pondělí 20. února 2012

Chanel Vendetta

Jak tak na to koukám, všechny Chanel laky na tomhle blogu byly jen půjčené. Tak snad někdy dojde i na mé vlastní, ačkoli mám (zatím?) jen 2. Za možnost zkusit si tento vděčím Dejničce. Vlastně mě ani moc nemrzí, že není můj, protože je moc tmavý. Krásný, ale tmavý, nic co bych chtěla nosit víc než jednou. Fotky jsou staré a mé poznámky o něm obsahují pouze informaci "2 vrstvy", takže asi nemám co víc psát :-)






17 komentářů:

  1. Umíš psát hezky stručné poznámky:-D Ale musíš uznat, že ty barevný mikrotřpytečky o kterých ví nakonec jen nositel sám jsou kouzelný a je to pak takové malé společné tajemství jeho a Chanel laku;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechceš si taky založit blog? To psaní ti docela jde :-)

      Vymazat
    2. Nechci. Sice jsem o tom přemýšlela, ale neměla bych na to čas, nemám na to dobrý foťák, nelakuju tak dobře jako Vy šikulky blogerky a s mou soutěživou povahou by bylo utrpení, že mám málo čtenářů a málo pochvalných komentářů:-D

      Vymazat
    3. Já bych Tě Dejni četla... Líbí se mi tvůj styl psaní :).

      Vymazat
    4. Ježíš to je milý- úplně se pýřím a čepýřím:-D Ale fakt už to nejde..většina blogerek začla jako studentky, což jsem bohužel prošvihla, v té době bych na to byla bývala čas měla, ale neboj, moje ironické poznámky si můžeš přečíst vždycky tady u Peťulky a můžem tady i podiskutovat, ona se zlobit nebude, je to hodná holka, těším se;-)

      Vymazat
  2. Ta druhá fotka mi připomíná jedny nádherné večerní šaty, co jsem zahlédla v obchodě...
    Nebo když se člověk dívá na obrázky galaxií ve vesmíru. Je to hypnotické ta barva :-)

    OdpovědětVymazat
  3. vyzera luxusne, lebo je to Chanel, aj ked na mna je tiez tmavy:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. ta barva je úchvatná...mám ráda fialovou a tadyta je ještě taková tajemná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tento by som ja vedela nosiť stále dookola... Ach, je prekrááásny!

    OdpovědětVymazat
  6. krásny, a pre mňa tmavý tak akurát ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten jemný vypadá moc dobře a ačkoliv je to lak hodně tmavý, vypadá fajn. Bohužel, fialovou v tom vidím víc, než bych si přála. :D

    OdpovědětVymazat
  8. barva je to vážně zajímavá, ale víc by mě zajímalo, jestli za tu jejich cenu to stojí? jsou vážně tak dobré, dlouho držící a krycí, že za ně člověk dá několik stovek? určitě jich máš ozkoušeno dost na to to posoudit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že ne. Výdrž je stejná, jako u jiných laků, mně téměř všechno drží týden OK. Štěteček taky není nic, z čeho bych byla unešená. Některé odstíny mají krásné, ale levnější značky je dříve či později okopírují, takže pokud ti nezáleží vyloženě na tom pocitu "já mám lak Chanel", tak se bez něj obejdeš.

      Vymazat
  9. To je přesně barvička pro mě. Temná se třpytivým tajemstvím. Jen je škoda, že mají chanel laky průměrnou výdrž...

    OdpovědětVymazat