středa 9. května 2012

500 Followers Giveaway! - UKONČENO

Rozdávačku až vás tu bude 500 jsem plánovala dlouho, ale vy jste se mi množili docela pomalu, pořád to vypadalo, že mám dost času na vymyšlení ceny a její koupení... No a najednou vás tu je 506! Mám z toho samozřejmě radost, že tolik z vás zcela dobrovolně kliklo na "follow" a chodíte si číst ty moje bláboly :-) 

Protože sama nemám ráda giveaway o věci, které běžně koupíte v drogerce, rozhodla jsem se pro produkty z jiných dvou oblastí, které mi jsou blízké. High End kosmetiku zastupuje lak na nehty Illamasqua v odstínu Jo´Mina, což je mimochodem můj úplně nejoblíbenější odstín od této značky. Druhý zástupce jsou stíny od asijské značky Etude House - vybrala jsem vám fialové duo, aby ladilo k laku, odstín se jmenuje Lavender and Grap (reálnou fotku doplním hned jak mi dorazí).

Co musíte udělat, abyste mohli tyto dvě věci vyhrát?
1. Protože je to odměna pro pravidelné čtenáře, musíte jím být, ideálně přes GFC.
2. Napište mi email, abych vás mohla v případě výhry kontaktovat.
3. Protože jsem zvědavá, neodpustím si dvě anketní otázky - zaprvé by mě zajímalo, od jaké značky máte doma úplně nejvíc produktů? Nezáleží na tom, zda je to značka pečující či dekorativní kosmetiky, jen mě zajímá, kterou značku si kupujete nejvíce a proč - máte ji skutečně nejraději, nebo je to jenom náhoda? Nebo je to protože je pro vás třeba cenově dostupná?
4. Druhá otázka se týká mnou vybrané výhry - zajímá mě, zda se vám líbí výběr jak značek, tak konkrétních odstínů, případně co jiného nedrogerkového byste chtěli vyhrát (třeba se tím budu inspirovat až budu vybírat výhru pro příště).
5. Poslední bod je nepovinný: pokud giveaway zmíníte na svém blogu nebo FB (twitter se nepočítá, neb s tím já nekamarádím) a pošlete mi v dalším komentáři odkaz, zdvojnásobíte tím šanci na výhru.

Giveaway nijak neomezuji co se bydliště týče, takže zúčastnit se může kdokoli z celého světa, ale protože jsem líná pravidla překládat do angličtiny, předpokládám účast pouze čtenářů z ČR a SR :-)

Protože jsou obě věci zatím ještě na cestě, nechám běžet soutěž až do konce května, aby mi stihly přijít. Vítěze vyhlásím první týden v červnu a rozhodne o něm random.org.

Přeji všem hodně štěstí!



140 komentářů:

  1. Lucie.Stocesova@seznam.cz
    1)sleduji
    2)Nejvíce mám značky eucerin, ale to je z toho důvodu,že jsem silný atopik a nic jiného nesnasu, ale dříve jsem měla nejvíce niveu, tu klasickou modrou a to proto,jak voněla:)
    3)Cena je krásná,krásná levandulová barvička, je to pro mne neznámá značka, tak třeba se na mně usměje štěstí.
    :)

    OdpovědětVymazat
  2. nejvíc produktů mám (ač se za to stydím) od Essence...nechala jsem se nalákat nízkou cenou, ale už používám jenom pár věcí...

    Lak se mi moc líbí:)

    july.mayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduju tě tady už poměrně dlouho, tvůj blog patří mezi ty první, které jsem začala sledovat :P
    Nejvíce toho mám asi od essence, protože je to levná značka, takže mi není tolik líto za ní utrácet a není mi líto, když mi nějaký produkt nesedí. Ale taky protože, že má hodně produktů, které mi vyhovují.
    Cenou ses mi naprosto strefila do vkusu, protože fialová je má nejoblíbenější barva.

    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak touhle giveaway jsi mi udělala strašnou radost, i když fialovou nemusím (rudé vlasy, zelené oči..no :D), ale moje úplně nejoblíbenější značka je právě Illamasqua, i když od ní bohužel zatím nemám moc produktů kvůli jejich vyšší ceně (ale v létě se v Londýně stavím v jejich hlavním butiku a trochu se rozšoupnu :) - mám několik rtěnek, stínů (snad nejkvalitnější co znám, vyhovují mi o moc víc než MAC), intense lipgloss a jejich skinbase. Od jaké značky mám nejvíc věcí...hmm, asi to bude paradoxně Lush - protože ač mám dost dekorativky od MAC a Sephory, rtěnky mám ráda Chanel nebo obyč Rimmelky, nejvíc si potrpím asi na vlasy, takže nakupuji spousty šampuků, šamponů, kondicionérů..které u mě zatím nic nepřekonalo, i když střídám s Lee Stafford a TIGI. Taky mám hodně péče od L'Occitane.


    joannie.la@gmail.com

    P.S a podle mě je to jedna z nejlepších giveaway vůbec - možnost nabídnout jako dárek čtenářkám produkty ne tak známých, avšak velice kvalitních značek je rozhodně lákavější než neustále Ziaja & Ryor giveaways :) A to je taky důvod, proč ráda sleduji tvůj blog.

    OdpovědětVymazat
  5. niki1510@azet.sk
    *čo sa týka značiek, tak to mám na poličke rovnomerne zastúpené, ale tak nejako najčastejšie siahnem po essence, lebo je cenovo dostupná a tie obaly a farby vo mne akosi prebúdzajú moje zbytky detinskosti :D a potom je to asi oriflame, veď som nejaká oriflame lady a zatiaľ mi všetko vyhovovalo.
    *a darčeky sú úplne dokonalé. ja vždy obdivujem editoriály illamasqua (alebo ako to nazvať).. proste je to niečo úplne iné a vyzerá to super kvalitne, navyše fialová farba je moja úplne najobľúbenejšia :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc mám doma OPI laků, z pak to mám různě namixované, ale asi MAC odsypků, stínů. Nejoblíbenější jsou jiné značky :), jen mám těchle nejvíc.
    Líbí a moc, Jomina je taky moje no 1, vyhrát bych chtěla něco co si normálně sama nekoupím, jako jiný typ než bych si koupila a asi nějakou asii, nebo high end.

    OdpovědětVymazat
  7. kamila.selby@gmail.com
    1. sleduji přes Google
    2. nejvíce produktů mám od MAC, protože ta značka je kvalitní, má nádherný střídmý design a je prostě nejlepší :)
    3. Dárek je skvělý přikláním se k nedrogérkovým giveaway, takže tleskám, od Illamasqua nic nemám ačkoliv bych moc ráda něco vyzkoušela, tak třeba budu mít štěstí!

    OdpovědětVymazat
  8. Těžko říct od jaké značky mám nejvíc produktů, protože mám doma takovej mišmaš, od každé něco - Barry M, Essence, Lacura, Maybelline, Dermacole apod. Podle toho, co mě zaujme. Výhra je moc pěkná, mě se líbí barvička toho laku. Jinak nápad s nedrogerkovou kosmetikou se mi líbí. angley@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Je to hrozně těžké určit. Z pečující kosmetiky asi od ryoru. Česká klasika, která mi plně vyhovuje.
    A dekorativka? Mám ráda nějaké produkty od essence ( stíny a laky na nehty ), taky dermacol (jejich krajkovej pudr je nejlepší) a maybelline ( na jejich řasenky nedám dopustit)
    A výběr výhry je moc dobrý. Taková příjemná letní i jarní barvička, která je právě in a i mimo sezonu se neztratí :)

    chiarlottes@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Zany.slamova@seznam.cz
    Nejvíce výrobků mám od Benefitu, protože zatím cokoliv jsem si od něj pořídila mě nezklamalo-takže taková sázka na jistotu+ty krásné obaly :).
    Výhra se mi moc moc líbí, je mi sympatické, že vybíráš značky, které si běžně nepořídím.
    Vyhrát bych chtěla nějaký pravý asijský BB cream.

    OdpovědětVymazat
  11. thestan@seznam.cz
    Nejvíce mám asi věcí od Rimmel London. Ta značka je mi sympatická a navíc skoro všechno mi do nich vyhovuje.
    Výhra je skvělá, co se značek týče, aspoň bych hypoteticky mohla vyzkoušet něco nového a barva je zvolena naprosto skvěle, moje nejoblíbenější.

