sobota 18. července 2015

Essence Prince Charming

Tak jsem si udělala takové blogové prázdniny. Nebylo to vůbec plánované, a dokonce jsem během té pauzy uvažovala, že už zůstane trvalá... Jenže pak mi dorostly nehty a s nimi přišla i obrovská touha se s vámi podělit o všechny ty krásné laky, které jsem v poslední době nosila! A samozřejmě i o několik nešťastníků, kteří mě zklamali. Mám tu nějaké resty ze spoluprací, jsem dvě bilance ve skluzu, plánuji giveaway i blogsale... Je toho hodně, s novou energií mám i velké plány, ale raději nic konkrétního neslibuji. Myslím, že ještě tak měsíc to bude jen sem tam nějaký post a k pravidelnému přispívání bych se ráda vrátila ke konci sprna.
Když jsem byla minulý týden v Rossmannu (jen pro Vanish, dodržuji stopku!), dívala jsem se, že u Essence a Catrice už zase probíhá obvyklý výprodej věcí, které na podzim nahradí novinky. Na tom není nic divného, nicméně mě překvapila jedna věc a to, že se ve výprodeji ocitlo i několik odstínů laků! Sotva byly s velkou slávou nové gel laky uvedné, už některé končí? Tak nějak jsem myslela, že zrovna ty zůstanou v nabídce nějaký čas beze změny... Co se té barevné škály týče, nepřijde mi nijak zajímavá, většinou základní krémové barvy, které mají lakové maniačky dávno doma. Za pozornost podle mě stojí jenom tak dva až tři odstíny a Prince Charming je jedním z nich!
Mint sice není červená, ale stejně si myslím, že na jaro patří k velmi oblíbeným odstínům a nejde mi do hlavy, proč zrovna on dostal černého Petra. Možná proto, že co já vnímám jako pozitivum, pro ostatní může být spíš negativum? Mám na mysli shimmer, který lak obsahuje, jako jeden z mála není krémový. Na první pohled je shimmer stejně zelenkavý jako samotný lak, ale při bližším zkoumání je vidět, že obsahuje i o chlup větší modré částečky. Ne třpytky, pořád jsme ve velikosti jemného shimmeru. A proti světlu na slunci jde shimmer dokonce dorůžova! Mně se líbí a dělá podle mě lak zajímavý. Co myslíte vy? Vybraly byste si spíš tenhle odstín nebo stejný, ale krémový?
Lakuje se bez větších problémů, i když já nejsem moc fanoušek širokých štětek, dá se to s ní obstojně zvládnout. Lak se po nehtu rozlévá rovnoměrně a kryje ve dvou vrstvách. Já mám tři plus gelový nadlak. Výdrž je také víc než dobrá - tři dny perfektní, pak začaly vykukovat ošoupané konečky, ale neloupal se ani po týdnu. Rozhodně ho doporučuji vaší pozornosti dřív, než bude pozdě! Včera v Německu probíhalo představení podzimních novinek, a tak jsem si prostřednictvím Instagramu jedné německé blogerky poprvé prohlédla, co nás čeká. A co se laků týče, za mě dost zklamání, docela pěkný je jen fialový, ostatní jsou opět děsná nudaaa... 










6 komentářů:

  1. Taky jsem přemýšlela o tom, že by mé blogové prázdniny byly trvalé, ale stejně mi to nedalo.. i když třeba moje přispívání vůbec nebude pravidelné:) Jsem, ráda, že ses rozhodla tak i ty:))
    Tyhle nové gel laky vůbec nemám ještě vyzkoušené a některé už končí? No to je.... Tento je fakt moc hezký, mintovou mám ráda a myslím, že zrovna tenhle její tón mi i ve sbírce chybí. Pokud by byl ještě v srpnu, asi po něm sáhnu, ted mám ale stopku:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda pravidelnost, ale budu si muset vymyslet takovou, která bude slučitelná s mou prací :-) Zatím to vypadá na dva články týdně.
      Máme dvě třetiny stopky za sebou, to už zvládneme! :-) Snad tam na tebe lak počká :-)

      Vymazat
  2. No heleeee, Peťulda!!!! :)
    Jsem rada ze ses zpatky, kazdej den jsem klikala a furt nic.. Jeste ze sis to rozmyslela.. :)
    Hele, az bude blogsale, mysli na mne, ju? V listopadu prijedu do Prahy a pak to vybavime osobne, co tomu rikas? :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barunko, díky za podporu! :-* Strašně ráda tě uvidím, takže udělám maximum, abych za tebou do Prahy mohla dorazit :-) A s blogsale dám vědět, ale bude to spíš dekorativka, laky asi zatím ne...

      Vymazat
  3. Pekná farba, ale tuším presne taká, ktorú nevydržím nosiť dlho :) V zelenej mám jasno - buď veľmi tmavá alebo svetlučká.

    OdpovědětVymazat
  4. Essence the gel jsem ti ted koupila, jen jiné odstíny, tento je však taky pěkný!

    OdpovědětVymazat