pondělí 9. května 2011

Essence Eyeshadow Disco Queen

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na tyto stíny. Moje zkušenost s Essence stíny je už pár let stará a co si tak pamatuju, nadšená jsem z nich nebyla. Jenže to jsem tenkrát nebyla ani z laků a teď na ně nedám dopustit, takže jsem se rozhodla prozkoumat, jestli se i kvalita stínů nezlepšila.
Vybrala jsem si odstín Disco Queen, je to tmavší fialová, finish je metalický, takže díky stříbrným odleskům je studená. Metalické se rovná trochu mastnější, takže se trošku hůř blendí do ztracena, ale není to žádná katastrofa, jde to, jen se s tím musí trošku vyhrát. Kamarádka, která je má taky, mi řekla: "Nevím co je blendit, ale mně se s nima dělá dobře." :-D Takže nanáší se dobře a pokud netrváte na stínování do ztracena, budete spokojené. Pigmentace je hodně dobrá a výdrž naprosto bezproblémová celý den. V nadšení jsem si koupila další dva odstíny, ale pozor na ten finish - mají je tam namíchané, já si ho nezkontrolovala, a tak další stíny nejsou metalické. I tak jsou ale fajn, o těch zase někdy příště :-) Cena je 39,90Kč. S klidným svědomím je můžu doporučit, za tu cenu velmi kvalitní produkt.


Samotné na ruce...

... a pár líčení. Tady jsou stíny jen na banánku, v kombinaci s matným šedým stínem.

Tohle jsem fotila těsně před odlíčením, protože mě překvapilo, že po 15ti hodinách na očích to vypadá jako čerstvě nalíčené! Disco Queen na celém víčku a přes to MAC pigment Frost.

Tohle se mi moc líbilo, kombinace MAC pigmentu Lily White a Disco Queen.

A fialová klasika, kombinace s MAC Quietly.


17 komentářů:

  1. tenhle odstín stínů mám taky a sem s nima hodně spokojená! ale mě vyhovují skoro všechny odstíny od Essence

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já jsem z tím vzala jen ty světlejší, ale asi se pro tento a tři další vrátím :).

    OdpovědětVymazat
  3. Essence stíny jsou super...hlavně mono! Vždycky kolem nich brousím a držím se, ať domů netáhnu další :D A můžu se zeptat, jaký problém máš s tou linkou? Mě totiž přijde dokonale krásná ;)

    OdpovědětVymazat
  4. ja so si teraz kupila tiez nejake mono tiene tak som zvedava zatial mam quatro trosku viac sa prasia, no za tu cenu. Inak krasne licenie.

    OdpovědětVymazat
  5. Djůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů! Ty si prostě najdeš práci v Praze, přestěhuješ se sem a budeš mi dělat vizážistku ti řikám!
    P.S. Potřebuju je já?:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já už mám teď odstínů 5 a určitě to ještě není konečné číslo... Ale nikam mi neutečou, tak si je koupím až se mi konečně srovná finanční situace.

    Baru, s linkou mám problémů moc, do dokonalosti má hooodně daleko. Ale je fakt, že před rokem bych sem fotku s linkou ani nedala, to bych se propadala hambou, teď se mi občas povede i celkem rovná, jen s tím zakončením a jejím rozšiřováním u vnějšího koutku pořád bojuju.

    Dejni, tohle jsou jen takový dvouminutový šmrdlaniny, tomu se nedá ani říkat líčení :-) Ty to umíš mnohem líp, tak na co by ti byla taková nešikovná vizážistka :-) A... jo, potřebuješ :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty mono stíny jsem si včera koupila už třetí barvu v pořadí, i když jsem jí vůbec nepotřebovala, jenže odolej těm barvám a tý ceně, jsou fakt super!

    OdpovědětVymazat
  8. Já ti dám dvouminutový, to bys mě rozsekala ještě víc!:-D
    Mno a tak jsem pro ně dnes samozřejmě vyběhla..a naštěstí vyzkoušela nejdřív tester, ačkoli to skoro nikdy nedělám a ta konzistence mě dokonale vyděsila, u toho bych se dřív vztekla než namalovala, navíc ti to musí hrozně opadávat okolo oka, ne?

    OdpovědětVymazat
  9. Dejni, vůbec nic mi neopadává, proč by mělo? :-O Ty stíny jsou takový mastnější, vůbec ne suchý.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak nevím jestli byl nějakej sparchantělej tester či co, ale skoro se nedaly prstem "nabrat", a když člověk tedy trochu přitlačil, tak něco měl, ale když to chtěl máznout na ruku tak ysice byly mastnější (rozuměj fakt blbě se rozmazávaly), ale zároveň z toho jakoby odpadávaly "drobečky", nevím jak líp to popsat...

    OdpovědětVymazat
  11. Jů, to se mi líbí! Asi budu muset svůj pohled na Essence stíny radikálně přehodnotit. Měla jsem na jaře dva - růžovoučký a lila - a letěly do koše, jak byly děsný. Ale po takový chvále asi neodolám.
    A linka je krásná.
    A nutně potřebuju vědět, copak to máš na té první fotce za krásný lak?

    OdpovědětVymazat
  12. Yari, díky za pochvalu. Lak je Golden Rose Paris Magic Color 313 - nádherný, ale prd vydrží :-(

    OdpovědětVymazat
  13. Taky zmizelý.. tak ti aspoň po vyzkoušení mohu napsat, že Black goddess ač vypadá krásně třpytivě, na oku je jen černá, taupe of the pops je nudně nenápadná, něco jako Prance, takže tobě by se mohl líbit a slušet ti. Pozornosti doporučuju Metropolitan- hnědá třpytivá v testru- trochu jsem se jí bála, že bude moc teplá, ale kvůli tomu třpytu jsem jí vzala a nakonec na oku není ani třpytivá ani moc teplá, ale prostě nádherná hnědá, která myslím musím slušet každému a má moc příjemnou konzistenci na blendění a tak vůbec;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuju za recenzi! Takže půjdu omrknout Taupe of the Pops a Metropolitan :-) Já jako moc pěknou hnědou zase doporučuju Get Ready!, poslední týden je používám denně a hodí se snad úplně ke všemu :-) Efekt je shimmer, v krabičce to vypadá, že má zlatý třpytky, ale na oku nejsou, takže je to pěkná decentní hnědá vhodná na denní nošení.

    OdpovědětVymazat
  15. Tu mám, ta je taková střední, Metropolitan je tmavší a jakoby hlubší, ale taky jsem si v něm na den připadala dobře, když jsem ho dala dohromady s taupe...

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný. Všimla jsem si ho v drogerii, kde měli nově a čistě vypadající tester, a překvapilo mě jak je pigmentovaný (od Essence žádné stíny nemám).

    OdpovědětVymazat