    OdpovědětVymazat
  12. 1. Sleduji, ale přes bloglovin :)
    2. Nejvíce produktů, tak to fakt netuším mam doma takovou všehochuť, zatím nepreferuji žádnou značku, ale nejvíc dekorativní kosmetiky mam asi od ELFU :)
    3.Barvičky se mi moc líbí, fialkovou já můžu :) a nedrogérková kosmetika je dobrý nápad! Ráda bych vyhrála i něco od benefitu, ale ta je dobře dostpuná, ale pro inspiraci ;)
    4.http://janetheshygirl.blogspot.com/2012/05/vienettka-giveaway.html

    s.kaletova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. romca.prachfeldova@centrum.cz
    Tak já mám od každého něco. I když asi nejvíce převažuje Essence, protože je pro mě cenově nejdostupnější. Ale je za ní v závěsu Maybelline a Dermacol.
    Výběr se mi také líbí. Hlavně ty barvy stínů :)

    OdpovědětVymazat
  14. 1. Dáááávno jsem!
    2. barbora.snajdrova@hotmail.cm
    3. Když se tak zamyslím tak z dekorativní kosmetiky mám asi nejvíce produktů značky Sephora. Myslím si totiž, že je to taková zlatá střední cesta - není to šmejd jako drogérková dekorativka, ale na druhou stranu ne vždy jsou peníze na můj milovaný YSL, takže přijde na řadu Sephora. Jsem s touto značkou opravdu spokojená, především mají velmi dobré řasenky, nebo tvářenky! :-)
    4. Ten lak vypadá krásně, má moc hezkou jemnou barvu a ty já mám ráda. Nikdy jsem nic od Illamasqui neměla v rukách, takže určitě by to byla dobrá zkušenost. Já bych třeba chtěla jako výhru vyzkoušet nějaké štětce od Sigmy, ty mě moc lákají a nejsou běžně dostupné :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Já vůbec nevím, od jaké značky toho vlastním nejvíc, asi laky od OPI nebo BB Couture :) Ale teď hodně koukám právě po Illamasce, takže cena od takové značky fakt potěší!
    Ještě to šoupnu na FB, to se můžeš mrknout!

    OdpovědětVymazat
  16. jana.hrbacova@seznam.cz
    Nejvíce věcí mam asi od Dermacolu, je běžně dostupný a cena je fajn. Navíc mi všechny výrobky zatím vyhovují. Jinak je to spíš takový mix z drogerie.
    Odstín laku je krásný a popravdě ani jednu značku neznám. Sama bych se bála objednávat takhle přes internet, takže to ani nijak moc nezkoumám.

    OdpovědětVymazat
  17. Denulka.a.a@seznam.cz
    Od jaké značky mám nejvíce produktů?.. Já fakt nevím :D Mám třeba hodně laků od essence, jsou cenově dostupné a mají velký výběr odstínů, co se dekorativní kosmetiky týče, tak mám skoro každý produkt od jiné značky, maybelline, dermacol, rimmel.. :)
    A výhra se mi strašně líbí, fialová je moje oblíbená barva a z laků na nehty budu nadšená vždycky! :)

    OdpovědětVymazat
  18. cant.be.perfect@seznam.cz

    Nejvíc produktů mám pravděpodobně od Essence nebo od Maybelline. Obě dvě značky mám moc ráda a jsou i cenově dostupné, takže mi vyhovují :)

    Výhra se mi moc líbí, hlavně ten lak toužím moc dlouho vyzkoušet, bohužel je trochu mimo mou cenovou relaci :(

    OdpovědětVymazat
  19. * Myslím, že najviac produktov nemám zo žiadnej značky. Všetky druhy drogériovej kozmetiky sú u mňa vítané. Samozrejme, musí byť kvalitná. Podstatné je aby ma oslovila farbami, obalmi produktov... Vždy mám inú náladu a preto si kupujem aj rôznu dekoratívnu kozmetiku.
    * Výhru si vybrala skvelo ♥ Odtieň je úplne dokonalý na tohtoročné nosenie a vyzerá tak úžasne ! :)) Výhry vyberaj podľa seba, ja sa osobne poteším vždy všetkému a myslím, že je to tak u každého, pretože povedzme si úprimne - kto by odmietol niečo zadarmo. Navyše u teba, keď vieme, že dávaš len kvalitné a pekné darčeky ;)

    RubyTheCrystal@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. voborskaterca@gmail.com
    kdyz sem poradne prohlidla tak nejvice produktu mam od MUFE sephory dermacolu..ale i essence za coz se stydim protoze vetsinu veci koupim jen ze zvedavosti kvuli cene a pak stejne nepouzivam takze uz se ji vyhybam..oblibeny je taky benefit a jeho krasne obaly..vyhra se mi moc libi jak znacky tak odstiny..

    OdpovědětVymazat
  21. 1. sledujem ťa už dávno :-)
    2. n.holeckova@gmail.com
    3. som catrice maniačka,(som závislá na ich obaloch, jednoduché a navodzujce pocit luxusu) a ešte mám aj dosť vecí od e.l.f (dobrá cena, len ich velmi nepoužívam, lebo kvalita...no ehm mohli by sme diskutovať však, ale štetce, to je iná kapitola)no a z nedekorativky, je to balea a cien - mám rada kombináciu vela muziky za málo penazí tak hladám čo bude ozaj dobre "hrať"
    4. uprimne lak je boží, ale tie tiene, to ma nejako neohúrilo...

    OdpovědětVymazat
  22. sledujem už dlhý čas :) v kozmetike, hlavne dekoratívnej u mňa neprevažuje žiadna značka, nejak je to vyvážené, keď tak na to pozerám :) ..ale ak by som mala počítať laky na nechty.. asi by to bola Catrice, ich laky majú pekné farby, super sa lakujú, vydržia, za tú cenu sú skvelé drogérkové laky, neviem si ich vynachváliť :) ..a výhra je úžasná! Illamasqua laky sú prekrásne a tento fialový zvlášť! a tiene sú čarovné :) ..snáď sa mi zadarí! :)

    simonakocurkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. tvoj blog statocne sledujem a pravidelne nahlizim
    mail -> danka.zimova@gmail.com
    najviac kozmetiky mam asi od rimmelu kedze ma rpavidelne kazdy mesiac zasobuju a ja pravidelne dokupujem kedze sa necham namotat:DD ale konkuruje tomu aj essence, vdaka sirokej skale lakov na nechty a cenovej dostupnosti ;) take inej kozmetiky nedekoratvnej asi Nivea
    darceky do Ga sa mi pacia su to krasne odtiene, lak na nechty krasna pasteova farbicka a tiene sadnu ku kazdej farbe oci, krasne si nam vybrala

    OdpovědětVymazat
  24. al.bis@seznam.cz
    mám doma zastoupení všemožných značek, ale nejvíc asi převažuje avon a burjois, coz je asi nahoda, protoze ani jedna znacka neni z mych nejoblibenejsich..
    jinak je super, ze davas do giveaway vyrobky značky, ktera jeste neni tak provarena a je to zase neco novyho(aspon teda pro me:))

    OdpovědětVymazat
  25. http://nadkinsvet.blogspot.com/2012/05/viennettka-rozdava-darceky.html

    a tu som o tebe napísala :-)

    OdpovědětVymazat
  26. 1. tož já jsem, že jo! (ještě se polepším s komentáři!)

    2. nestyď se mi napsat ;o) barka (dot) lakoma (at) gmail (dot) com

    3. No, je to divné, ale asi MAC. Ale to jen proto, že Barry M nepočítám! Z pečující asi Lush (ty proklaté balistiky!) a hned v závěsu je Raw Gaia.
    Výhra? Úžasná! Jomina je můj tajný sen, protože ta barva je jedinečná. K asijské kosmetice nemám výtku, protože mi přijde zajímavá a pro mě i neprobádaná ;o) Tak se těším až se tím budu šminkovat *yes*

    4. taky jsem splnila, heč :P

    OdpovědětVymazat
  27. Participando e torcendo!!
    O prêmio é maravilhoso, parabéns!!

    BRUNA lUIZA SIQUEIRA
    seguidora: bruna
    email: brunaluiza.siqueira@hotmail.com
    maringa´-Brasil

    OdpovědětVymazat
  28. Takže:
    1. sleduji
    2. zakova.vl@centrum.cz
    3. aktuálně mám ohromnou mánii pečující kosmetiky, takže mám aktuálně doma skoro komplet řadu La roche possay effaclair, něco testery, něco plného a doufám, že mi to zabere na pleť. Co se týče laků na nehty, tak China Glaze. Co se týče dekorativky, tak naprosto cokoli. :)
    4.Ceny mi přijdou úžasné, miluju fialovou :)

    OdpovědětVymazat
  29. amyle@seznam.cz
    Je to zvlastni, ale zadna znacka u me nejak vyrazne neprevazeje, co se dekorativky tyce.
    Mam rada cistici gely a peelingy od Neutrogeny, jsou ucinne :) proto je kupuju opakovane.
    Laka me asijska kosmetika, viz. vyse zminovane BB kremy :)

    OdpovědětVymazat
  30. A tady odkaz: http://shakedblueberries.blogspot.com/2012/05/naked-nails.html

    (je to tam dole na konci)

    OdpovědětVymazat
  31. esqueci de dizer, vou adorar tudo que colocar nos proximos sorteios!!

