čtvrtek 22. července 2010

OPI DS Reflection x OPI DS Ruby

Ano, už je to dlouho, co jsem vám slíbila tohle srovnání, ale když ono je pořád něco přednější, co sem chci dát... :-) Tak tedy aspoň se zpožděním srovnání dvou OPI laků z Designer řady, Reflection (malíček a prostředníček) a Ruby (ukazováček a prsteníček). Jak vidíte, v základu jsou si ty barvy víc než podobné, akorát Ruby je víc holografická než Reflection. Zkusím tedy nesmutnit, že už je Ruby nesehnatelná, protože Reflection je víc než kvalitní náhrada :-)




3 komentáře:

  1. Peti, správně, nesmutni. Já už taky nebudu. Mám Reflection a je to miláček. Mmch. mám ho díky tobě a tvému blogu, takže vlastně děkuju. :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Verunko, není vůbec zač, mám radost že sis ho oblíbila :-) Já ho mám taky ráda, jedna z mála světlých červených co snesu.

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, jsou oba nádherné, kdybys ale přeci jen RUBY chtěla, tak ji koupíš ještě zde, i když odkaz jsem už dávala na NF :-)

    http://www.micky-nails.cz/index.php?main_page=index&cPath=93_95

    Já si tam minulý týden po Tvém básnění koupila How About a tumble a pak taky ještě DS Exclusive, nemohla jsem odolat, oba už mám doma a jsou nádherné :-))

    OdpovědětVymazat