čtvrtek 4. února 2010

Color Club Magic Attraction

Malá ochutnávka pro Dejničku ;-) Čistě třpytkaté laky jsem nikdy neměla moc v lásce, protože to odlakovávání, to je něco pro nerváka jako jsem já! Ale stejně jsem tenhle lak musela mít, protože na nehtech je to něco úžasného, různovarevné třpytečky jedna vedle druhé, hodně výrazné a hodně chytlavé :-) Ale moc jsem si toho kochání se třpytivýma nehtama neužila, protože se zase vracím k tomu odlakovávání, nějak jsem neměla chuť to absolvovat, takže jsem ten lak měla na nehtech jen po dobu nezbytně nutnou pro pořízení fotek a šel dolů. A to ještě poměrně zvláštním způsobem, protože ještě nebyl pořádně zaschlý, tak jsem ho seškrábala a pak teprve ten zbytek odlakovala. Ano, je to hrůza a stydím se, ale snad k tomu někdy dospěju a nalakuju ho na všechny nehty a na delší dobu, protože se mi opravdu líbil. Na fotkách se mi bohužel vůbec nedařil zachytit, tohle je jen slabý odvar oproti tomu, jak se to třpytilo ve skutečnosti. Dvě vrstvy pro plné krytí stačily, problémy s nanášením nebyly vůbec žádné.



4 komentáře:

  1. Zdá se zajímavý a moc hezký, jen mám trochu dojem, že z těch fotek se zdá být tak trochu hrubý povrch.Každopádně na flitr párty bych ho brala na denní nošení ne-e

    jo a fotky máš super!

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, potvrzuji, že to odlakovávání je boj a to jsme ho měla jen na malíčku, nicméně já jsem zhejčkaná a zvyklá na krémovky, takže mě každá třpytka rozhodí :-) Ovšem na nějakou party bych si ho taky vzala :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Lucinko, hrubý mi nepřišel, aspoň ne moc na třpytkatý lak. A já bych si ho vzala i na den, na léto na sluníčku bude perfektní :-)

    Hihi, Blani - tak to jsem ráda že jsi mě neposlechla a nenalakovala si všechny nehty :-) Možná, že samotným acetonem to dolů půjde... asi to budu muset vyzkoušet, bez tak mám ještě fialový :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ale ten je skutečně nádherný!!!

    OdpovědětVymazat