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj :) blog sleduji už déle a fakt moc mě baví číst :)
    Jakou značku mám doma asi nejvíc? Je to celkem podle druhů..:) Laků mám nejvíc od Essence, dekorativku od Artdecor nebo Rimmel London, pečující od Biodermy..:)
    Výhra je super, vůbec ty značky neznám...ale třeba i když nevyhraju si nějaký výrobek koupím..:)
    Můj mail je: mikulova.tereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj:) Noo nevím, jak co, laky mám hlavně od essence a dekorativku mám od všeho něco, pečující mám hlavně Niveu...A výhra se mi moc líbí, hlavně proto, že to jsou značky, co jsem ještě nezkoušela:)
    Gabriell.la@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Tvůj blog sleduju už dlouho a mám ho stále moc ráda :) Nejvíce produktů mám doma asi od Essence. Je to cenově dostupná kosmetika a ač mají spoustu propadáků, mají naopak spoustu super věcí, u kterých ráda zůstávám, takže pak nepotřebuju za každou cenu zkoušet to stejné od jiné značky :) A výběr výhry je naprosto super, ten lak má nádherný odstín.

    claire-style@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Blog samozrejme sledujem uz dlhsi cas. :) Odpovedou na prvu otazku bude sokujuco asi AVON - je pre mna cenovo dostupny a zboznujem ich radu Planet Spa, maju genialne pletove masky! Inak je to dost mix, skor drogerkove veci, hlavne kvoli mojmu studentskemu statusu a nedostatku financii. Teraz sa viac zameriavam na prirodnejsie produkty, tak uvidime :)
    Zaujal ma vyber laku na nechty, som rada, ze si zvolila prave Ilimasque, je to v nasich koncinach naozaj neprebadana znacka! Urcite by nabuduce potesili nejake ich ocne tiene. ;)
    A aby som nezabudla, mail je veri.soltesova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. 1) Sleduji.
    2) zlatka.z@seznam.cz
    3) Nechce se mi jít počítat, ale nejvíc mám asi věcí buď od MAC, OPI nebo China glaze. MAC proto, že mám dost věcí na oči a mám ji docela ráda, a zbývající dvě značky proto, že laků mám jednoduše moc, nejoblíbenější značku laků asi nemám.
    4) Výběr značek je super, drogerkové věci si koupím proto, že je vidím a líbí se mi, na nedrogerkové je už těžší narazit a tím pádem těžší po nich zatoužit :) Tak proč se nenechat inspirovat. A barva také výborná, fialovou já můžu.
    5) http://bygoldie.blogspot.com/2012/05/mac-sweet-sienna.html

    OdpovědětVymazat
  37. sdílím zde: http://sweetlittlesuzie.blogspot.com/2012/05/bourjois-tvarenka-85-sienne.html

    july.mayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Tak ja mám nejvíce kosmetiky asi tak vyváženě a to: rimmel, loreal, maybelline ,essecene, NYC...prostě to mam tak pul na pul vše :-).
    Jinak z nedrogerkového zboží bych hrozně moc chtěla vyzkoušet nějaké opravdu kvalitní stíny, vždy mám např. od essence, maybelline a ráda bych vyzkoušela nějaké "lepší"..

    surovych.lucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Sleduju tě už hodně dlouho přes GFC :). Mě se ceny líbí, jak barvy, tak výrobky. Pečující mám nejvíce Avéne, jelikož mi vyhovuje, od dekorativky Barry M, Nyx, Max Factor, Maybelline, Bourjois.. asi protože jsou pro mě cenově přijatelné a dobře sehnatelné. Laky na nehty China Glaze.

    marcelazva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. 1. uplne najviac produktov mam od znacky essence (nehovorim, ze je najlepsia, ale tak som spokojna, na drahsie, resp. luxusne znacky sa aj tak neodvazim :D ) a to len z toho dovodu, ze som lakomaniacka, sice taka mensia, ale predsa, cize od nich mam laky, vacsinu liceniek (nie com licenkova, na licenky nie com zatazena, takze staci)a ruuuuze, ach, tie male, mile, lacne, hydratacne,aj ked nevydrzia, tak ale co, su spratne a kedykolvek si mozem pery znovu pretriet :)

    2. s odtienmi som velmi spokojna, lebo fialova je moja farba :)a co sa tyka znacky, no neviem, nepoznam, ale v pripade vyhry rada skusim :D... a co ineho nedrogerkoveho? hmmm, nejaku starostlivost o vlasy? :)

    Moj mail: andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Nejvíc kosmetiky mám asi bourjois a essence. Bourjois ani netuším a essence, protože je teď pro mě cenově nejpřijatelnější.
    Výběr značek se mi líbí a odstíny preferuji tmavší, ale zkusit se má vše :).
    Chtěla bych zkusit stíny od Illamaskquy nebo třeba nějaký bb krém.
    mar.zackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. * sleduji
    * odjogurtukelimek@seznam.cz
    * nejvíce asi od Dermacolu (pudry, make-upy, tónovací krémy, rtěnky - ty poslední jsou super... ), z laků to bude Gabriella Salvete (přijatelná cena, výdrž a krásné barvičky)
    * musím se přiznat - ani jednu značku neznám :), zbožňuji naušnice, takže já bych ocenila naušnice :D:D:D - ale co třeba něco od Lush

    OdpovědětVymazat
  43. Protože jsem v kosmetice nestálá, tak mám momentálně nejvíce věcí od Chanel a Lushe, od každého po 5ks, ale hnedka za tím jsou laky Miss Sporty a Essence top coaty, kterých mám po 4ks ^^ Vyhra se mi zamlouvá, je skvěle sladěná :) Dál by mě zajímala asijská pečující kosmetika, protože sama se jsem jejich dekorativku včetně bb creams už vyzkoušela dostatečně a je to nyní takový boom, že jsou bb creams hodně vidět, avšak do tajů jejich pečující kosmetiky se lidem až tolik nechce.
    Patissie@live.com

    OdpovědětVymazat
  44. karamba.lou@gmail.com

    Nejvíce produktů mám asi od Dermacolu, protože mám tu značku ráda. Ale není jich o tolik víc než ostatních, jednu dobu jsem hodně hromadila Garnier, ale to už mě taky přešlo. :)

    já bych ocenila nějaký skutečný bb cream, nebo jakoukoliv jinou vychytávku, která se u nás moc nevyskytuje. :)

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  45. Hehe thank you google translate for letting me know I can enter too. :P

    I follow you via GFC as Ivana (ivana dot ristic88 at gmail dot com).

    I think Essence and Catrice are quite popular here, especially their LE and because of their low prices. I have lots of everything but I buy them because I think they're good, some of them are cheap but some of them are a bit pricey.

    I'm not really picky with giveaways, if I like it, I enter, if not I don't so someone who really wants a prize have more chances (not that I'm winning so many times).

    Thank you for this lovely giveaway. Jo'mina is on my WL for ageees. :D

    OdpovědětVymazat
  46. 1. Sleduji přes GFC jako Sirii a sem tam trousím komentáře :)
    2. sedlarova.sarka@seznam.cz
    3. Nejvíc produktů mám doma od značky LR, protože s ní pracuju a měla bych ji tím pádem mít otestovanou na sobě, abych věděla, o čem mluvím...Tzn. mám u ní svoje favority i propadáky :).
    Ale mým snem je mít takovéto množství výrobků od Lancome :D. Jinak mám miš maš high end + drogerie a z těchto do počtu vede Benefit, Bourjois a laky Essence.
    K výhře nemám výhrady, fialovou obecně miluju a přesně tento odstín laku patří k mým favoritům od Ill.. Také nemám ráda "drogérkové" giveaway. Bavilo by mě soutěžit i o štětce sigma.
    4. O giveaway jsem si "ublogla" zde: http://the-art-of-make-up.blogspot.com/p/giveaways.html ;)

    OdpovědětVymazat
  47. 1. Myslím, źe jsem jeden z nejpravidelnějších čtenářů:-D
    2. dejnicka@volny.cz
    3. Z dekorativky mám asi nejvíc Mac a u té je to tím, že jí mám nejvíc ráda. Z laků pak od oka China glaze a OPI. OPI, protože jí mám nejradši a ChG asi, že má skoro stejně dobré široké spektrum barev jako opi, ale je dostupnější.
    4. Výběr výhry se mi líbí moc, je vidět, že sis dala záležet a ne jen, že si zašla do výprodeje v drogerce... Příště by se mi líbilo opět cokoli co si sama jen tak nekoupím- např. stíny od Illamasqui, RBR, Narsu, nebo i značky neznámé jako je teď- jsou moc krásné. Nebo laky např. BB Couture, Catherine Arley, Allesandro...

    OdpovědětVymazat
  48. 1.Splněno
    2. Kontakt na blogu :)
    3. Nejvíc asi MAC, protože mám moc ráda jejich stíny, tvářenky, bronzery a rozjasňovače i rtěnky a lesky. A taky proto, že je pro mě a)relativně cenově dostupná, přeci jen levnější něž třeba Chanel a mají velký výběr odstínů b)mám od nich spoustu věcí levněji od holek z přebytků. U laků vede OPI a potom mám taky strašně moc věcí různýho charakteru z Oriflame - asi tím, že mamka dělá pro osobní potřebu distributorku a když jsem vyslána vyzvednout zboží, povede se mi pár věcí k objednávce nenápadně "přihodit" + plno věcí co máme doma a zkusila jsem je ze zvědavosti, byť jsem si je nekoupila.
    4. Lak je naprosto bezkonkurenční barva! Ten bych moc chtěla. A přiznám se bez mučení, že fialové stíny jsou sice krásný, ale sama nevím, jak bych se v nich cítila a jak by mi slušely. Ale předpokládám, že k zeleným očím se prostě hodit musí :)

    OdpovědětVymazat
  49. Tetesarova@gmail.com

    Nejvíce produktů od jedné značky mám asi z Avonu...ať to vemu přes pěnu do koupele, po tělová mléka, krémy na ruce, krémy na pleť a dekorativní kosmetiku, tak až teď si uvědomuji, že opravdu nejvíc mám Avon :D

    Obě věcičky jsou krásné....miluju fialovou a všechny její odstíny, takže já bych byla s výhrou spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  50. 2. Když tak nad tím přemýšlím,tak mi žádná značka nepřevažuje ani u dekorativky ani u pečující. Mám to všechno pomíchané. Ale největší zastoupení v pečujíví má nejspíš Garnier, Ryor a Freeman.
    3. Výhra se mi moc líbí. Nejvíc fialový odstín laku. Dlouho sháním podobnou barvu. A stíny bych určitě využila taky..=)

    ad.horakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. EvaTobiasova@gmail.com
    Mám to tak nějak všechno fifty fifty. Ale jak jsem koukala jaké značky mám nejvíce a zvítězil Avon (protože teta je avon lady a hromadu toho od ní dostanu, ale spousta mi nevyhovuje) a pak Rimmel - ten mi prostě vyhovuje a nedrogerková kosmetika je Lancome
    Výhra se i líbí, protože fialová je má barva ;-) navíc od Illamasqua nic nemám...

