čtvrtek 31. prosince 2009

China Glaze Luna

Můj silvestrovský lak je... hrozný. Ještě než třpytkatá kolekce vyšla tak jsem se na tenhle lak těšila snad nejvíc, protože jsem doufala že bude podobný jednomu mému prastarému laku od Astoru a že mi ho nahradí. Ale hned jak přišel, bylo mi jasné, že je úplně jiný, protože Astor nemá žádné barevné třpytky, natož tak velké jako má Luna.
Navíc pak přišla Leo se svou fotkou Cosmic a já jsem si říkala, že tenhle lak bude stejný případ, že se v něm ty barevné třpytky utopí a neměla jsem vůbec chuť ho zkoušet. Ale kdy jindy nosit takový výrazný lak než dnes? Takže jsem se hned ráno vrhla na lakování a... skoro jsem se se svými odhady trefila. Třpytky tam teda zůstaly a to krásně výrazné (na fotkách se mi to samozřejmě nepovedlo vůbec zachytit), ale ta konzistence laku je příšerná! Nebo jsem možná jen nešikovná a neumím laky s takovýma velkýma částečkama hezky nalakovat, ale vznikaly mi tam díry a naopak kopce a čím víc jsem se to snažila štětečkem rozšmrdlat, tím to bylo horší, takže výsledek je tak děsný jak vidíte na fotkách.
Dala jsem na to jednu vrstvu Seche, úplně hladké to zdaleka není, ale tak drsné aby se s tím nedalo žít taky ne. Ale vůbec nevím jestli mu mám zkusit dát ještě šanci, protože kdyby se mi ho povedlo hezky nalakovat, bude to skutečně krásný lak, komninace stříbrné a velkých barevných třpytek se mi moc líbí. Jenže na druhou stranu je tak výrazný, že si ho na běžné nošení neumím moc představit, spíš je to lak na diskotéku či podobné příležitosti. A já nejsem zrovna party girl, takže nepotřebuju mít speciální večerní lak... To je zase jednou dilema :-)
Všem mým čtenářům přeju šťastný rok 2010!





8 komentářů:

  1. To je škoda! A přitom v lahvičce vypadá dobře. Nepomohlo by třeba naředit ho? Nebo myslíš, že je problém opravdu v těch třpytkách?

    A mimochodem: stále čekám, kdy tu uvidím tvoje oblíbené ELF výrobky ;)

    Vše nej do nového roku!

    OdpovědětVymazat
  2. Jarísku, já nevím, asi by bylo nejlepší aby si ten lak zkusil i někdo jiný a rozsoudil jestli je špatnej nebo já kopyto :-)

    Já víííím, jsem hrozná... když já jsem zjistila že ty fotky k tomu příspěvku mám rozmazaný a nějak ještě nebyla příležitost je přefotit... Ale dám si jako předsevzetí do nového roku že můj blog bude pestřejší a nebudou tu jen laky :-)

    Všechno krásné do nového roku i tobě!

    OdpovědětVymazat
  3. nuf
    Vienn, přesně vím, jaký lak od Astora myslíš. Taky jsem ho milovala :)
    Ať se daří!

    OdpovědětVymazat
  4. Mas urcite pravdu v tom, ze vypada dost trpytive, ale treba zrovna na silvestra se to hodi, ne? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hani, fakt? Tak to mám radost :-) Já ten svůj pořád mám, je teda v žalostným stavu, ale nalila jsem do něj hooodně thinneru a zkouším ho přemluvit aby se nechal nalakovat aspoň na 4 nehty, tak když se povede, dám třeba i fotku :-)

    Suzie, jojo, na silvestrovskou party je jak dělaný :-)

    OdpovědětVymazat
  6. tak to je party lak a v nějakým večírku se určo neztratí a chválím tvého ježíška, šikovný výběr ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. viennettko, to mě moc mrzí, že moje v fotka v tobě zanechala takový trauma :-) no ve mně taky, Cosmic byl fakt echt hnusný. Ten tvůj se mi líbí, mnohem víc než Cosmic ;-) Leo

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuju, Lucinko!

    Leo, to nic, ty za to vůbec nemůžeš, holt se lak někdy nepovede. Ale jinak máš krásné nehtíky i fotky, tak ne abys měla trauma ty ze mě a přestala fotit! :-)

    OdpovědětVymazat