sobota 24. července 2010

OPI What's with the Cattitude?

Malej modrej Šreček. Tak mu říkám, ten název patří k těm, které si nejsem schopná zapamatovat a pořád mi vypadává. V první řadě – není to baby blue lak! Na fotkách tak sice vypadá, ale ve skutečnosti takový není. Vůbec. Je modřejší, je to taková šmoulí modrá, barva letního nebe bez mráčku. Líbí se mi mnohem víc, než jsem čekala, takže už mám na cestě velkýho modrýho Šrečka :-) Mám tři vrstvy, lakování takový průměr, dělal díry, tak jsem musela hodně vyrovnávat.





14 komentářů:

  1. Juj, po tejto zlobrej kolekcii strašne túžim a po týchto fotkách je ešte ťaššie odolávať:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, bude hůř, mám všechny miniaturky a možná se na návštěvu dostaví i Oslík! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný! Ten určitě chci. A oslíka taky. A na cestě je Shrek a Zlatovláska. A to se mi ta kolekce napřed vůbec, ale vůbec nelíbila. No, to jsou konce :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ježiš tak to ho asi potřebuju.....myslím, že za nějakou dobu budu muset udělat nějakou větší objednávku láčků :-) (mimochodem, chtěla jsem dodržet své předsevzetí a držet se kolem 50 laků, tak jsem si řekla: dám nějakej pryč...ale zjistila jsem, že žádnej z těch 50 dát pryč nechcu a chcu jen další a další :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho zkoušela a je fajn, teda až na tu aplikaci, taková krásná šmolkově modrá. Postnu svoje fotky zítra. Na oslíka jsem hodně zvědavá, ale zakázala jsem si ho, když mám ChG Grape pop.

    Dáši, předsevzetí jsou od toho, aby se porušovala.

    OdpovědětVymazat
  6. Mohla by si mi prosím poradit? hodně z Vás si objednává laky z Transdesign, na kolik přibližně vyjde poštovné?? a při platbě musíš sama zadat příkaz a nebo jen napíšeš takové ty informace jako konec platnosti karty, kód ze zadní strany atd.? předem moc děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  7. Yari: Zlatovláska? To jako Fiona? :-) Mně se taky nejdřív nic nelíbilo, holt jsme k tomu asi dospěly :-D

    Dáši, 50 je málo, to bych taky porušovala :-D

    Day, jsem zvědavá jestli se ti povedlo zachytit barvu líp než mně.

    Anonymní, na Transdesign jsme laky objednávaly dokud nabízeli poštovné v tzv. flat rate boxech (např. malý FRB byl pro maximálně 9 laků a poštovné stálo 18 dolarů), od té doby co je zrušili jsem tam aspoň já nenakupovala, takže netuším na kolik teď poštovné vyjde. A platit se dá buď prostřednictvím paypal nebo kartou jak popisuješ, záleží na tobě co si vybereš.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za odpověď, takže teď to bude asi dražší, že? a pokud to není moc troufalé, nemohla by si mi poradit, kde koupit na internetu laky OPI? moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
  9. V poslední době nakupuju OPI už jen na ebay :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Zlatovláska jako Rumplestiltskin aneb lak Rumple's Wiggin a narážka na film, kde její krásné vlasy byla paruka (wig). Strašně se na tu lila barvičku těším :)

    OdpovědětVymazat
  11. Yari: děkuji za vysvětlení :-) Tu fialku plánuju lakovat o víkendu, taky se na ni těším :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ó, tak to se moc těším na fotky. Nemáš náhodou i toho ogříka?

    OdpovědětVymazat
  13. Ještě ne. Zatím :-) Přemýšlím o něm, ale nevím jestli je to úplně "moje" barva, bojím se, že je velká šance že by po hned vyzkoušení letěl...

    OdpovědětVymazat
  14. Líbí se mi a vůbec celá kolekce ještě víc, než jsem čekala!

    OdpovědětVymazat