pondělí 6. února 2012

Catrice Walk on Air

Walk on Air je z limitky Catrice Hidden World, která je aktuálně dostupná v českých prodejnách Rossmann. Dle mého názoru je tenhle lak jediná věc, která z celé kolekce stojí za to, všechno ostatní mi přišlo hrozné - hlavně příšerně kýčovité metalické lesky na rty a pak tvářenka podivně tekuté krémové konzistence, která se mi úplně ztratila, když jsem ji na ruce roztírala. Pro mě je tedy tato kolekce zklamáním, ačkoli jsem na limitky jinak velmi chytlavá.
Tento lak se mi ale hodně líbí, proto jsem ho taky okamžitě vyzkoušela. Je to světlá meruňková barva s jemným stříbrnorůžovým shimmerem. Pokud dokážete nalakovat nehty na tři tahy, zřejmě s ním nebudete mít problém, i když mi přišel poněkud vodovější. Já to ale neumím, šmrdlám s tím štětečkem po nehtu víc, takže jsem si v laku neustále dělala díry, které jsem srovnala až ve třetí vrstvě. Moc mě nenadchl ani štěteček - je příliš velký a zastřižený dokulata. Každopádně už je na nehtech, na nepříjemnosti spojené s lakováním zapomínám a kochám se jeho pěknou barvou :-) Líbí se i vám?







25 komentářů:

  1. lak je to krásnej:) z kolekce mě taky nic moc nezaujalo... leda tak ta báze pod make-up, ale každý kus byl tak nechutně opatlaný, že jsem o koupi ani neuvažovala. Stíny mi přišly zajímavé, ale pro mě odstíny, které už mám. Tvářenku jsem si koupila - jsem hodně bledá a tak mi nevadí, že není pigmentovaná tak dobře (i když mě připadá pigmentovaná dostatečně na mojí pleť alá sněhurka, tak nevím no :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak možná té tvářence křivdím, jen jsem ji jednou mázla na ruku, asi bude chtít si s tou aplikací vyhrát.

      Vymazat
  2. Ta barvička je vážně úžasná :)
    Chci se jen zeptat, takhle pěkné nehty máš svoje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, nehty jsou moje a zrovna teď mi moc pěkný nepřijdou, ale díky :-)

      Vymazat
  3. Lak je nádherný, žádnou takovou barvu nemám, tak si pro něj asi dojdu. Taky většinou přimhouřím oko nad lakováním, když pak na nehtech vypadá tak skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chanel Orange fizz, Essie Haute as hello, Jessica Juicy melon, Essence What do you think...kterému je nejpodobnější? Každopádně to vůbec není originální barva, i když je pěkná, ale spíš to dělaj tvoje nehty než ten lak samotný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haute as Hello podobnej není a ty ostatní nemám, tak nevím :-) Náhodou ale originální je, žádnej z tebou vyjmenovaných přece nemá shimmer, ne?

      Vymazat
    2. Essence má stoprocentně a Chanel jsem ještě nelakovala, ale v lahvičce ho má myslím taky.

      Vymazat
    3. Tak to nevím :-) Každopádně jsem se byla podívat na Haute as Hello a ta barva není zas tak jiná, jak jsem si myslela... Cvaknu srovnání, když bude čas.

      Vymazat
  5. mě ta kolekce taky pěkně zklamala a ta podivná tvářenka mě spíš vyděsila! něco tak hnusného jsem už dlouho neviděla! tam kde jsem byla, tenhle lak zřejmě neměli, protože je fakt pěkný a asi bych si ho bývala všimla - to je jednoznačně to nejhezčí z celé limitky! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten je krásnej:-) Líbí se mi moc:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. dosť mi pripomína lak od Essie, ktorý bol v In style :-) krásna farbička..

    OdpovědětVymazat
  8. toto je jedna z mojich najoblubenejsich farieb, je naozaj velmi pekny! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Je veľmi pekný! K nám táto limitka nedorazí..a teda na ich stránke vyzerali tie výrobky veľmi lákavo..takže sa im to veľmi nepodarilo hmm

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Je krásnej, ale vím, že bych ho neunosila :D

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes jsem se na nej divala. Je krasny, na leto ideal.

    OdpovědětVymazat
  12. Ooo, pripomina mi moj milovany a uz nepredavajuci sa odtien laku od Oriflame - Sunset Pink(pisala som o nom davno pradavno tu: http://modaskk.blogspot.com/2011/02/sunset-pink.html Skoda, ze u nas tato kolekcia nie je!
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  13. Barva je úžasná, ale co se týče limitky jako takové, pro mě je to celkem zklamání, nevím...

    OdpovědětVymazat