neděle 20. prosince 2009

Nové laky

Protože mi po měsíci čekání konečně dorazila objednávka z Trans Design, chci se s vámi podělit o svou radost z nových laků :-) Jaké barvy tedy přibyly do mé sbírky? (zleva doprava)

OPI At First Sight - ten bude dokonalý na zkoušky, světloučká béžová s jemnými zlatými odlesky, zalíbil se mi když jsem ho objednávala Korones :-)
China Glaze Millennium - ten je must have nejen na běžné nošení, ale hlavně razítkování
OPI What´s Dune? - ten není z TD ale z ebay, přišel ale ve stejný den, tak jsem ho sem zařadila. Je to velmi jemný měňavý holograf, těžko říct jaká barva je základní, asi světlounká průhledná zelená, ale neručím za to :-)
OPI DS Sensation - Designer Series je moje úchylka stejně jako Dejničky a tenhle se mi na ní moc líbil :-)
OPI Conquistadorable Color - tenhle láček zase vychválila Blanička, je velmi podobný OPI Florentine Fuchsia, plánuju nafotit srovnání
OPI Met On The Internet - měla jsem ho před časem doma pro Myšáčka a taky mě zaujal natolik, že jsem si ho musela koupit i pro sebe :-)
China Glaze Good Witch? - jediné zklamání, čekala jsem spíš "čistější" růžovou, ve skutečnosti je ale starorůžová a velmi podobná ChG Trophy Wife, takže mě zase čeká srovnávání a jeden bude muset z kola ven
China Glaze Dorothy Who? - Dorotka ještě předčila má očekávání, je úžasně třpytivá, nemůžu se dočkat až ji nalakuju :-)
China Glaze C-C-Courage - fialová s růžovýma třpytkama, je krásná, ale měla jsem možnost vidět i původní verzi a ta těch třpytek měla o dost víc...
Orly It´s Up To Blue - dokonalá barva, chci léto a nosit ji aspoň měsíc v kuse! Přivedla mě na ni Dajánka, když jsme byly na srazíku okukovat laky :-)



2 komentáře:

  1. krásné barvičky a líbí se mi místo focení, super zmrzlinko !!!! tak který bude na štědrý den ??

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, Lucinko, jsem ráda že to aspoň někdo ocení, byl to docela boj ty fotky udělat, když jsem musela odhánět tři kočky aby mi to nepošlapaly :-)
    Lak na Štědrý den pořád nemám dořešený, ale tady z těch to nebude ani jeden :-)

    OdpovědětVymazat