úterý 9. března 2010

OPI Have You Seen My Limo?

Krásný lak z krásné kolekce Holiday in Hollywood. Osobně mám radši My Big Break, ale i Limo je dokonalá barva, jen na můj vkus příliš tmavá. Tento lak je duochrome, základní barvá je temná (vínově?) fialová s odlesky dostříbrna, v určitém úhlu až dozelena. Sluší mu sluníčko, hezky tak vynikne co všechno tento lak umí. Mám 3 vrstvy, pro plné krytí by stačily dvě. Dobře se nanáší a i výdrž je skvělá, měla jsem ho 5 dní a nebylo to na něm vůbec znát. Na poslední fotce je potom se dvěma vrstvami ChG holografického top coatu, který jsem po víc než půl roce oprášila :-)




4 komentáře:

  1. Tak přiznám se, že jsem Have you seen my limo viděla naživo už kdysi dávno na Editce, ale vim, že se mi moc líbil. Jenže můj věčný problém je s tou fialovou barvou...ale krásnej je, to se musí nechat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Limo je hodně zvláštní. Kdysi jsem ho měla, zkusila na jeden nehet a šel pryč. Dost mi tam vadil ten nazelenalý podtón, vůbec mi neseděl.

    OdpovědětVymazat
  3. Na tobě se mi líbí, taková královna mezi laky a CHG nadlak tomu dal jemnost, krása !

    OdpovědětVymazat
  4. Blani, asi ti povinně půjčím pár fialových laků na zvykačku, vždyť to je tak úžasná barva, nemůže ti neslušet! :-)

    Yari, jj, ten nazelenalý podtón tam je a to se mi na něm právě líbí, krémové laky mi přijdou nudné, tenhle je zajímavý :-)

    A opět velký dík naší milé lichotnici Lucince! :-*

    OdpovědětVymazat