    OdpovědětVymazat
  52. A přidávám odkaz na můj blog kde jsem vystavila tvojí giveaway...
    http://lipstickboom.blogspot.com/2012/05/cauky-mnauky.html
    EvaTobiasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Sleduji tě pravidelně, ale až teď jsem si uvědomila, že ne přes GFC..musela jsem to hned napravit :)
    Doma toho mám nejvíc od essence a elf, ale třeba řasenky, makeupy, pudry a tvářenky kupuji jinde(Sephora, Rimmel, Maybelline)
    Jinak ceny jsou opravdu pěkné! Tyto značky neznám (stydím se), takže bych ráda vyzkoušela :)
    t.h.e.t.i.s.@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. 1) sleduju
    2) lady.esoteric@seznam.cz
    3) Nejvíce produktů mám doma od Alverde. Ne že bych si řekla tak, teď začnu kupovat všechno od této značky, ale jednou jsem si všimla, že toho mám od nich doma fakt spousty. Dekoretivky, tělová másla, šampony, kúra na vlasy, olejíček... Je přírodní, levná, ale hlavně kvalitní. Většina věcí mi sedne, ale samozřejmě se najdou i výrobky, které mě zklamaly.
    4) Značky vůbec neznám, ale věřím, že jsi vybrala kvalitní produkty. :) Fialovou miluju, občas ji na očích nosím, takže za mě +1!
    Co by se mi líbilo za giveaway... Upřímně, moc nevím, nakupuju v kamenných obchodech a nabídku na netu moc nesleduju. Ale vlastně jo, ráda bych vyzkoušela pravý BB cream. :)

    OdpovědětVymazat
  55. stylebyveronika(at)gmail.com
    Mám od všeho něco, ale nejvíc je zastoupená Sephora.
    Výhra se mi líbí, fialový lak v tomto odstínu ještě nemám a stejně tak i falové stíny. :) Navíc od ani jedné značky nemám nic vyzkoušeno, tak by to byla skvělá příležitost! :)

    OdpovědětVymazat
  56. email: katulsed@gmail.com
    nejvice produktu mam doma jednoznacne od biodermy, z dekorativni kosmetiky vede dermacol.
    pripadna vyhra se mi libi jak barvou tak znackou, kt. bych rada vyzkousela..

    OdpovědětVymazat
  57. email: girlnamedz@centrum.sk a sledujem uz dlhooo :)
    Najviac produktov, co sa dekoracky tyka, najviac toho mam od bourjois, milujem ich blushe, to je moja srdcovka, ich vona je len milym plusom :) Co sa telovky tyka, nedam dopustit na niveu, kedykolvek pouzijem ich pletovku alebo krem, vrati ma to spat do detstva, ked ma mamka kremovala, takze na niveu aj kvoli tej rope nedam dopustit, pomaha mi:) Od znacky Illamasqua nemam nic, no pocula som na nu len chvalu, zaujali ma hlavne ich stetce a odtiene lakov, tento je nadherny, no tuto znacku mi moj rozpocet vysokoskolaka nedovoli. Z tychto kvalitnejsich ma laka este mac a znacku tienov nepoznam, no odtien je skvely ! Snad sa na mna stastena usmeje :)Gratulujeme ku poctu followers, len tak dalej :)

    OdpovědětVymazat
  58. 1. sleduji
    2. tapeta2007@seznam.cz
    3. Nejvíce Essence. Ale tady platí, že kvantita neznamená kvalitu. Značku kupuji hlavně z důvodu její ceny a pestrosti nabídky limitovaného zboží. Plně za účelem jen parkrát zboží použít.Jinak jsem konzerva a používám stále stejné osvědčené výrobky od různých značek - Ryor (péče o pleť), Dermacol (pudr, make-up), Gabriella Salvete (laky)
    Opravdu se snažím najít nej výrobky u českých výrobců a ty potom používat.
    4. Ceny jsou super

    OdpovědětVymazat
  59. Výhra mě moc zaujala, proto se taky účastním:)
    Nejvíc věcí mám v současnosti asi od Saloosu.
    navstevnice@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  60. 1. GFC - Color.beam
    2. mejlik: color dot beam at centrum dot cz
    3. výrobky maám tak od všeho trochu, vlastně když se proberu svýma věcma, hodně firem má u mě ve stolečku podobné množství výrobků. Ale tak vzhledem k tomu, že třeba v péči o obličej používám pouze jednu zančku, tak si myslím, že vlastně tím pádem má u mě nejvěší zastoupení. Firma je Maria Galland.
    4. Ceny jsem nádherné, ten lak je přímo božský,jakmile jsem ho tady na obrázku viděla, málem jsem spadla ze židle:D. Od této firmy žádný lak nemám, moc si budu držet palce:-)!!

    OdpovědětVymazat
  61. sleduji, takže první bod splněn :)

    e-mail je ederova.michaela@gmail.com

    nejvíce pečující kosmetiky mám od Korres a Lush, z dekorativky asi od Sephora, cena je vyšší, ale ne přehnaná a výrobky jsou kvalitní. Navíc Korres prostě božsky voní.

    Výběr značek se mi líbí moc, na Illamasquu se chystám už nějakou dobu, zajímají mě hlavně laky a stíny.

    Přeju ti miminálně ještě dalších 500 followerů :)

    OdpovědětVymazat
  62. 1. GFC - Janies
    2. mail:kucharova_jana@centrum.cz
    3. U mě má největší zastoupení Bioderma, tuto značku mám velice ráda, kvůli její vysoké kvalitě.
    4. Ceny vůbec neznám, ale vypadají moc pěkně, mám ráda fialkovou barvu.

    OdpovědětVymazat
  63. "Sledovač" jsem pravidelný (jsem tu vylepená denně) :)
    email: len.horakova@gmail.com
    Doma nemám žádnou kosmetiku v nějakém větším zastoupení (možná menší většina Dermacolu). Jinak, až (jestli) budu v Praze, tak bych chtěla nadělat zásoby Lush.
    Značka, kterou jsi vybrala mi nic moc neříká (v tomhle jsem 100 let za opicema), ale barevnost je dokonalá, neboť fialová je má nejoblíbenější! :)
    Přeji hodně úspěšných článků a dalších followers! :)

    OdpovědětVymazat
  64. Nejvic mam doma Benefitu a to protoze je uzasny :).
    Ceny vypadaji krasne, jsem na fialovou :).
    lucifrid@lucifrid.com

    OdpovědětVymazat
  65. ada.koc@seznam.cz
    Nejvíce věcí budu mít určitě Essence a Rimmel, nejen kvůli dostupnosti, ale protože je mám i ráda!
    Výběr Illamasqua se mi velmi zamlouvá, protože jsem už nějakou dobu chtěla zaútočit na jejich lak Gama! :)

    OdpovědětVymazat
  66. 1)sleduju
    2) nejvíc kosmetiky mám od značky Loreal. Je to kvalitní značka a cenově dobře dostupná:)
    3) cena je skvělá, chtěla bych to nejlíp hned:D
    4)denisa.dvorackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Nejvíce kosmetiky mam asi od značky Alverde, ale je to spíše náhoda. Další v pořadí je určitě Essence kvůli své nízké ceně. To si člověk řekne "proč to nezkusit za ty peníze". Jinak musím se přiznat, že značku Illamasqua neznám (hanba mi), ale barvičky se mi líbí moc. Fialovou ve všech odstínech můžu.
    deniskaa.05@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Please, count me in too :)

    I follow as Biba.

    barbara(dot)skledar (at) gmail(dot)com

    I have probably the most make up products by Essence, Catrice and skin care by Alverde. I like their products and they are cheap too and that's even better :)

    I really like this prize, otherwise I wouldn't enter!

    OdpovědětVymazat
  69. nejvíce produktů mám asi od Essence, ale to jen díky lakům, nikdy nevím který si vám vybrat a tak mi jich v košíku přistane hned několik :D
    co se týče výhry, tak si myslím, že je moc dobře vybraná, ani s jednou ze značek nemám zkušenosti, takže bych určitě moc ráda vyzkoušela, obzvláště lak, který je v mé oblíbené fialové:))
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Já mám teda nejvíc věcí asi od essence, ale to jen těch, na kterých se vyplatí spíše šetřit- já mám husté černé řasy, takže já třeba na řasenkách nebo na lescích šetřim, ale co se týče make-upů nebo stínů, tak to u mn e vyhraje asi chanel.
    Mylim, že výhra je super, protože ani jednu ze značek neznám a asi nejsem sama :D
    goldiebohemia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj, sleduji už dlouho, hezky se čteš:)

    Můj email: Noogeta@gmail.com

    Značka, od které mám nejvíc věcí, je značka Clinique. Už když jsem ve 13 začínala číst Cosmopolitan,mě tato značka hrozně uchvátila a jako dospělá jsem jí začala používat, navíc mi moc vyhovuje jak dekorativní, tak pečující řada:)

    Takový splněný sen, dalo by se říct.

