úterý 30. března 2010

OPI Conquistadorable Color

Další unáhlenej nákup krémovýho laku, ale ono se jen těžko odolává, když ho někdy vychválí do nebes, že, Blani? :-) Je to krásnej lak a nemůžu mu absolutně nic vytknout - pěkná barva, bezproblémové lakování, krytí ve dvou vrstvách... Jen tam pro mě zase není to "něco", proč bych si ho měla nechat... Jo a je hodně podobnej OPI Florentine Fuchsia, myslím, že jsem snad i fotila srovnání, pokusím se ho najít...



6 komentářů:

  1. Peti, ja jsem pro to, aby sis ho nechala, je to moc pekna barvicka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, jééé...no chválit, to já umím :-) A tenhle láček mě pořád neomrzel, ale tak moje diagnóza už je pomalu jasná - krémovky (i když existujou vyjímky, ale holograf na mě nikdo nedostane :-)
    Nicméně podle mě ti moc sluší :-) A díky za inspiraci, zrovna jsem váhala čím nalakovat...teď už to vím :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, asi si ho spíš nenechám, neunosila bych ho, znám se :-)

    Blani, k tobě se mi tahle barva perfektně hodí :-) Ale nelituju, že jsem si ho koupila, vyzkoušet se má všechno (kéž by to platilo i o lacích, jééé :-D)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten je krásný!
    Já, která jsem kdysi prohlásila, že lak jedině bezbarvý, nebo sheer, si po několika letech ujíždím na rudých nehtech. Už skoro nic jiného nenosím :D
    A tenhle je krásný a není podobný těm, co už mám (člověk by nevěřil, kolik odstínů rudých laků existuje), takže přidávám na wish list.

    OdpovědětVymazat
  5. Já, která jsem kdysi prohlásila, že žádný odstín červené mi na nehty nesmí, protože bych si připadala jak lehká děva, si také v poslední době ujíždím na rudých nehtech. Jen upřednostňuju třpytivé, tohle není úplně můj šálek čaje. Dám ti na něj v přebytcích přednostní právo, jestli chceš :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Péti, tak ju, děkuju :)

    OdpovědětVymazat