sobota 28. května 2011

Elf Matte Eyeshadow

Slíbila jsem víc příspěvků s kosmetikou Elf, tak dnes pro vás mám recenzi na matné stíny. Dá se říct, že tyto stíny jsou novinkou, nejsou v prodeji dlouho. Jsou ze Studio řady, takže stojí buď 3,5 libry nebo v českém eshopu 79Kč. Stíny jsou sypké, jsou v typickém hranatém elfím kalíšku (naprosto stejné balení mají třeba i gelové linky) se sítkem. Já jsem si na zkoušku vybrala dva odstíny a to Nude a Burnt Brown.
Pigmentaci hodnotím jako velmi dobrou, ačkoli třeba ty Nude téměř splývají s odstínem mojí pleti, zakryjí červené žilky na víčku, takže i když si třeba okolí nemusí všimnout, že tam nějaký stín mám, vypadá moje oko prostě lépe, tak nějak upraveně :-) Naprosto jsem si zamilovala kombinaci obou barev, kdy světlý stín použiju na celé víčko a tmavým trochu vystínuju vnější koutek. Přidám hnědou gelovou linku, hnědou tužku a řasenku a mám přirozené líčení hodící se na každou příležitost. Ráda bych si pořídila v budoucnu další, zvažuju odstíny Pearl a Charcoal. Ostatní se mi až tolik nelíbí, takže doufám, že Elf třeba do budoucna výběr barev rozšíří. A co vy, líbí se vám? Máte nějaké nebo si je plánujete koupit?
P.S.: Omlouvám se za fotky s bleskem, sama je nemám moc ráda, ale světlý stín bez blesku úplně zanikal, tak jsem radši vybrala tyto.






11 komentářů:

  1. Tak ten bledý tieň ma prekvapil, naozaj vyrobil krásne jemnú pokožku na viečku. Nie je ho vidieť, ale je super! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super recenze. Jenže poslední dobou nevím co kupovat dřív. :-) A to líčení ti moc sluší. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že teda to líčení s něma je krása! Hlavně ten světlej! Ale já už prostě ty sypký vůbec nemusím....zrovna uklízím v kosmetice a těch pigmentů co mám nanic :/

    OdpovědětVymazat
  4. Verunko, krásně jsi to vystihla, přesně ten pocit z něho mám - jemná pokožka :-)

    maizy, díky :-) Taky mám wishlist hodně dlouhý, ale když teď nakupovat nemůžu, je šance, že aspoň něco přestanu do července chtít :-)

    Dáši, já se v poslední dobře snažím pigmenty používat, hlavně teda nude a hnědé a docela se mi to daří. Třeba je i kombinuju s mono stíny, vymýšlím nové kombinace aby pigmenty nezahálely. Ale je fakt, že moc nevěřím, že se ještě někdy vrátím k těm desítkám zelených a růžových :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Já nechápu, proč ty matné stíny pořád obcházím obloukem. Vypadá to skvěle. A taky jsem teď začala používat pigmenty, protože mi je jich líto :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem kupovala odstín Pearl, ale docela mě zklamala pigmentace... Nadřela jsem se, než byl na víčku vidět :/. Ale řekla jsem si, že Studio Matte ještě nezatratím a zkusím jiný odstín.. i když teď se spíš chystám koupit spoustu stínů z minerální řady :)).

    OdpovědětVymazat
  7. Tento typ líčení mi připadá úplně skvělý, takový čistý a elegantní...

    OdpovědětVymazat
  8. parádní, já matný stíny v poslední době miluju a to jsem byla pořád straka na třpytivý,ale ty matný jsou takový já nevim,elegantnější, krásně nalíčené!
    P.S. děkuju moc za mail, hned jsem ho koupila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten světlý se mně moc líbí, matné stíny mám ale raději tuhé. Červených žilek mám dost, musím se podívat, jestli nemají Nude i mezi tuhými stíny z řady studio.

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné pěkné... že bych se přestala matných bát jako čert kříže?:-D

    OdpovědětVymazat
  11. Páni, tak krásně nalíčené oko jsem dlouho neviděla!

    OdpovědětVymazat