    Na výhře mě zaujal lak od Ilamasqui, nic od této značky ještě nevlastním, ale už po ní dlouho bažím, muhaha:)

    Já vůbec radši to, co není tak k mání.A musím narcisticky oznámit, že mi fialová sluší, takže tak:))))

    OdpovědětVymazat
  72. Tak nejvíce produktů mám určitě od Essence a to z důvodu, že jejich kosmetiku mám prostě ráda a vyhovuje mi, a cena je prostě báječná. Co se týká výhry, tak se mi moc líbí, jak samotné věci tak i odstíny, páč mám fialkovou barvu ráda. V další giveaway by se mi líbila třeba i vlasová péče.

    Radka.Valuskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Odkaz o giveaway jsem sdílela na FB: https://www.facebook.com/radka.valuskova?v=wall

    Radka.Valuskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Myslím, že nejvíc produktů mám od Essence, hlavně asi díky ceně a většinou od nich mám laky, protože mají prostě úžasný barvičky! :)
    Myslím, že výběr je naprosto skvělej! Zkouším ráda nový věci a tyhle vypadají víc než lákavě! :)

    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. 3. Najviac máme asi produkty z avonu, či už špirály, masky, krémy na tvár, peelingy,krémy na nohy, telové mlieka, telové spreje, parfumy, sprchové gély, antiperspiranty v guľôčke, rúž, púder, šampóny. Ono to s tým avonom je tak, že z každej strany na nás vyskakujú katalógy či už v škole či práci a keď si to človek pozerá uvidí, že sa niečo oplatí a hneď objednáva, najmä tie sety čo niekedy kúpime aj päť-šesť vecí za asi 6-7 eur. Je to pohodlné.

    4.Ceny sú krásne, milujem fialovú takže som sa veľmi potešila, že mám šancu súťažiť.

    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  76. Nejvíce produktů mám od Essence a Dermacolu (dekorativka), od Alverde, Ryoru a Lush (pečující) a od Gabrielly Salvete (laky a nehtová péče). :) Jsou pro mne cenově nejvíce dostupné a zatím mi vyhovují. :)
    Tvůj výběr se mi líbí a určitě bys mohla příště zvolit něco podobného, vybrala jsi velmi dobře. ;)
    blazejovska.barbora@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Obhlídla jsem všechno, co mám doma, počítala a počítala a je to jednoznačné - Nivea /tělová kosmetika/ a Bourjois /dekorativní/ :) Jelikož miluji fialovou barvu, lak i stíny mi přijdou úžasné a hlavně lákavé k vyzkoušení. Pro příště bych určitě ponechala oblast a líbí se mi například laky Lynnderella Connect The Dots :o)
    Sdílím na FB a přikládám e-mail: slunickor@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Najviac produktov mám od Essie (laky)a Balea (telová kozmetika).
    Výber produktov do Giveaway je super, aj keď tie značky nepoznám :D

    OdpovědětVymazat
  79. Nejvíc výrobků pečující kosmetiky mám tak na půl Bioderma a Ryor..dekorativní asi mix. hlavně Catrice, Rimmel..a laky to je jeden velký mix. ale china,essence převažuji.
    Líbí se mi vyhrát kosmetiku,kterou každý nesežene a lak je moc krásný..a celkově fialovou moc můžu takže super výběr..;)
    m.JUPIK@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. zdravím,
    2)martinka.mal@seznam.cz
    3)U mně vede Essence a Ryor jasně že kvůli ceně a dostupnosti
    4)na výhře nejvíc oceňuji tu fialovou barvu

    OdpovědětVymazat
  81. Ďalšia skvelá giveaway!

    1) sledujem
    2) linkinzuzka@gmail.com
    3) u mňa vedie AVON, lebo mamku mám Avon lady, takže super dostupnosť a ešte lepšie ceny :)
    4) výhra je dosť lákavá, na Illamasqua laky pozerám už veľmi dlho a farba je geniálna

    onestepclosertomylife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  82. sindybadek@email.cz :)

    Nejvíc produktů mám asi od Essence - vždy mě zaujmou její limitky a super odstíny! Celkově to rozhodně není moje nejoblíbenější značka, ale barvy má prostě nepřekonatelné :).
    Výhry jsou úžasné, lak má opravdu nádherný odstín a stíny zase balení :).
    Určitě v dalším článku zveřejním giveaway na svém blogu :).

    blogbychockie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  83. Sleduji už dlouho :) Moc se mi líbí výběr barvy laku (i značky, protože ještě nic od ní nemám) a přesně takovou fialovo mám ráda! A co se značek týče, je to takový mix všeho možného, nemám asi jednu značku, od kterého bych toho měla nejvíc. Takže asi jako většina vedu několik věcí od Dermacolu, Sephory, Essence, Bourjois, M.A.C, Benefit nebo Ryor :)

    OdpovědětVymazat
  84. Oo, skvele ceny. Blog sledujem uz nejaky ten cas ako Zuzana Labudova, komenty hadzem pod Armen :D
    Najviac mam asi veci od Oriflame, lebo donedavna som ani inu znacku nekupovala a teraz su uz hned v zavese Catrice a Essence, lebo maju celkom kvalitne a cenovo dostupne veci. Mojim snom je ale poskusat i drahsie znacky, takze lak Illamaqua je uuuplna bomba, farby vyhier si vybrala nadherne :)
    a mailova adresa labudova.kukdong@gmail.com alebo zuzanalabudova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. lizzy-fashion@centrum.sk
    Najviac máme doma produktov z Avonu.Tie katalógy sú skvelé a produkty lákavé :) Navyše,objednávanie je pohodlné,nikam netreba chodiť,môžeme nad produktami porozmýšľať v kľude doma.Máme najviac asi sprchových gélov Senses,ale aj telové mlieka,krémy na ruky,parfémy,ktoré si iné ani nekupujem,stále len z Avonu,našli by sa aj nejaké očné tiene,riasenky a raz som si objednala aj prstienok :) Avon je celkom cenovo dostupný a produkty nie sú vôbec najhoršie.Ale aj niečo z Oriflame doma mám,napríklad krém na ruky a niekoľko hojivých zázrakov.Dosť vecí mám aj od Essence,ale ceny sú dosť vyššie ako v česku,čo je celkom škoda,takže ja si veľa vecí od tejto značky nekupujem.Mám gelové očné linky,štetec na ne,matný nadlak,lesky na pery a aj holografické tiene na oči.To je asi tak všetko,no rada by som skúsila niekoľko produktov od Ziaji a Ryoru z rady aknestop.
    Značky cien vôbec nepoznám,ale lak je prekrásny a presne taký by som na jar chcela :))! Tiene majú krásne balenie a aj odtiene,jednoducho vyzerajú dobre a verím,že aj dobré sú.
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  86. Súťaž som verejne zdieľala na fb.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000192501256
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  87. Aleachim15@seznam.cz

    Nejvíce máme doma produktů asi od Oriflame nedávno jsem byla překecaná ke kosmetické poradkyni a protože mi je blbé nabízet a prodávat za vyší ceny, tak zásobuju jen naší rodinu :D. Ale s výrobky jsem spokojená.

    Značky vůbec neznám ani mi nic neříkají, ale odstíny jsou krásné a dobře zvolené:).

    OdpovědětVymazat
  88. nejcastejsi znacky mnou vlastnene kosmetiky jsou avon, balea a dermacol. ale jejich produkty mezi moje nejoblibenejsi asi nepatri (mozna s vyjimkou dermacolu). hlavni duvod, proc je kupuju, je to, ze mi vyhovuje pomer ceny a kvality. rada si ale obcas koupim neco luxusnejsiho.
    tebou vybrane produkty se mi libi, hlavne stiny. lak je mi sympaticky znackou, ale trochu se bojim barvy :)
    m.radkovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Nejvíce věcí mám doma asi od značek Essence a Balea. Jsou pro mě cenově přijatelné a s většinou jejich výrobků nemám problém :).
    Vybrané věci se mi líbí, protože se k něm jen tak lehce nejde dostat a to je potom ta giveaway hned zajímavější ;).
    magnifity@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Ani nevím proč se mi sešlo tolik věcí od Rimmelu... ale jo, vím... za všechno může obrovský stojan v Rossmannu!!! :D I když ostatní značky taky nijak extrémně nestrádají... Výhra se mi líbí, je to šance jak okusit další značku laků na nehty... :) Stíny vypadají snad ještě lépe.. Příště bych uvítala zase nějakou giveaway spojenou s lakama O:))

