sobota 28. března 2015

Essence Juicy Love

Protože Essence vyprodává všechny svoje klasické colour and go laky a nahradí je novou řadou gellaků, přemýšlela jsem, jaký odstín vám ukázat a doporučit ke koupi ještě dřív, než bude pozdě a laky se stanou nesehnatelnými. A na mysl mi přišla tahle úžasná červená s názvem Juicy Love.

Když jsem ho nosila poprvé, asi jsem měla nějaký záchvat slepoty, protože mi přišel celkem neutrální a nijak jsem si neuvědomovala jeho oranžový podtón. Prozření přišlo až když jsem fotila srovnání s OPI Coca Cola Red pro Labradooru, a ta se zmínila, že jí na Essence vadí právě ten podtón. No a při pořizování těchto fotek už mi to bylo jasné úplně, nicméně ve skutečnosti to není tak výrazné jako na fotkách a asi i proto se mi moc líbil, i když mám jinak u červených radši modrý podtón a úplně nejlepší červená je pro mě vínová :-) A pokud to máte stejně, Essence má ještě jeden zaláskovaný lak, který je právě o dost tmavší a studenější - jmenuje se Do You Speak Love? a já jsem si ho pořídila teprve před pár dny právě v tom probíhajícím výprodeji.

Ale zpátky k Juicy Love. Lak kryje celkem OK ve dvou vrstvách, ale já jsem při nich viděla lehce prosvítající konečky a nelíbilo se mi to, takže mám tři. Lakoval se moc dobře, má takovou tekutější gelovou konzistenci, ale je poslušný a nijak se neroztéká. Sám o sobě se krásně leskne, na fotkách nemám nadlak. Zapomněla jsem si poznamenat výdrž, ale pamatuju si, že jsem ho nosila celý týden, takže to určitě nebylo nic tragického, protože jinak by mě to donutilo přelakovat. Nehty nijak nezabarvil (použila jsem podlak), ale při odlakování jsem měla trochu načervenalou kůžičku, takže doporučuji moc nešmrdlat a spíš se snažit lak stáhnout jedním tahem. Jinak mu nemám co vytknout, já jsem si Essence laky v těchto větších lahvičkách oblíbila a určitě se k nim budu vracet i v době, kdy už se prodávat nebudou, takže se na to připravte :-) Ale ty nové gelové vyzkouším také, to je jasná věc!

Těšíte se na nové gellaky nebo jste Essence laky zavrhly hned poté co změnily balení naposledy?










17 komentářů:

  1. Dneska jdu do dmka, tak na to musím hodit očko, krásně se leskne, vypadá fakt moc dobře!
    A na gellaky se těším! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prave takova barva se mi moc libi a hodi se ke mne. Vzpominam, ze ty predesle pekne drzely. Tato rada mne jaksi minula.

    OdpovědětVymazat
  3. Nadherna farba, paci sa mi aj ten oranzovy podton.. uzasne sa leskne a celkom ma prekvapila vydrz, leno mne essence moc nedrzia..

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásný nehty :) Zrovna dneska jsem byla v Rossmanu a všechny ty laky tam měli za 35 Kč, ale já jich mám dost, tak jsem si řekla zákaz nakupování, tak jsem koupila aspoň jeden červený mamce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Veru :-) U nás už je to dost probrané, klasické barvy už jsou většinou fuč.

      Vymazat
  5. Mne sa práve ten oranžový podtón na ňom páči :) Ideálny na leto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, pokud ti tento podtón sedí :-) Já ho většinou nevyhledávám, ale už i pár takových laků mě dokázalo zaujmout.

      Vymazat
  6. Krasna barva. Na me tyto laky teda vubec nedrzi, pritom limitka od Essence, takove oboustranne laky, jsou uplne jina basen a drzi jak pribite. Jsem zvedava na ty nove gel laky.

    Nový článek na blogu Small Everyday Joys - skvělá výdrž a úžasná barva od Estee Lauder

    OdpovědětVymazat
  7. Boží barvička, ale bohužel mě nikdy laky od essence nebraly. Měla jsem jeden, a moc mi nedržel... Máš skvělé nehty.

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle barvička je super, ale mám jeden lak z téhle řady a nejsem s ním moc spokojená...přijde mi, že špatně schne a moc toho nevydrží...Ale pokud uvidím ve výprodeji, asi si ho vezmu, barva mě láká:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny určitě dobré nejsou, jako u všech značek se nějaké odstíny nepovedou. Mně třeba nesedl Free Hugs.

      Vymazat
  9. Prosimtě, každej lak kryje ve dvou vrstvách, to jenom neumíš lakovat!:-D
    A jenom skromný dotaz- ty nové budou gellaky jako gellaky na zapékání nebo gelové laky jako má např. Avon?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, já jsem se zase nechala unést a na tohle 100% platící pravidlo zapomněla! Budu si to připomínat častěji ;-)
      Budou nezapékací, takže jako Avon. Se divím, že jsi je ještě nikde nepotkala, na mě to skáče ze všech stran :-)

      Vymazat
    2. Čéče, na mě neskáče nic, kudy chodíš?:-D

      Vymazat
  10. Tento odtieň som vždy akosi prehliadala, vo fľaštičke sa mi zdal byť akýsi nudný, no teraz keď ho vidím, idem si oči vyočiť - ten teda je!!! A jeho krásu umocňujú tvoje dokonalé nechtíky :)

    OdpovědětVymazat