neděle 19. ledna 2014

Rimmel Lash Accelerator Endless

Poslední balíček s novinkami od Rimmelu mě příliš nepotěšil. Největším propadákem je makeup, který nemůžu vůbec vyzkoušet, protože mi přišel kousek, který je asi tak o 5 odstínů tmavší, než bych potřebovala. Ani báze mě příliš nenadchla, sice podle ohlasů není tak silikonová jako Dermacol a spol., takže jsem si ji nechala s tím, že ji třeba někdy vyzkouším... Jenže třeba někdy se za měsíc ještě nestalo, zapomínám na to a když si zrovna vzpomenu, tak se mi prostě nechce, protože je to pro mě zbytečný krok navíc. A proto jediná recenze, které se ode mě v Rimmelu dočkají, je na řasenku, která mě mile překvapila.

Testovat novou řasenku v období, kdy jsem ze svých řas zoufalá, asi není úplně nejlepší. Nicméně i když mám teď pocit, že z mých pěti a půl řas mám tři a půl, a navíc jsou ještě polámané a žalostně krátké, musím uznat, že tahle řasenka se i na takových chudinkách docela předvedla. Ačkoli slibuje pouze prodloužení a nic jiného (mimochodem podle tiskové zprávy prodlouží až o 99% - nejsem si jistá, jestli to není trochu fantazírování autora popisku), dodává i objem - pěkně a rovnoměrně každou řasu obalí barvou po celé délce, takže ač se nemůžu pyšnit pravidelným vějířkem řas, aspoň můžu mít pocit, že nějaké mám. Prodlužuje opravdu dost, když trochu skloním hlavu a podívám se do zrcátka, mám řasy až k obočí, zatímco když nejsem nalíčená, chybí mi tam dobrého půl centimetru. 

Efekt tedy pěkný, ale bohužel jsem našla i nějaká negativa. Zaprvé se mi řasenka dost obtiskává nad horní řasy a to ne jen občas, ale skoro každý den. Zadruhé mi řasy nedokáže natočit, klesají mi dolů a já si musím pomáhat "uměle" (kleštičky nepoužívám, natáčím tak, že už nalíčené řasy lehce ohnu prstem nahoru). Oba tyto problémy dávám za vinu kartáčku. Je hezky úzký a dostanu se s ním až ke kořínkům řas, navíc řasy téměř neslepuje, takže si můžu dovolit projet je víckrát a dostat tak z řasenky maximum. Jenže mnohonásobné pročesávání a snaha řasy natočit nahoru má za následek občasné zachycení kartáčku o víčko, případně rovnou připlácnutí řas k víčku. Oko mám pak nehezky opatlané a mrzí mě pokažené líčení (zejména když si ho chci nafotit do nějaké recenze).

Další věc, kterou řasenka slibuje, je prodloužení řas až o 127% za 30 dní - tak tohle je tedy rozhodně nadnesené. Neříkám, že nemůže mít pozitivní vliv na růst řas, ale ta procenta jsou nereálná. Ještě ji nepoužívám ani 30 dní, takže to tak jako tak nedokážu posoudit. Nicméně ano, mám teď o něco lepší řasy než jsem měla koncem prosince. Možná za to může čas, možná ricinový olej, možná tahle řasenka a možná kombinace všeho.

S výdrží řasenek nikdy nemám problém, pokud už není stará a vyschlá, takže to asi nebudu nijak hodnotit, tato také zůstává celý den pěkná a neopadává. Balení je průměrné, nijak zvlášť se mi nelíbí, ale ani mi nevadí, pozornost na sebe jistě upoutá.

Na řasence je vždy nejdůležitější efekt, který na řasách udělá a ten se mi u téhle Rimmelky dost líbí. Jenže pokud se s ní nenaučím lépe pracovat tak, abych ji neměla všude na víčku, znovu si ji nepořídím.

Doporučená cena: 199Kč





1 vrstva


2 vrstvy


2 vrstvy


11 komentářů:

  1. Myslím, že můžeš být se svými řasami úplně spokojená : ) Když mně dorůstají, tak je to tragické, každá je úplně jinak dlouhá a žádná řasenka to nespasí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že v tom vnějším koutku je mám viditelně kratší, strašně bych si přála pravidelný vějířek stejně dlouhých řas, ale o tom si můžu nechat jen zdát.

      Vymazat
  2. Proč nepoužíváš kleštičky?

    OdpovědětVymazat
  3. Kartáček mi přijde fajn, mám takové ráda. Uvažuji o koupi, ale ještě počkám! ;) hezký článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Od pondělí bude v Rossmannu ve slevě, takže je pravý čas na nákup :-)

      Vymazat
  4. teda super řasy ale.. škoda toho obtiskávání
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba jsi šikovnější než já a nebude ti to dělat :-)

      Vymazat