    Příp. e-mail: koridor100@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj, nejvíc mám asi laků na nehty od Essence - jsou levné a na mých nehtech vydrží docela dlouho :) myslím, že jsi vybrala krásnou výhru, každá žena určitě ráda zkouší nové značky ;)

    agostyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj, tak jsem koukala po koupelne, co ze vsechno tam vlastne mam nasysleno...a nejvic je tam Biodermy:) Vyhovuji mi jak kremy, tak micelarka a urcite u nich zustanu i do budoucna:)
    Vyhra je krasna, zadnou takovou barvu laku jeste nemam, takze budu rada, kdyz se mi podari zvitezit:)
    jana.ei@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Tak že bych se taky zúčastnila? Na GFC jsem nás přidala (udvouverunek) a sleduju i osobně (verunka2201) - zajímavé, jak při takovýchto soutěžích zjišťuju, kam všude jsem náš blog ještě nepřihlásila :) Mail asi tento: udvouverunek@gmail.com
    K otázce č.1 - těžko říct, protože jsem objevovatel a od všeho mám něco, ale zřejmě to vyhrajou laky a to konkrétně od Gabriella Salvete (opíci ani ChG ani jiné zatím nevedou).
    Otázka č.2 - líbí a velmi! Hrozně ráda bych vyzkoušela cokoliv od Illamasqui a laky asi nejvíc (když je všichni tolik chválí). Cokoliv high-end je bezva dárek, protože Essence nebo Dermacol si všichni koupíme v drogerii, když chceme. Že jo.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mám bod navíc, dala jsem odkaz na naší facebook stránku: https://www.facebook.com/pages/U-dvou-Verunek/227187197378263

      Vymazat
  94. Ahojky,
    ráda čtu a projíždím tvůj blog:)
    Tak i já jsem se rozhodla zkusit své štěstí, a třeba se zadaří :D
    Asi nejvíc kosmetiky mám od NYX ale hned v závěsu za ním je Essence, NYC, Balea a Avon:D
    Výhry jsou úžasné, dobrý vkus. Ten lak je opravdu krásný nikde jsem takovou barvu neviděla a moc by se mi líbil.
    S pozdravem
    Radka
    Svobodovaradka15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Vďaka za giveaway :)
    Takže čo sa týka kozmetiky, ktorú mám doma, neviem, či sa dá povedať, že používam nejakú vybranú značku. Čo sa pleťovej kozmetiky týka, obľúbila som si Eucerin, ten mám stabilný. Ale používam pár výrobkov značky Himalaya, ktoré sa mi osvedčili ako dobré. Inak telová kozmetika sa vyskytne všelijaká, väčšina je dostupná v drogériách, občas si objednám niečo z Oriflame alebo Avonu. Značka, ktorú mám z drogérie rada, je určite Nivea. Dekoratívku uprednostňujem tiež dostupnú drogériovú, najmä kvôli cene. Najviac výrobkov mám asi od Astor a Catrice, niekoľko lakov od Essence a Pupa. Takže u mňa vyhráva kompromis medzi dostupnosťou, cenou a kvalitou.
    Čo sa ceny v giveaway týka, páči sa mi. O Illamasqua som už počula, páči sa mi ich kolecia Human fundamentalisma ten fialový lak, ktorý si vybrala je božský :) Etude house nepoznám ale tiene sa mi taktiež veľmi páčia :) Je super, keď dávaš ako giveaway naozaj zaujímavé výrobky, ktoré sa nedajú len tak zohnať. Takže v ďalších by sa mi to určite páčilo tiež. A gratulujem k 500 followerom.
    Zmienila som sa o blogu na mojom FB https://www.facebook.com/schnegy

    mail schnegy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. GFC sonidlo
    sonidlosnails@seznam.cz

    Nejvíc produktů, konkrétně laků na nehty, mám od značky OPI, protože ji mám ráda.

    Mně se tvůj výběr do giveaway hodně líbí, mám tento článek už několik dní otevřený v Mozille a konečně dnes jsem si pročetla podmínky, abych se mohla zúčastnit :)

    Laky Illamasqua bych klidně zařazovala do soutěží pravidelně, já nemám doma ani jeden a chtěla bych. Taky oční stíny od značek, které ti nejvíc sednou. Prostě tak jak jsi to zvolila pro tuhle soutěž.

    O soutěži jsem napsala na FB:
    http://www.facebook.com/sonidlosnails/posts/288295251260042

    Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  97. 1.sleduji ;)
    2.izzie-blossom@seznam.cz
    3.nejvíc mám asi od značky essence, protože zbožnuju jejich laky a jejich široké spektrum barviček, takže když to vezmu podle laků, tak určitě mám nejvíc věcí od essence
    4.líbí se mi moc...mám ráda fialkouvou barvičku, jak laků, tak stínů, takže jsem naprosto spokojená =)

    OdpovědětVymazat
  98. giveaway jsem zmínila u sebe na fb ;)
    http://www.facebook.com/izzieblossom

    OdpovědětVymazat
  99. beily@email.cz
    Tak já mám nejvíce produktů asi od Essence a Yves Rocher. Yves rocher je takový můj dlouhodobý oblíbený obchůdek už od mládí, jelikož jsme tam vždycky nakupovaly společně i s mamkou.. Essence je pro mě ale naprostá jednička, protože nejen že má krásné výrobky vhodné pro můj věk, kvalita je většinou skvělá, dobře dostupná a navíc má většinou moc hezkou cenu :-)
    Ceny jsou krásné! Já mám celkově fialovou moc ráda a ten lak je úplně k nakousnutí, boží barva :D
    http://beily-beautyworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  100. spicedchocolate(at)seznam.cz

    Nejvíc dekorativní kosmetiky mám asi od Essence, protože je to hodně levná značka, tak si hodně často z drogérky něco odnáším. Co se týče pečující kosmetiky, tak nejvíce produktů mám asi od Ziaji.
    Výběr výhry se mi moc líbí, už dlouho toužím vyzkoušet něco od značky Illamasqua, navíc fialová je moc hezká barva.

    OdpovědětVymazat
  101. I follow you via GFC as Viktorija
    viktorija.rudzite@gmail.com
    I have very different make up, both drugstore and more expensive, a lot are gifts. For me price is not really important, I pay attention to nice colours and lack of smell. For inexpensive cosmetics and nice colours, I recently tried Essence.
    I'm not picky about giveaways, if I like it, I enter, though I don't like it when there are a lot of mandatory points.
    Thank you for this great giveaway, Jo'mina is gorgeous.

    OdpovědětVymazat
  102. sleduji přes reader, což je ode mě vlastně škrťácký, tak teď i takhle ;))

    jinak zajímavá otázka, protože jsem zjistila, že žádnou nejoblíbenější značku asi nemám :D všechny kusy prostě tak nějak početně vyvážený ... obecně se dá říct, že mám nejvíc ráda MUFE a MAC pro jejich pokrokovost

    email mám v profilu a zcela kuriózní návrh na konec :D kdybych náááhodou vyhrála, tak pak vylosuj ještě někoho, kdo dostane ten lak :) sice Illamasqua miluju, ale skoro vůbec se nelakuji, tak škoda, aby u mě zahálel, i když barva moc hezká

    OdpovědětVymazat
  103. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  104. V předchozím komentáři jsem měla chybu, tak znovu:
    Giveaway jsem zmínila u mě na blogu v tomto článku: http://blogbychockie.blogspot.com/2012/05/essence-nail-art-iii-mix.html :).

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj
    Pravidelný čtenář už jsem. Já mám asi nejvíce věcí od Essence ať už se to týče laků, řasenky, zdobítek a podobných capinek, tak asi určitě Essence. Jelikož ještě nemám práci a kosmetiku si kupuju za peníze, kt. dostanu na narozky, svátek apod. takže je pro mně cenově nejdostupnější.

    Mně se tvoje Giveaway moc líbí protože ani jednu značku jsem doposud neznala, takže výhra je určiutě ráda. Já mám strašně ráda laky na nehty a oční stínům taky neodporuju.

    O giveaway jsem se zmínila zde: http://dirtydancergirl.blog.cz/1205/tip-na-giveaway (můj blog)
    a zde:
    http://www.facebook.com/#!/bararajnochova (můj facebook, snad ti to půjde zobrazit)

    e-mail: bararajnochova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. 1. Dávno, dávno splněno. ;)
    2. kyky99@seznam.cz
    3. Musela jsem si to ověřit, ale nejvíc věcí mám od Essence, ale rozhodně to není tím, že bych tu kosmetiku měla tak ráda, je to spíše tím, že v mých kosmetických začátcích to byla nejdostupnější (a relativně dobrá) kosmetika, takže jsem se řádně zásobila. V poslední době dekorativku moc nekupuji, a když, Essence už to rozhodně není, nicméně mám pocit, že abych změnila značkový stav, musela bych své staré úlovky povyházet a na to nemám srdce. Z pečující by to byl asi Garnier a Ryor, jejich produkty mému kichtíku sedí a Garnieráckou parfemaci mám moc ráda.
    4. Výběr značek? Dokonalý. Hůře dostupné značky, které aby v ČR jeden pohledal, obě mnou nezkoušené. Je sice pravda, že nepatřím mezi příznivce fialových odstínů, ale Jo' Mina je prostě skvělý a nestárnoucí odstín, který se prostě musí líbit každému. EH stíny jsem si musela reálně vygooglit, připadají mi trochu do mauve, takže supr.
    Co se týče cen "na příště", vybírej to, co by se líbilo tobě, protože takové věci s tebou a blogem souvisí nejvíce. ;)

