středa 29. ledna 2014

Etude House Face Desining Brightener Goddess Face

Jelikož už brzy budu mít slavný rozjasňující pudr od Hourglass, je nejvyšší čas napsat o tomto rozjasňovači, protože je dost možné, že upadne v zapomnění. Ale nebudeme předbíhat, zatím je to stále můj miláček a prakticky jediný rozjasňovač, který jsem za posledního více než půl roku používala.

Moje slabost pro asijskou kosmetiku je už celkem známá, proto asi není nutné vysvětlovat, proč se tenhle rozjasňovač objevil u mě doma. Jednoduše protože neustále šmejdím na ebay a objevuji další a další věci, které bych chtěla a jakmile se mi něco zalíbí, nedám pokoj, dokud to nezískám. Pokud se mi to prostě jen líbí, ale akutně nutně okamžitě to nepotřebuji, umím být i celkem trpělivá a pokoušet štěstí v přihazovacích aukcích. A jednoho dne to třeba vyjde a já najednou platím další roztomilou nepotřebnost... 

Na druhou stranu i takové věci umí překvapit a stát se důležitými. A pro mě jí tento rozjasňovač je, od pěkného balení se dostáváme k funkčnímu produktu, kterému nemám téměř co vytknout. Rozjasňovač se prodává v pěti odstínech a já mám pouze jeden, takže je nemůžu zhodnotit všechny, nicméně z načtených recenzí a prohlédnutých fotek soudím, že jsou všechny studené, takže pokud byste doufali v odstín ala bronzer, podívejte se raději někde jinde. Goddess Face má být ze dvou béžových ten tmavší, takže mě překvapilo, že je vlastně hodně světlý, pro sněhurkovský typ ideální. V silnější vrstvě je ještě možné postřehnout, že jde dobéžova, rozetřený na obličeji pak ale zanechává pouze stříbrný lesk.

Balení je obyčejné plastové, ale je kvalitní, bezproblémově se otvírá i zavírá, všechno pěkně doléhá, ani šest měsíců používání na něm není znát. Malinko se ošoupal pouze nápis na víčku, ale nijak výrazně, pořád je čitelný. Ve víčku je po celé ploše zrcátko, které v nouzi poslouží i k celkovému nalíčení (mnohokrát vyzkoušeno). Oceňuji absenci houbičky i štětečku, stejně bych je nepoužívala a zbytečně jen zabírají místo, takhle to mám mnohem raději. Balení tak zůstává pěkně tenké navzdory tomu, že obsahuje 9g produktu, což je na rozjasňovač až příliš, jednou ho dostane moje vnučka, zatím mám jen malý dolíček nad tou velkou hvězdou.

Samotný rozjasňovač je velmi jemně namletý pudr. Já ho většinou nanáším prstem, takže mi nepráší, ale sklony k tomu má, na zrcátku občas nějaký prach ulpí. Kromě shimmeru v něm lze zřetelně rozeznat i miniaturní třpytečky, což by někomu mohlo vadit, ale na tváři vidět prakticky nejsou. Jediné, co je nutné, je mít na tenhle rozjasňovač pěknou pleť, protože umí nepěkně zvýraznit póry, které já mám naštěstí na tvářích bezproblémové. Používám ho občas na lícní kosti, pokud nemám lesklou tvářenku, každý den pak pod obočí místo rozjasňujícího stínu a nad horní ret. Pod obočím i na tváři mi vydrží celý den, ale po několika hodinách lehce vybledne, pokud bych chtěla jít po práci ještě na party, bylo by nutné ho obnovit. Pro běžný pracovní den mi ale naprosto stačí. Není vůbec nijak parfemovaný.

Rozjasňovač jsem si opravdu oblíbila a používám ho ráda, s klidným svědomím vám ho můžu doporučit. Koupíte za cenu cca 250Kč na ebay. 

Čím rozjasňujete v současné době vy?








10 komentářů:

  1. momentálně můj nejoblíbenější je High Beam. Ale už delší dobu pokukuju po Albatrosu od Narse :))))

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím vybírám a chtěla jsem pořídit vychvalovaný theBalm, ale teď váhám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá perfektně! :O Chtěla bych si pořídit nějaký nový rozjasňovač a už jsem byla skoro rozmyšlená a teď toto.... Oh, popletla jsi mě! Ale vypadá fakt moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Po tomto som pokukávala vyše pol roka, ale stále som nemohla nájsť recenziu, ktorá by dobre tento produkt priblížila. A je to tu! Kupujem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z takových komentářů mám vždy největší radost, těší mě, že někomu přijde post užitečný! Děkuji a doufám, že budeš s rozjasňovačem spokojená :-)

      Vymazat
  5. Len sa mi to zdá, alebo trochu primomína Lou Manizer od theBalm? Krásny odtieň :)
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten vůbec neznám, takže soudím jen podle obrázků, co mi ukázal Google a řekla bych, že TheBalm bude lesklejší, ale odstínem si budou blízcí :-)

      Vymazat
  6. Já dlouho rozjasňovačům odolávala a bála jsem se, že to mi to s ním nepůjde. V lednu jsem si pro začátek pořídila konturovací duo od Sleeku, kde je velmi jemný rozjasňovač a pro začátek mi vyhovuje :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem začínala zlehka a teď už snesu leccos :-)

      Vymazat