neděle 1. května 2011

China Glaze Techno Teal

Když jsem zjistila, že ChG bude mít novou holografickou kolekci, byla jsem nadšená! A následně hrozně zklamaná, protože nebyla dostupná v žádných eshopech, jen v drogerkách v USA. A pak jsem byla opět nadšená, když se objevily tyhle laky na ebay a nebyly zase až tak moc předražené, takže jsem si čtyři nejchtěnější koupila. A když přišly, tak jsem byla zase zklamaná, protože teda moc holografický nejsou! Jsou pěkný, konkrétně Techno Teal je úžasná barva, kterou jsem si zamilovala, ale nesmíte čekat žádný výrazný holografický efekt, ten je tam jen tak naznačený. Lakuje se bezproblémově, kryje ve dvou vrstvách, výdrž nic moc, po dvou dnech už se začaly oprýskávat konečky.






14 komentářů:

  1. Jejda... asi tuším, kde je chyba. Prosím vás o trpělivost, jsem doma a fotky mám uložené v kolejním počítači, tak to budu moct opravit až večer.

    OdpovědětVymazat
  2. óóó, tak to je ovšem paráda, ten teda je, mně se líbí hodně a navíc máš úplně úžasný nehty!

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju, Péťo, tohle je teď moje nejoblíbenější délka nehtů :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle dýlka a hlavně tvar se mi strašně líbí, bohužel já ted musela trochu zakulatit, furt se mi ulamovaly ty ostrý rohy, už nevim co s tim, ulamuje se to pořád - neřád! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se taky tato délka nehtů líbí, na fotkách vypadá moc pěkně. A barva laku hezká :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem byla nejdřív nadšená, že máš zas nový příspěvěk, pak zklamaná, že je to "jen modrá", pak nadšená, že je to aspoň holograf...

    OdpovědětVymazat
  7. Péťo, to se mi občas taky stane, ale kupodivu většinou na té ruce, kterou nefotím, tak to zase až tolik neřeším a nezkracuju kvůli tomu všechny ostatní nehty.

    Soni, máš pravdu, ve srovnání s tím GR co jsem dala dnes tahle délka skutečně vypadá mnohem lépe. Jen kdybych nebyla líná to pravidelně pilovat...

    Dejni, to se povedlo, *tleskám* :-D

    OdpovědětVymazat
  8. :-D Ale zapomněla jsem říct, že z té modré na tobě jsem nadšená, tyhle barvy ti fakt seknou a jde k těm balerínkám taky, ne?;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju, se červenám :-) Já teda v poslední době nezvládám lak ladit ani se stínama nebo oblečením, natož s balerínkama, ale tak asi by to šlo, i když jsou o dost světlejší :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Nemám ráda modrou, ale mé psí oči upírají zamilvaný pohled směrem k tomuto laky a nemůže se dočkat zbylé trojice :). Je moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
  11. absolútne úžasný! mám podobný od miss sporty :)

    OdpovědětVymazat
  12. lak, ktory sa mi paci iba vo flasticke alebo na fotkach.... neviem preco, no ked mam takyto lak na nechtoch, tak sa citim ako keby som mala 15 rokov :D :D a bola na disco party...

    OdpovědětVymazat