    OdpovědětVymazat
  107. Zmíněno na konci Nubar Spark příspěvku. ;)
    http://moodinesstakesitstoll.blogspot.com/2012/05/nubar-spark.html

    OdpovědětVymazat
  108. GFC: kesa

    kesulatko@gmail.com

    Doma mám veľa výrobkov od GOSH, pretože ich kozmetika má pestrú farebnú škálu a to sa mi páči :) Mám rada výrazné tiene a nie všetky značky majú pre mňa dostatočný výber :/ :D

    Výhru si vybrala skutočne super :) Ani od jednej značky nič nemám, značku tieňov som dokonca doteraz ani nepoznala... odtiene sú taktiež krásne, fialovou sa nikdy nič nepokazí:)

    Už len mať to šťastie vyhrať ! :D

    OdpovědětVymazat
  109. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  110. Sleduju ;) Nejvíc produktů mám z Baley a Colortrendu ;) Ceny jsou nádherné ;)

    barunka.ladna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Sleduji tě už dlouho, takže tento bod mám splněn. Jinak například tělové kosmetiky mám nejvíc od Baley, protože jsem teď chvilku nepracovala a musela šetřit, pak mám taky hodně věcí od Oriflame, protože kamarádka dělá Oriflame Lady, pak už je to celkem vyrovnané, Maybelline, Rimmel, Essence, Bourjois, Avon, od každého něco.
    Výběr cen je fajn, jak odstíny, tak to, že jsi zvolila věci, které nejsou běžně k dostání.

    lucie.martinakova@email.cz

    P.S. Ráda bych tě pozvala na můj blog, kde jsem samozřejmě dala i odkaz na tvou Giveaway, ten pošlu hned v dalším komentáři :)
    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  112. a ja som si myslela, že sledujem aj cez gfc a nie, ale už áno :)

    mail: killer@privatnet.sk

    najviac vecí z ktorej kozmetickej značky mám? hmm ja ani neviem :D ale asi Gabriella Salvete, z tej mam aj laky aj dekorativku tak asi to a jo túto značku mám veľmi rada :)

    ceny sa mi páčia, pretože fialovú proste zbožňujem, ale značky nepoznám :)

    a aj som dala vedieť o tejto giveaway na mojej fb fan stránke Od ženy k žene :)

    OdpovědětVymazat
  113. 1) sleduju
    2) v.kusalikova@seznam.cz
    3) já většinou kosmetiku kupuju tu z drogerky, takže se spokojím se značkami jako je avon, oriflame, essence, atd.. ;)
    4) cena naprosto skvělá!

    OdpovědětVymazat
  114. Odkaz na tvou Giveaway na mém blogu:

    http://estrella-2012.blogspot.com/2012/05/tipy-na-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  115. 1) sleduji
    2)novotna.dany@seznam.cz
    3) Často kupuji hlavně kosmetiku z drogérie takže essence, Maybelline, Rimel London.
    4) Cena je parádní. ;)

    OdpovědětVymazat
  116. Ako to, že tento blog ešte nesledujem :O No! to musím okamžite napraviť :)


    babapp@azet.sk
    kozmetiku kupujem v drogeriach. Najviac mám od značky essence, a hlavne laky, pretože je kvalitná, má pekné veci a je aj cenovo prístupná, čiže si to môžem s kľudným svedomím kúpiť :) ....výhra je super :)

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj:)pane jo!! tady je ale odpovědí:)
    Já mám ráda značku Maybelline:) Ale vyloženě po značce nejdu, spíš po produktech. Od essence mám teď hodně laků díky jejich krásné koleci barev:)
    Lak na nehty je pro mě naprosto božský, protože takový hledám! Píšu to i na blogu, koupila jsem si fialový, ale ten se tomu nepodobá a ten odstín je prostě nádherný..ach:)
    Stíny se mi taky neuvěřitelně líbí! Tyhle barvičky mám ráda:))kdyby se mi to nelíbilo, nesoutěžila bych!
    Jinak já budu ráda za recenze od Laroche posay, biodermu:) nebo některé méně známé, ale cenově dostupné!:)

    Zvu tě také na mou GIVEAWAY brzy končí!

    http://marsis-blog.blogspot.com/2012/05/g-i-v-e-w-y-nejprve-vam-chci-podekovat.html

    marsi.blog@email.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Najviac kozmetiky mám od Essence, pretože mi je cenovo dostupná a ak si poriadne dopredu preštudujem výrobky, ktoré chcem kúpiť tak vo veľkej väčnine som spokojná. Voňavky celá rodina používame z Avonu. Ja mám teraz obľúbenú Outspoken od Fergie. Napr. čo sa týka značky Balea, mala som voči nej odstup a myslela som si, že nemá kvalitné výrobky. No teraz sa mi postupne začínajú hromadiť hlavne krémy,sprchové gély a vlasové prípravky. Je pravda, že niektoré veci sa odrazia aj v kvalite, ale skúšam, čo mi najviac vyhovuje. Najradšej mám, ale značku Rimmel a je aj celkom cenovo dostupná taká stredná trieda :)
    Výber veci pre giveawy sa mi páči. Je fajn, že si vybrala to, k čomu by som sa nedostala a farba toho laku je skvelá.
    Tvoju giveaway som spomenula aj na svojom blogu: http://dorota-art.blogspot.com/2012/05/giveaway-nelka.html

    moj mail: dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  119. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  120. Ahoj :), tak se tedy také zapojuji do soutěže! Vzhledem k tomu, že jsem kosmetická lama, tak většina mé kosmetiky je na tvé doporučení, čili tě asi značka nepřekvapí. ELF mi vyhovuje, krom toho, že ceny jsou více než příznivé, tak se mi líbí a stíny mi docela dobře drží. Akorát tužka na oči mě zklamala, tu už ne-e.
    Email: holeckova.lucka@seznam.cz B-)
    Co je to giveaway bohužel netuším, ale blog nemám, takže se mě to asi netýká :-)

    OdpovědětVymazat
  121. Ahoj :)
    1) Hotovo :)
    2) gabcai@seznam.cz
    3) No já se přiznám to mám tak rozprclí :D Takže všeho tak stejně no ... :)
    Ale mám hodně Sephoru Ale Essence víc - Ale nějak se za to nestydím je mi příjemná má vždycky ( co jsem se já setkala ) Hezký designe ( a to je u mě hodně ) Takže ji mám ráda a pak mám moc ráda Sephoru a té mám sice jen pár ale je skvělá asi na druhém místě je ... :)
    No a co bych chtěla kdybych mohla no - já bych chtěla od Clinique - ten make-up s růžemi :) A řasenko od Lancome - Hypnose drama ( tu si asi Sama ke svým brzkým narozeninám koupím ) :)) :D
    Jé vyhlásíš 1.června ?? Tak to je 4 dny před mýma narozkama - No to bych dostala úžasný dárek kdybych vahrála :)))
    4) Výhra se mi líbí strašně moc s touhle kosmetikou bych se setkala poprvé - a já hrozně ráda objevuju a zkouším nové věci :))
    SUPER !!!! :)

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com
    Můj blog No- Byla bych ráda kdy jsi se podívala , Vlastně jsem ráda za každého kdo můj blog navštěvuje :))

    OdpovědětVymazat
  122. Sleduju tvůj blog přes gfc a chodím sem pořád. :)
    Rebecca.fuhller11@gmail.com

    Že bych byla nějak zvlášť fixovaná na značku to ne, ale mám ráda hodně Alverde, asi proto, že nesnáším parabeny v kosmetice :D Ještě hodně ráda mám Benefit :) jinak mám ráda i Mac, Chanel, MUfe....

    Kdybych mohla mít vyloženě přání celkově kdybych mohla - PŮLMILIÓNOVÝ POUKAZ DO SEPHORY :D :)
    A výrobek? Cokoliv od Benefitu, Macu, Chanelu... Mě potěší snad vše co se týče kosmetiky, ale nesmí to být levný "šmejdský" kýč. :) :D

    Výhra je úžasná :))) a mám ráda tvůj blog :)

    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=458235040856681&id=100003278108985
    Sdílela jsem GIVE AWAY na facebooku :)

    Hezký zbytek dne :) a snad se mi konečně zadaří. Neumíš si představit, kolik give away jsem se účastnila a ani jednou nevyhrála :(

    OdpovědětVymazat
  123. Ahoj! :)
    Nejvíce mám asi Essence a Mac, Elf..
    Nevím ani proč, prostě mi kosmetika sedla! :)
    Blog se mi líbí, je super :)
    katul.d4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. Doufám že tě sleduju, už delší dobu, ale vždycky mi tam ta moje ikonka zmizne, pak tam zase je, tak já nevím...ale snad jo. :-D

