sobota 22. ledna 2011

Nail art fail :-(

Tohle je můj historicky první pokus o nějaké zdobení nehtů vlastní rukou a ne razítky. Nepočítám teda jakousi snahu před pár lety, kdy jsem musela uznat že jsem neskutečné kopyto a hned jsem toho nechala. Jenže já bych se to tolik chtěla naučit! Neříkám, že si na ty nehty chci malovat zvířátka, lidi a já nevímcoještě. Na to mám razítka. Stačilo by mi naučit se hezký puntíky, protože puntíkované zdobení se mi líbí asi ze všeho nejvíc, už mám docela dost obsáhlou složku, kde mám postahované fotky pro inspiraci. Takže budu trénovat a dávám vám sem svůj první pokus proto, abyste mohli sledovat jestli se aspoň trošku zlepšuju a jestli budou někdy puntíky kulaté, nebo tu nepřítomnost talentu prostě nezamaskuju (edit: už proběhl druhý pokus a ten tu teda rozhodně neuvidíte, byl o hodně horší než tenhle… takže jsem si vlastně odpověděla sama.). Jako podklad jsem použila 3 vrstvy Orly Polo Princess, tmavší růžová je OPI Pink Flamenco, vše co není podklad je dělané tenkým štětečkem na nail art - při druhém pokusu jsem ho vyměnila za marblizer a ničemu to nepomohlo...




20 komentářů:

  1. Jeee, tak to jsou mega pozitivni nehtiky do tak neprizniveho pocasi!:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Náhodou, já bych řekla, že nápad byl skvělý. Dokonce bych řekla,že je to velmi povedené! A taky bych řekla, že pokud si natečkuješ nehtíky ještě tak 3x (a nebo papír) tak to bude čím dál krásnější! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Náhodou jsi šikovná, takhle by si mi to určitě nepodařilo ani po 100 pokusech :D Zatím jsem tedy nezkoušela, ale také přemýšlím (hlavně o těch puntíkách...)

    OdpovědětVymazat
  4. vždyť je to krásný, na první pokus :) jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké,to musí dát práce...


    http://nikolbeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Veď to vobec nie je zlé! Práve naopak - také milé a veselé. A kombinácia farieb je úplne super.

    OdpovědětVymazat
  7. Je to moc povedené, já bych to tak hezky nesvedla =)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji, jste tak milé! Ale hrozné lhářky :-D Souhlasím s tím, že nápad je to dobrý (taky není můj :-D), ale to provedení značně pokulhává... Trénovat jistě budu, opravdu si moc přeju kulaté puntíky :-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Teda Peti, stejně jako holky nade mnou, já žádnej fail rozhodně nevidím. Strašně se mi to líbí, je to krásně veselý a pozitivní! Jsi šikulka. A jestli tě to uklidní, pořád stále existují lidé, kteří ani po velkém tréninku nejsou schopni orazítkovat si souměrně 5 prstů.

    OdpovědětVymazat
  10. Blani, to mě moc neuklidňuje, když k nim patřím :-D Ale díky za milý komentář :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Símtě, není to podle pravítka, ale všimneš si toho jen v případě, že tě někdo upozorní. Já to ani nezkouším, protože nedovedu udělat rovnou čáru a svedu rozmazat i razítka... a jako Blanka nezvládám všechny prsty rovoměrně.
    A růžovou s růžovou proti hnusnému počasí!

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné, zrovna dneska uplně stejný design publikovala i jedna zahraniční blogerka :-D :-) hezká shoda náhod. Ale máš to hezčí, musím říct ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Day, jak vidíš, taky mi rovné čáry nejdou :-) Moc bych si přála, abych nebyla úplně marná a aspoň základy zdobení se naučila... Uvidím časem, jestli se dá překonat absence výtvarného talentu :-)

    Markett, děkuji, jsi milá :-) Prozradíš prosím, kdo ta zahraniční blogerka byla? Právě jsem znova projela všechny dnešní příspěvky a pravděpodobně její blog nesleduju, protože tam žádný takový příspěvek nemám...

    Kiva: děkujiii :-)

    OdpovědětVymazat
  14. mě se to moc líbí! dokonce tak, že píšu komentář a to se mi fakt stává vééélmi zřídka. Fandím Ti ve snaze zlepšit se. I takhle je to pěkné a s trouchou cviku budeš se svými dílky časem spokojená i ty, uvidíš (-:

    OdpovědětVymazat
  15. Jistě, http://konadnails.blogspot.com/2011/01/dotted-golden-lilac-manicure.html :-). Myslím, že ti to napraví sebevědomí ;) Protože já na těch tvých nevidím chybičku, jsou krásné ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Mně se to líbí.

    OdpovědětVymazat
  17. Peti, zase se podceňuješ, kdybys to nenapsala, myslela bych si, že máš nějakou samolepku jak je to hezky souměrný!

    OdpovědětVymazat
  18. Jsou moc sladky taky jsem si delala puntiky :-))

    http://laurahotnews.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. PARABENS PELO BLOG! ADOREI E JA ESTOU TE SEGUINDO!

    www.lupapodemulher.com.br
    www.lupapodeblog.com.br

    OdpovědětVymazat