pátek 15. srpna 2014

Flormar U24

Malinový Flormar jsem vytáhla někdy v červnu, kdy na FB Flormaru probíhala soutěž, tuším, že tématem bylo jarní lakování. Moje vize byla růžový podklad a na tom bílé kytičky a stříbrné kamínky. Jenže se mi to celé vůbec nepovedlo, čas mě tlačil a nový pokus už jsem nestihla, tak jsem se soutěže nakonec vůbec nezúčastnila.

Zkázu začal už samotný lak, který je pěkná potvora a vůbec nechce držet na konečcích nehtů. Už jsem se párkrát s takovým lakem setkala, že ať lakuji jak chci, hrany zůstávají bez laku a vypadají jako ošoupané. Téměř vždy jsou to laky hodně tekuté a vyžadující alespoň tři vrstvy k plnému krytí - to sedí i na tenhle kousek. Jinak se ale lakoval dobře, nikam se mi neroztékal, obloučky se mi povedly v rámci mých možností pěkně. Je to škoda, že když už se to povede na jednom konci nehtu, zkazí to pro změnu ten druhý. Na druhou stranu ty konečky takhle zůstaly, víc ošoupaně vypadaly až čtvrtý den, takže nedrží špatně.

Hrůzu jsem dokončila rozmazaným razítkováním. No dobře, možná to zase až taková hrůza nebyla, úplně v pohodě jsem s tím chodila, ale na fotce prostě bylo vidět, že mám na jednom nehtu razítko obtisknuté slaběji a dva mám rozmazané. Nebudu zveřejňovat něco, s čím nejsem spokojená, takže mi budete muset věřit, že malinovému odstínu bílé květinky slušely. Musím se zase dostat do cviku, mně se vždycky razítka líbila, jen si na ně v poslední době nejsem schopná udělat čas.

Takže tu máme lak v moc pěkném odstínu, ale potřebuje tři vrstvy a nedrží na špičkách nehtů. Když se k tomu přidá hloupě dlouhý uzávěr lahvičky, negativa výrazně převažují a tak tu máme dalšího adepta do blogsale...








8 komentářů:

  1. Batvička je ale krásná a sluší TIi :)

    OdpovědětVymazat
  2. ale odstín je naprosto úžasný, to se musí nechat :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná barva :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná barvička :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná barvička :) Poslední dobou jsem zamilovaná do takového odstínu růžové :3 :) http://nialsfashmania.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ho, lakovala jsem ho ve dvou vvrstvách na dovču. A protože jsem nedělala nic, vydržel 6 dnů. Akorát jakoby mizel, ztrácela se intenzita.

    OdpovědětVymazat
  7. Flormary mám ráda, hlavně díky výslednému efektu, vzhledu, který na nehtech je. Jinak to jsou ale většinou pěkné potvůrky, které se ne úplně jednoduše nanášejí:)

    OdpovědětVymazat