středa 30. května 2012

Illamasqua Lover Powder Blusher

Vůbec nevím, proč mi trvalo tak dlouho, než jsem si od značky Illamasqua pořídila něco jiného než lak! Byla to velká chyba, protože spousta pochvalných recenzí nelhala a já teď také jásám nadšením nad touhle tvářenkou. 

V první řadě je to skvělý odstín, který mi hodně sluší. Už jsem tu psala několikrát, že já na ty růžové tvářenky vůbec nejsem a mám mnohem raději všechny odstíny oranžové. Tohle je reprezentativní zástupce, v krabičce se tváří sice dost dorůžova, ale fotka na ruce odpovídá, na mém obličeji je prostě oranžová (možná s malinkatou kapičkou růžové). Ale ne oranžová ve smyslu "napatlala jsem si na obličej hnusný oranžový pudr", ale přirozená a slušivá broskvovo-oranžová.

Tvářenka je matná a až neuvěřitelně jemná. Při neopatrné aplikaci může prášit, ale už jsem to vychytala, je totiž úplně zbytečné po ní zuřivě šmrdlat štětcem. Stačí jemňounké ťupnutí a na štětci je dostatek produktu na nalíčení obou tváří. Pracovat s ní je radost, jde nádherně rozetřít doztracena, nedělá žádné fleky, ani nezvýrazňuje póry. 

Většinou píšu, že na tvářích mi produkty drží velmi dobře a málo co mi během dne vybledne. Tahle tvářenka je ale ve výdrži naprostý přeborník! Líčila jsem se před odpolední směnou někdy ve 12 hodin. V 10 večer odcházím z práce a podívám se do zrcadla a říkám si: jejda, nepřehnala jsem to dneska s tou tvářenkou? Vypadala jako čerstvě nanesená, takže za výdrž dávám deset bodů!

Pochválit musím i balení, líbí se mi nepříliš obvyklý tvar, příjemná změna mezi všemi kulatými a hranatými krabičkami. Navíc je ten plast bytelný, dobře sedí a nikde se nic neviklá. Kdybych měla najít nějaká negativa, tak mě moc nenadchlo, že při prvním otevření byla tvářenka celá zaprášená. OK, asi je to dáno její jemností a tím, že cestovala, ale stejně to na mě neudělalo příliš dobrý první dojem. Jo a taky je poměrně zvláštně cítit, nedokážu se rozhodnout, jestli to nazvat vůní, nebo smradem :-) 

Za sebe rozhodně doporučuji, zvláště pokud se vám povede vychytat 50% sleva jako mně, tak neváhejte!









Takhle zaprášená byla při prvním otevření, blee...



31 komentářů:

  1. Krásná! A já jí mám taky, jupíí :D

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá krásně, hlavně to balení se mi líbí! Každopádně na mě by bohužel taková barva vypadala hrozně :-( Závidím, že ti takové barvičky sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já si ji na tobě klidně umím představit :-) Ale mají dost odstínů, určitě si vybere každá :-)

      Vymazat
  3. Tohle je můj odstín tohoto léta, cpu ho všude- lak na nehty, kalhoty, doplňky, tvářenka, (ale nemám tak hezkou) a světlejší rtěnka, samozřejmě ne vše najednou:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezké :-) Já oranžovou normálně moc nemusím, takže zůstávám pouze u tvářenky, občas lak, ale oblečení nee :-)

      Vymazat
    2. no já mám ráda některé odstíny, hlavně takovou do korálova, ta barva není moje nejoblíbenější, ale sluší mi:)

      Vymazat
  4. Ahoj. Prosim Tě, kde se dá Illamasqua nakoupit?
    Jinak ta oranžová barva vypadá dost hustě. Já bych si jí naopak normálně nedala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem koukla na jejich stránky a zřejmě k nám posílaj. Měla jsem zafixováno, že ne.

      Vymazat
    2. Ano, posílají k nám, nebo se dá Illamasqua koupit třeba na Asosu.

