pondělí 6. května 2013

Bilance za duben

A je tu další díl bilance. Jdeme bez zbytečného okecávání na to!

1. spotřebováno
Essence My Skin refreshing toner - čisticí gely od Essence mi vůbec nesedly, ale proti toneru nemám to nejmenší. Je určený na všechny typy pleti, používala jsem ho celou zimu a nijak mě nevysušoval a pleť pěkně dočistil. Voní jemně, ale žádné ovoce v té vůni identifikovat nedokážu. Vyzkouším spíš zase něco jiného, ale jinak bych si ho klidně koupila znova.

Dusch Das antiperspirant Shower Feeling - psala jsem o něm nedávno a vše platí, funkční deo za pár korun. Koupím znova v jiné vůni.

Oriflame sprchový gel růžový grep a ginko - vlastně nevím proč si občas koupím nějakou kosmetiku s touhle vůní, když grep nejím a smrdí mi. Ale nebyl to špatný sprcháč, voněl docela sladce a ne hořce jako to ovoce. Je to starší limitka, takže k sehnání už není, nejspíš bych si ho ale znovu nekoupila.

Alverde mycí krém s hojivými účinky - jsem si koupila omylem. Už jsem ho jednou měla a tentokrát jsem chtěla koupit masku, ale přehmátla jsem se. Loni v zimě mi ale vyhovoval, takže i letos jsem ho zařadila mezi péči, která mi nedráždí sušší pleť. Tentokrát mi ale ta vůně byla už dost protivná a taky mi přišlo, že ve srovnání s jinými čističi nečistí tak dobře, takže znovu už opravdu ne. 

Gabriela Sabatini Ocean Sun - moje oblíbená vůně. Svěží a zároveň sladká, pro většinu lidí ideální na léto, já takové vůně můžu celoročně. Dobře držela, stačilo mi navonět se po příchodu do práce a celý den jsem ji cítila. Teď používám její odlehčenou verzi, která naopak po dvou hodinách už není cítit :-( Po dopotřebování se s ní budu muset nadobro rozloučit, už se nevyrábí.

Essence řasenka Multi Action Smokey Eyes - už pěkně dlouho ji nepoužívám, našla jsem ji zapomenutou v šuplíku, do kterého moc nechodím. Ale mám ji ráda, kdysi jsem ji zařadila do oblíbenců a pořád to platí, mezi těmi nejlevnějšími je jedna z nejlepších. Nejsem si jistá, zda se ještě prodává, ale pokud ano (a kdybych neměla 10 jiných řasenek), koupila bych si ji klidně opět.

E.l.f. řasenka - je to ta ze základní řady za 39Kč nebo kolik teď aktuálně stojí. Možná o ní někdy napíšu samostatný post, fotky mám připravené. Není to žádné terno, ideální někam na cesty, 2 týdny ji používáte a pak ji s klidem vyhodíte, aby nezabírala v kufru zbytečně místo. Znovu si ji nekoupím, i když ještě jednu mám, tak tu si nechám na nějakou tu cestu.

Too Faced Shadow Insurance - moje nejoblíbenější báze pod oční stíny. Zasloužila by si samostatný post, ale přijde mi to zbytečné, už o ní psalo hodně blogerek. Aktuálně používám další balení, mini, které bylo k paletce a v budoucnu si ji zcela jistě koupím zase.

Melvita olej pro suchou pleť - chybí na fotce, zapomněla jsem ho totiž u babičky, když mi tam zbývalo asi tak na týden používání... Recenze zde, byl fajn, ale znovu bych si ho nekoupila.


2. nákupy
Opět několikanásobně převyšují spotřebované věci, zase jsem nedokázala odolat spoustě věcí, které vůbec nepotřebuju, ale já jsem té asijské kosmetice prostě úplně propadla...


