sobota 11. října 2014

OPI Rising Star

Ne všechny podzimní barvy musí být smutné, a tak musím zařadit třpytivou verzi odstínu padajícího listí. Zase se trochu rozcházím s OPI, oni mají tento odstín za vánoční, patří do Burlesque kolekce z roku 2010.

Rising Star je trochu vodovější, ale i tak velmi dobře krycí ve dvou vrstvách, které mám na fotkách. Je to opravdu moc hezká teplá zlatá, nebo chcete-li zlatobronzová, Opět to ale není úplně "moje" barva a neunosila bych ji - ostatně ani plnou cenu bych za něj nedala, dle samolepky je vidět, že ho mám z výprodejového koše z Interbeauty. Zkusila jsem si ho a šel dál, myslím, že přesně s tímhle úmyslem jsem ho už kupovala, takže svůj účel splnil.






3 komentáře:

  1. Na fotkách se mi líbí moc, ale myslím si, že bych se s ním na nehtech úplně necítila... jsem na tom asi podobně jako ty:)

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásný. Nevím, zda by mi takový odstín slušel. No možná jako podzimnímu typu. Je to spíše podzimní odstín, vánoční ne.

    OdpovědětVymazat
  3. Barvička je to moc pěkná, já bych si to spíš nalakovala tak, že bych si tento lak dala jen na 1-2 prsty a zkombinovala ještě s jinou barvou :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat