají vhodné na denní nošení, myslím, že ani s jednou neuděláš chybu :-)

    lovelyhair: recenze bude co nejdříve to půjde :-)

    Yarisse: mě se tahle OPI kolekce dost líbí, tohle asi nebudou jediné úlovky z ní :-) Designer je favorit, originální barva! Nevím jaký je teď kurz, ale paletka teda asi vychází v Belgii ještě lépe než tady, že? Třeba Kate rtěnky budou mít, tady jsou úplně nově, slečna je vybalovala přímo přede mnou, ani cenovky tam ještě nebyly, tak jsem se musela zeptat :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Na ty paletky se vrhnu zítra :D Jinak jsem v týdnu měla úplně stejný problém s očním krémem v DM. Už jsem si myslela, že pokud mi není nejmíň pětatřicet, tak že si žádný nekoupím. Nakonec jsem vzala nějaký obyčejný Balea, kde teda taky o věku nic nepsali, ale žádný zázrak.

    OdpovědětVymazat
  10. Limett, já právě od Baley už jednou oční krém měla a vůbec se nevsakoval a měl takovou zvláštní konzistenci, že zanechával ulepený pocit, takže jsem chtěla zkusit nějakou jinou značku. Příště asi zkusím něco dražšího z parfumerky.

    OdpovědětVymazat
  11. Wau, tak teď jsi mi udělala vážně radost, protože kolekce Big City Life vypadá opravdu úžasně a já se už dlouho nemohu dočkat až si z ní něco pořídím. Zítra pádím nakupovat :-D

    OdpovědětVymazat
  12. No, sběratelský blázen jsem, kupuju i to, co nikdy nemám šanci spatlat, ale většinou po jednom, po dvou, což se jaksi u nákupů ze zahraničí nevyplatí.
    Nicméně vzhledem k tomu, že lakuju v podstatě každý druhý den, většinu svých laků se snažím alespoň z větší části spotřebovat, ale ne vždy se zadaří... :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ono je to celkově s výhodností nákupů ze zahraničí horší od doby, co snížili limit pro clo a DPH. Ale i tak laky vycházejí lépe než u nás a já si třeba neumím představit, že bych si musela přestat kupovat OPI a podobně :-D Ale kupuju je tak max po těch pěti a to poštovný se u některých prodejců na ebay docela dá.

    OdpovědětVymazat
  14. tak to jsem ráda, že sis vzpomněla na můj oční krém :) já jsem s ním spokojená a konečně mě netáhne kůže v okolí očí! a paletku mám právě Sydney a taky jsem se nemohla rozhodnout, všechny byly krásné! Jo a ten předposlední lak má vážně ukrutnou barvu! Nějaký podobný hledám :)

    OdpovědětVymazat
  15. Teším sa na swatches lakov, hlavne Gone Gonzo!

    http://whatluciadid.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. super úlovky..asi zajdu na nákupy:)

    OdpovědětVymazat
  17. Dík :) Jinak ten OPI Designer... De Better! vypadá dost dobře...

    OdpovědětVymazat
  18. och, to sis pěkně udělala radost! :-) Krásné úlovky :-) těším se na nalakované laky a recenzi na paletku :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Já se těším na Meep..., kdybys ho mohla nafotit pro mě přednostně, prosím, prosím!!! Jinak ty nové Cartice laky mě moc nevzaly.

    OdpovědětVymazat
  20. Dnes okouknuto Catrice a nic jsem si nekoupila! Asi je to tím, že stíny mi vyhovují, ale odstín tvářenky nikoliv, navíc je moc velká krabička. Nicmén se nemohu dočkat nějakých kouzel s paletkou.

    Já zkoušela Kate rtěnku vzářivě růžové a nic moc, pigmentace je dobrá, ale dost suší.

    Laky: ten CC NV je úžasný a chválit OPI by bylo jak nosit dříví do lesa.

    OdpovědětVymazat
  21. Jéé, koukám, že jsi neodolala a už máš svýho CC, to byla teda rychlost:-D
    Mě se moc líbily dvě paletky, ale nakonec zvítězil rozum a to, že sebou ráno použité líčení potřebuju tahat na "co kdyby" a zdála se mi do taštičky prostě moc velká.

    OdpovědětVymazat
  22. Vychází, ale ne o moc (aktuální kurz kolem 25 korun).
    Za info o Kate rtěnkách díky. Myslím, že si na ně počkám do ČR :)

    OdpovědětVymazat
  23. Rendy: mě nikdy nic netáhlo, ale dost špatně se mi odličuje řasenka, co teď používám, tak ty oči šmrdlám poměrně dlouho, takže jsem si říkala, že by to chtělo se jim trošku revanšovat :-) Lak je hodně výrazný, jsem zvědavá, jestli budu mít odvahu dát ho na ruce, možná skončí jen na nohou (viděla jsem ho takhle na Dejničce a na ní se mi právě zalíbil :-)).

    Mína: pokusím se :-) Ale když já bych chtěla fotku na sluníčku a to bylo jen včera, kdy jsem nebyla doma, dnes zas nic... tak uvidíme co přinesou příští dny.

    Day, já bych si tu paletku koupila i kdyby se mi tvářenky nelíbily, ty stíny jsou pro mě to hlavní, tvářenka je jen takový doplněk :-) Ale naštěstí se mi obě líbí a jsou i použitelné. A rtěnka mi tedy přijde krásné krémová! Recenze bude 5.11. :-)

    Dejnička: jj, mám, ale je to teda divočina, nevím jestli si ho dám na ruce! :-) Já moc nechápu tu tvoji potřebu nosit s sebou stíny... ty mi prostě drží bez nutnosti oprav celý den. Na cestování je podle mě ideální, ale já ji nikam vozit nebudu, přece jen si nechci tu krabičku poničit, když je papírová. Jo a už mám druhou, Sydney :-)

    Yarisse: po celý měsíc má Rimmel v Rossmannu 25% slevu na vše, tak snad ji ještě stihneš :-)

    Děkuji za komentáře!

    OdpovědětVymazat
  24. Tak oprava, přehodila jsem dva posty a Kate rtěnku si dáme zítra v deset ;-)

    OdpovědětVymazat