Micelárka Blanchette B. (byla v akci za 18Kč!), Ladybox, pár drobností z drogerky, řasenka Rimmel a laky GS jsem dostala na testování a P shine sada a laky ChG jsou z modeláže


Líbí se vám moje jarní povlečení? :-)

18 komentářů:

  1. Máš krásné povlečení, líbí se mi takové barvičky:)
    Jinak máš spoustu krásných nových věcí!
    Na kosmetiku Blanchette jsem celkem zvědavá, už jsem po ní v obchodě koukala:)
    Jak vonní tvůj sprcháč z Ladyboxu? Já mám ten červený a voní jako cola:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní krásně, opravdu po růžích :-) Který přesně je ten colový? Papaya Mango nebo ten druhý? Asi ho potřebuju :-)

      Vymazat
  2. Jéé, co je to to Help my finger Love choco?
    Jasně, že jo, máš nejkrásnější povlečení:-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Help my finger je krém na nehtovou kůžičku a Love Choco tvářenka, už jsi ji viděla u trb :-)
      Díky :-*

      Vymazat
  3. Já chci taky micelárku za 18Kč, teda vůbec jí chci, Bioderma dochází a nechce se mi investovat 500Kč, jseš s ní spokojená?

    P.S. povlečení je krásné ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem s ní spokojená :-) http://viennettka.blogspot.cz/2012/04/blanchette-b-micelarka.html

      Vymazat
  4. Povlečení krásné :).
    Z nákupů se mi hlavně líbí laky a těším se hlavně na fotky ChG.
    Zaujalo mě, žes je nekoupila na modeláži, já se rozhoduji odkud je koupit. Asi ebay,nechci toho brát tolik a platila bych poštovný z modeláže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě poštovný neplatila, takže mě to vyšlo tak jako z ebay, ty holografy jsou všude drahé...

      Vymazat
    2. Asi je nakonec objednám taky z modeláže :).

      Vymazat
  5. Povleční bezva, už jsi zkoušela ten krém od Dermacolu?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počkat, jaký krém? Tady je od Dermacolu jen makeup, jestli myslíš ten :-) Zatím jen jednou, BBčko to není, no...

      Vymazat
    2. Hihi, myslím ten, jak jsi nakupovala minule:)

      Vymazat
    3. Aha :-) Ještě ne, ale zkusím co nejdřív, slibuju!

      Vymazat
  6. Pořás váhám nad laky GS, zda koupit či ne, ale nejspíš asi nepodlehnu davu, třpytky nemusím, ale tyto laky jsou přesto zajímavý! Závidím tolik věcí, já jsem podstatně skromnější! Jinak povlečení je pěkný, je mám bílé s tulipánky, takže taky takový infaltilní :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tá ázijská kôpka sa mi páči, teším sa na tvoje názory a recenzie :)
    V.

    OdpovědětVymazat
  8. tu Gabrielu Sabatini jsem kdysi dostala na vánoce od babičky a vůbec mi nevoněla, tak ji podědila maminka, které naopak seděla. mě vůbec tak celkově vůně od Gabriely moc nesedí...
    báze od Too Faced je taky moje oblíbená, jen ji teď skoro nepoužívám, protože si přes týden vůbec nestíhám ráno malovat oči :-( jsem ráda, že na sebe stihnu hodit za 3min aspoň MU
    a podle mě jsou tyto nákupy tak akorát ;-)
    krém na ruce od Balei jsem taky pořídila a budu si ho muset udělat zásobu, protože jsem si ho moc oblíbila
    povlečení máš krásné! a já už raději mlčím :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vůně GS měla vždycky ráda, kdysi jsem milovala takovou modrou, Wild Wind se myslím jmenovala...
      Tak to já si na to líčení čas vždycky udělám :-) O ranní se líčím až v práci a tak mám dost času si s tím vyhrát.
      Fakt je tak dobrý? Já ho ještě nezkusila, vzala jsem ho zas z rozmaru kvůli vůni, ale moc nečekám, že bude hydratovat.

      Vymazat