sobota 16. ledna 2010

China Glaze Agent Lavender

Tenhle lak byl taky vánoční dárek, tentokrát pro Haničku :-) Ale málem jsem jí ho zabavila, protože se s ním lakovalo strašně dobře! Žádné pruhování, krásně se rozléval po celém nehtu a perfektně kryl ve dvou vrstvách. Opravdu krásný krémík. Nemít jen o trošku tmavší Nubar Lavender, koupím si ho. Teď ještě odolat novince Light As Air a budu na sebe moct být pyšná :-)



11 komentářů:

  1. To je strašně zvláštní barvička, ještěže na ty světlý moc nejsem, pár jich teda mám, aby měla dušička pokoj, jinak bych si ho už psala na seznámek.

    OdpovědětVymazat
  2. Hanička je s láčkem moc moc spokojená a ještě jednou za něj Peťulce moc děkuje ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. krutá barva! ta by se mi hodila k bundě :D a taky takovou ještě nemám..takže zase budu shánět :D

    vy si laky předáváte ale nejdřív si je zkoušíte?:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  4. zajímavá krémovka a neskutečný drápky !

    OdpovědětVymazat
  5. Hezká krémovka. Sice ji ve sbírce zřejmě mít nebudu, i když já už o tomhle raději pomlčím, páč v pondělí řeknu: už nechci žádné červené laky: a ve středu mám na cestě min. dva. :)) Ale je moc hezká, to se musí nechat. No a nehtíky jsou nádherné, to je jasná věc. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. To mám radost, doufám, že Haničce spokojenost vydrží a láček se nikdy neobjeví v přebytcích :-D

    Péťo, shánět ji nemusíš, klidně ti koupím přesně tuhle :-) A ano, bylo to docela drzé zkoušet dárek, ale já věděla že u Haničky si to můžu dovolit :-)

    Bubí, děkujuuuu :-)

    Veru, díky za pochvalu :-) Taky to mám tak že si říkám že už žádný další fialový / růžový lak (těch mám nejvíc) nekoupím, ale pak dá někdo hezkou fotku a já neodolám :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju, ale mě ty řasy husté nepříjdou :D Jinak máš tady miniaturku od OPI. Miniaturky se dají koupit i zvlášť a nebo po 4 kusech jako nějaká kolekce? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně husté přijdou, hned bych měnila :-D Já mám ty miniaturky z Aukra a tam se jednotlivě koupit dají, ale normálně si myslím že právě jen v tom balení po čtyřech.

    OdpovědětVymazat
  9. nice color !!! i think i buy it :)

    OdpovědětVymazat