pondělí 27. ledna 2014

Essence Ice Skates On!

Zatím to nevypadá, že bych konečně dospěla a přestala si kupovat kosmetiku Essence. Limitce Ice Ice Baby jsem opět nedokázala odolat, nejvíc mě z ní zaujal právě lak Ice Skates On!, takže bylo jasné, že laky téhle značky dostanou další šanci, i když si o nich nemyslím nic moc dobrého. A tento vlastně není vůbec špatný, i když jednu velkou výtku mám - mohl by lépe krýt. Na fotkách mám 3 vrstvy a linie nehtu stále prosvítá, takže by to určitě sneslo i čtvrtou. Příště tedy pod něj zkusím dát nějaký víc krycí základ, pokud ve sbírce najdu něco, co příliš neovlivní výslednou barvu, protože ta je vážně povedená. Mentolová se shimmerem, možná by se dalo říct i mikrotřpytečkami - zelenými, stříbrnými a v lahvičce se při umělém osvětlení dají najít i růžové. Na nehtech ale vidět nejsou, vytváří jen barevně sladěný zelenostříbrný shimmer. Lak je hodně tekutý, ale není to na závadu, lakoval se dobře a nestékal mi ke kůžičce. Jsem moc ráda, že jsem si ho koupila, ráda barvy střídám a takovou jsem na nehtech dlouho neměla, takže se mi nosil báječně a vydržel v nepoškozeném stavu 5 dní.









12 komentářů:

  1. No ja som si už tiež veľmi dávno nekúpila Essence lak, ale skôr než dospelosťou to bude tým, že si na tieto nové balenia neviem zvyknúť :-) Ale tento odtieň si možno ešte rozmyslím, je veľmi pekný, takú žiarivú zelenú som hádam ešte nevidela :-) Mala som podobný od Barry M, ale ten ani zďaleka nebol taký krásny a hlavne kryl ešte menej ako tento.

    OdpovědětVymazat
  2. Já teď mám nalakováno také na zelenkavo, ale v úplně jiném odstínu - Glam Green od Max Factor. Je to tmavě zelená barva, která je nádherná. Jen se s lakem špatně pracuje - mám radši delší štětečky, tenhle je mrňavý, prototě lak je z té jejich mini série. A na to, jak je lak tmavý, by snesl klidně i 3 vrsty - 2 jsou postačující, pokud nehty nikdo víc dopodrobna nezkoumá.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám pár lakov od essence, niektoré sú katastrofa a niektoré by som si kúpila znova. Tento je nádherný, ak ho niekde nájdem, tak kúpim určite, tieto farby mám rada strašne :)

    OdpovědětVymazat
  4. keď som pred pár dňami písala o "dospievaní" a nenakupovaní essence hlúpostí, rozhodne som nemyslela na laky na nechty. laky sú vec, do ktorej nemienim investovať, lebo ani dior za 20€ nevydrží na nechtoch mesiac bez poškodenia :D
    tento essence ti schvaľujem, je to veľmi zaujímavý jedinec

    OdpovědětVymazat
  5. wow, ten je krásný! určitě si ho koupím! teď ale sháním nějaký modrý na léto ;)

    OdpovědětVymazat
  6. i když na takové barvičky nejsem, tak se mi tento moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
  7. né že bych já dospěla, ale tak dlouho jsem nebyla nikde v drogérii, že jsem ani neměla šanci si něco z limitek nebo výprodejů Essence a Catrice pořídit. :-) tento kousek se mi ale líbí moc! ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Výdrž 5 dní? To snad ani není možné :O Mi vydrží ty nové tak den. By mi zajímalo, jestli je to jen náhoda, nebo fakt udělali něco se složením :)

    OdpovědětVymazat
  9. je to veľmi krásna a zaujímavá farba, preto veľká škoda toho krytia.

    OdpovědětVymazat