    Jitulikaaa@gmail.com

    No, bez mučení přiznávám, že nejvíc věcí mám od Essence. Je to tím, že do kosmetiky takhle ve velkém jsem blázen relativně krátkou dobu a Essence pro mě byla nejlevnější a nejdostupnější kosmetika. Ale co jsem teď koukala do šuplíků, laky od China Glaze se za svůj počet taky rozhodně stydět nemusejí, až to překvapilo mě samotnou, kolik jich mám. Do budoucna chci určitě zkusit luxusnější kosmetiku a lak od Illamasqui tam taky patří. A pokud by byla první vlaštovkou zrovna Jo'Mina, vůbec bych se nezlobila, protože fialovou mám ráda a podle swatchů to je nádherný odstín. Stíny vůbec neznám, ale to jejich balení je tak roztomilý, že bych si je snad musela vystavit na poličku. :-)
    Pečující kosmetiku nejvíce kupuju od Garnieru, jejich šampóny proti lupům jsou kromě L'Orealu jediné které mi zabírají a řada na problematickou pleť mi vyléčila akné, a za tím si stojím, i když někdo má právě opačnou zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  125. Nejvíc produktů, hm, asi od Garnier a Gabriella Salvete. Garnier asi spíš ze zvyku, některé produkty používám řadu let a jsem s nimi zatim spokojená a GS jsem začala používat kvůli tomu, že to je česká značka a je levnější, ale už se od ní odpoutávám, dopotřebuju ji, ale znovu si některé výrobky nejspíš nekoupím. Výhra se mi samozřejmě líbí, značky moc neznám, jen virtuálně. A fialová je má oblíbená barva ;-)

    bubak8756@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Ahojky, strašně ráda čtu Tvůj blog :-) - vlastně v podstatě poslední dobou nemám dostatek času a tak louskám pouze české blogy a na ten Tvůj bych nemohla zapomenout - mám Tvé příspěvky o kosmetice moc ráda.
    No, se mnou je to těžké, já patřím také k těm blázínkům, kteří nakupují kosmetiku ve velkém, i tu, kterou nepotřebují. Mám toho doma děsně moc a přemýšlím, od které značky toho mám asi nejvíc :-) Kdybych to měla počítat na kusy, tak by to byly buď laky na nehty zn. China Glaze (nakoupila jsem, protože mě prostě zrovna chytly odstíny) nebo kosmetika MAC :-) (hlavně pigmenty - krásné perlové odstíny). Miluju totiž barvy, tak si málokdy koupím pouze třeba jednu věc od jedné barvičky, ale hned 10 odstínů hnědé, 10 fialové, modré atd...
    Ale jak už tu někdo psal, také jsem se nechala zlákat cenou a poslední dobou hodně nakupuji Essence, hlavně věcičky na nehty - olejíčky, laky, ozdobičky... Kvalita je celkem dobrá a cena super :-)
    Tvoje giveaway se mi strašně líbí, hlavně miluji fialovou. Mám spoustu odstínů laků ve fialové, spoustu oblečení, dokonce i tkaničky od tenisek :-D Fialová je pro mě prostě nej.
    Musím se přiznat, že od Illamasqua ještě nic nemám (i když mě to láká už pěkně dlouho si odtamtud něco koupit) a asijskou zn.Etude House také nemám vyzkoušenou. O to víc se mi líbí Tvá giveaway a rozhodla jsem se, že se přidám. Mockrát děkuji za takovouto příležitost :-)

    hatko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. GFC (Mem)
    zejzen@gmail.com

    Nejvíce věcí mám od Essence (je levná no :), navíc mě nikdy nezklamala), Avonu (ale nevím proč, tahle značka se mi zamlouvá jen krémy atd... oční stíny má fakt obyčejné) a všemožné výrobky od všemožných značek (výhodné koupě z aukra, přebytky od mamky a budoucí tchyně).
    Mám ráda neobvyklé barvy, takže jsem s giveaway samozřejmě spokojená.

    OdpovědětVymazat
  128. a tady ještě odkaz, kde jsem se zmínila o tvojí giveaway, na konci článku
    http://beautyfashionnails.blogspot.com/2012/05/oriflame-essentials-3-in-1-cleanser.html#more

    OdpovědětVymazat
  129. Sleduju tě už dlouho, nejen přes GFC ale i na Bloglovin..
    Já osobně nejvíc používám Oriflame a Niveu, ani nevím proč...zkrátka mi tyto značky vyhovujou a jsou cenově dostupné.. ale např. u laků na nehty nedám dopustit na značku Flormar.
    Výběr výhry se mi líbí, ačkoliv tyhle značky vůbec neznám..ale barvy krásný!
    teleska.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. Více používám spíš drogérkové kosmetické výrobky. Jsou pro mě cenově dobře dostupné. Hodně mi vyhovuje například značka Rimmel. Miluju její rtěnky (vyhovuje mi vůně, chuť i cena :)). S vybranou kosmetikou od tebe nemám zkušnosti, ale nebráním se vyzkoušení ;).

    Leelookillah@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  131. Ahojky,
    tvuj blog jsem zacala (uprimne) sledovat az ted. Jelikoz jsem na nej natrafila jen pred chvili :)
    Informace v nem jsou pro me hodne prinosne, jelikoz produkty, ktere zverejnujes vidim a ctu o nich poprve. Dalsi vec, proc jsi pro me zajimava, protoze jen nekopirujes profi fotky produktu z googlu, ale fotis si je sama, coz dava tvym prispevkum ty spravny grády :)
    Co ja pouzivam. Clean and clear, niveu, estee lauder, mac, max factor. Nemam vyhranenou znacku, jelikoz z kazde z nich mi vyhovuje neco jineho. Tu lak, tam rtenka atd.
    Co bych si z giveaway vybrala... Uplne me odrovnal lak a jeho odstin. Nejaky fialkovy mam, ale tnhle odstin je uzasny!!
    Muj nickname je she.is.the.one, dayelegant@gmail.com
    Hezke blogovani ti preje
    Ema

    PS.love.peace.fashion

    OdpovědětVymazat
  132. Sleduju tě přes GFC i Bloglovin :).
    Cena je nádherná :), jednak mám růžovou a fialovou barvu nejradši, ale také protože není běžně dostupná v drogerii.
    Nejvíc kosmetiky mám Essence, hned potom Dermacol.

    femme.la@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. •BarUshk4@seznam.cz
    •Nejvíc výrobků mám asi od značky Essence. Asi proto, že je cenově dostupná a vyhovuje mi i po všech stránkách :)
    •S odstínem laku ses skvěle trefila, to musím uznat, ta fialová je skvělá! A příště třeba nějaký doplněk přidat (prstýnek, něco na krk,..)
    Jinak bych byla ráda, kdyby jsi koukla ke mně na blog (který jsem si založila před pár dny)
    a popřípadě se stala followerem. :))

    OdpovědětVymazat
  134. Ahoj!
    Sleduju tě na GFC jako Hanouš .)
    nejčastější značka je u mě asi hmhm-Yves rocher a Oriflame-protože jsou cenově dostupné a "přírodnější". Z dekorativní kosmetiky je to mišmaš z drogerie- Dermacol, Alverde, Rimmel, Astor... Ty stíny jsou krásné, proto bych ti doporučovala do giveaway mimo drogérku taky nějaké stíny .) nebo paletku-přírodní do hnědé, to unosí každá :))
    hanik005@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Ahoj :)
    Sleduju tě, nově :) pokud to teda nevadí, že nově =D.
    Email: beeecz@gmail.com3.
    Nejčastěji asi věci od oriflame, kvůli té cenové dostupnosti.
    Co se týče toho, jestli se mi to líbí - jinak bych se sem nepřihlašovala. Líbí se mi hlavně ten lak a ten odstín je vážně skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  136. 1) Splnené, sledujem cez arvonka-nails :)
    2) veronika.sovcikova@gmail.com
    3) Myslím, že najviac produktov mám od Gabrielly Salvete, aj keď sú to všetko laky. Zamilovala som sa do nich na prvý pohľad, milujem ich farby a za tú cenu sú pre mňa dokonalé.
    4) Keď som zbadala výhru, musela som sa zapojiť (aj keď mi prebiehajúca giveaway unikla a všimla som si ju až teraz, neviem, ako je to možné). Jo'Mina je totižto na mojom wishliste už celkom dlho, ale kvôli tej cene som sa ešte stále neodhodlala objednať ho. Čo sa týka tieňov, veľmi ich nepoužívam, ale to balenie je také rozkošné, že by potešilo podľa mňa každého :)

    OdpovědětVymazat
  137. beautybybellatrix@gmail.com

    ked sa nad tym tak zamyslim, tak mam najviac veci asi od essence, lebo je to lacna znacka. ale ked hovorim najviac myslim tym takych 10 kusov. vseobecne vsak mam skor kazdu vec inej znacky. z kazdej potrebnej veci totiz naraz zvycajne vlastnim len jednu vec - cize jeden sampon, jeden dezodorant a podobne. v pripade dekorativnej kozmetiky je toho viac, ale nie nejak extremne. na znackach si vobec nezakladam, ziadna konkretna znacka pre mna nie je symbolom kvality ci nekvality, vyrobky hodnotim individualne

    ten lak na nechty ma uplne krasnu farbu, rada by som ho vyhrala :)

    OdpovědětVymazat
  138. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  139. Tak jsem se konečně přidala mezi pravidelné čtenáře :D Donutila mě až ta giveaway, ono klikání na lištu "oblíbené" mi přijde tak nějak jednodušší :D
    K otázkám - myslím, že zatím mám nejvíc věcí od Essence - dva laky, tvářenku a bázi. Hned potom následuje Dermacol. Ale je to spíš tak, že mám od každé značky jen jeden produkt :)
    Výběr dárečků se mi líbí moc, jak jsem psala výš, zaujaly mě hlavně stíny od Etude House. Mám od nich BB cream a nemůžu si ho vynachválit!

    OdpovědětVymazat