      Vymazat
  5. taky koukám na tu oranžovou, že je fakt jakože oranžová fest. nevím, proč jsem si myslela, že máme stejný odstín pleti... no teď už si to nemyslím, protože vím naprosto jistě, že mě by takový odstín nesedl vůbec.

    ale jinak ti illamasqua tvářenku závidím moc a moc. a příště až si koupíš rtěnku, tak ti to budu závidět ještě víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono to asi není jen o odstínu pleti ale celkově jaký je kdo typ a v mém případě je to taky hodně dáno nenávistí mé růžové pleti a jejím tvrdošíjným maskováním jinými barvami.

      Rtěnku zatím žádnou nemám, nějak se mi tam žádný odstín nelíbil. Koupila jsem tři tvářenky a dvoje stíny.

      Vymazat
  6. to je barvička! proč mě ale pořád tak trápíte a na Illamasqu lákáte!? :-) jednou mi rupnou nervy a fakt si tam něco objednám! :-D tvářenka se mi moc líbí jak v balení, tak na ruce, ale teda nevím jestli bych do ní šla... neměla bych odvahu nejspíš a zvolila nějakou 'mírnější'.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají i mírnější :-) Možná, že se nějaká objeví v mém blogsale, další dvě co mám se v krabičce na můj vkus tváří dost růžově (zatím nevyzkoušeno na tváři)...

      Vymazat
  7. Barva neobvyklá, krásná. Už se nemůžu dočkat až něco od této značky vyzkouším:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Illamasqua je moje nejoblíbenější značka, rozhodně doporučuju ještě jejich stíny a pigmenty! U rtěnek je to tak 50:50, bohužel jich má většina matný finish a já celkem trpím na suché rty...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stíny mám dvoje, pigmenty mě momentálně zase až tolik nelákají, neb se musím vždycky hodně přemlouvat, abych si s tím dala trošku práci a použila je :-) Rtěnka mě zatím nějak neláká, nevybrala jsem si pro sebe odstín, tak třeba až udělají nějaký nový...

      Vymazat
  9. fakt obdivuju všechny, kterým takové divoké odstíny sluší, já si tohle dát na obličej, tak jsem jak pomeranč :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si jenom myslíš, já si ji na tobě umím představit, je to prostě takový trošku oranžovější bronzer, no :-)

      Vymazat
  10. To vypadá moc dobře..že bych zašla nakupovat..:)
    Na mém blogu probíhají dvě giveaway, tak se zapoj..:)
    http://fashiondiarybytereza.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkná barvička, hodně by mě zajímalo jak vypadá na tváři :) Škoda, že nejsou fotečky :( A jak se dá vychytat 50% sleva? To někdy mívají?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím pomůže strejda google, jsou i blogerky, kterým nevadí vystavovat svůj obličej http://jellyminxthinks.blogspot.com/2011/01/fotd-ola-mango-look.html

      Slevy bývají, většinou tedy menší než 50%, chce to přihlásit se k odebírání newsletterů, aby ti nic neuniklo :-) Tahle akce byla o Velikonocích, tuším, že se to jmenovalo Easter Hunt, každý den byla sleva na 5 věcí, jednou laků, podruhé tvářenek atd. a odstíny nebyly předem známé, člověk si je musel najít a ulovit sám :-)

      Vymazat
  12. Taky by mě zajímalo, jaká je na tváři, nicméně už z fotek tuším, že by se mi odstín líbil. Ani nevím, proč jsem od nich ještě nic kromě laku nevyzkoušela.... :)

    OdpovědětVymazat
  13. To zní skvěle! Musím mrknout na jejich stránky, díky za tip:-)
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
  14. kde kde kde s 50% slevou? :))) je krásná, miluju meruňkové tvářenky!

    OdpovědětVymazat
  15. líbí se mi balení, ale ten odstín by mě osobně asi vůůůbec, ale vůůůbec neslušel :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadá skvěle, taky mám raději tyto odstíny ! Vážně moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc hezká barvička, i když na sobě si ji moc představit neumím :)

    OdpovědětVymazat