úterý 8. prosince 2009

Wet ´n` Wild 455A Totally Rad / Formidable

Tak odkud začít… Asi bych nejdřív měla vysvětlit, proč zrovna teď - skoro v zimě, v předvánočním čase, v době kdy by tu měly být samé třpytkaté laky - je tu zrovna tenhle, limetkově zelený. No, asi tak… hrozně moc bych chtěla OPI Creme de Menthe, ale vzhledem k tomu, že už je pár let starý a téměř vyprodaný, odpovídá tomu i cena na ebay. A protože se nechci unáhlit a investovat tolik peněz do laku, který pak nebudu nosit, chtěla jsem si na nějakém jiném zeleném vyzkoušet, jak se v něm budu cítit. Tak jsem doma prohrabala krabici laků, co mi zbyla ještě z mé drogerkové éry a našla tenhle. Značka Wet ´n` Wild u nás pokud vím vůbec známá není, lak jsem kupovala kdysi v Německu, celkem mám doma tři.

Není čistě krémový, ve světle zeleném základu je i jemný modro-zelený třpyt, který se mi opět téměř nepovedlo zachytit na fotkách. Kryl dobře už ve dvou vrstvách, tohle jsou ale tři. Ale ten název je skvělej, presně ten lak vystihuje. Totally radical je určitě, konzervativní ženy by takovou barvu nenosily, ta, která si ho nalakuje musí být extremistka :-) Slovo formidable v aktivní slovní zásobě nemám, takže jsem šla hledat do slovníku a ten říká, že to je „skličující, ohromný, úžasný, působivý“. Což teda nejsou úplně synonyma, skličující jako by tam bylo nějak navíc, ale fotky jsou jasným důkazem že tam prostě patří :-)

A jak jsem se teda se zeleným lakem cítila? Blbě. Hrozně. Prostě úplně divně. Asi mám moc dlouhý nehty, moc bledou kůži na rukou, ta zelená má špatný odstín… Nevím, ale připadala jsem si jako v posledním stádiu nějaké smrtelné nemoci. Takže si na OPIka nechám zajít chuť, nerada bych aby dopadl stejně :-)


6 komentářů:

  1. Ta zelená je hrozně divná :D Připomíná mi "trabantí" zelenou po 20 letech... Ale Tvé nehty jsou super! A máš to moc hezky nalakované.

    Bára

    OdpovědětVymazat
  2. připojuji se k hezkým nehtům, ale tato brčálová barva se mi nelíbí ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Možná by byla na opálených rukách hezčí. Vyčkej na léto...teď ale nene!

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, jsem ráda že se shodneme :-) Editko, do léta nevydrží, při nejbližší příležitosti letí :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hele narovinu já tuhle hráškovou polévku taky nemusím. To je jak já a ChG Entourage, líbil na fotkách, líbil v lahvičce, ne nehtech neónová brokolice. A jako na potvoru na Annie ta china nevypadá špatně.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se Entourage docela líbil v lahvičce, ale na fotkách ani naživo na nehtech nee (a to jsem ho viděla právě na Annie :-D)

    OdpovědětVymazat