čtvrtek 23. ledna 2014

Misa Red Pumps at the Nordstorm

Tohle je taaak nudná červená! Klasická metalická střední červená. Zííív. Vůbec mi nepřišla zajímavá a nepovažovala jsem za nutné si ji nechávat. A tuhle tuctovou barvu si ode mě paradoxně vzala největší sběratelka červených laků, jakou znám - Dejnička. Na druhou stranu já jsem taky dobře švihlá a hned poté, co jsem lak poslala dál, jsem koupila jiný, velmi podobný. Nebo alespoň v lahvičce se zdál být téměř stejný. Je to OPI In My Santa Suit z kolekce Mariah Carey. Podobnost je pouze v lahvičkách - i Dejnička (které mimochodem moc děkuji za tři poslední srovnávací fotky) říkala, že na fotkách vyleze rozdíl, ale když se na ně dívá pouhým okem, jsou stejné. Na papíru už je pak jasné, že úplný dupe jsem nekoupila, OPI je víc dovínova, což by mi mohlo vyhovovat. 
Jinak je Misa fajn lak, dvouvrstvový, dobře se lakující, malinko pruhující. Taky moc dobře držela, 4 dny v top stavu, odlakovávala jsem šestý, jen se dvěma malinko odštípnutými kousky.












9 komentářů:

  1. Hele, ale mně se líbí. Oba :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, já jsem vlastně spoluautorem článku, budu slavná:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spoluautorem fotek, nikoli článku :-P Pořád čekám, kdy se přihlásí nějaký dobrovolník, co za mě bude ty články psát, když mám vyjadřovací krizi.

      Vymazat
    2. I článku, páč tam používáš přesně to, co jsem ti o těch lacích napsala:-D

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že se líbí :-) Škoda, že už je Misa prakticky nesehnatelná.

    OdpovědětVymazat
  4. jak nejsem na červenou, tak tenhle odstín se mi strašně líbí

    OdpovědětVymazat