středa 26. listopadu 2014

Collistar 551 Fucsia Spiritosa

Fuchsiové laky jsou jedny z mých nejoblíbenějších a už jsem v téhle kategorii dokonce měla jasno o tom úplně TOP - kdysi jsem se zamilovala do půjčeného Chanelu Splendeur a pořídila jsem si ho asi o tři roky později, když jsem ani za takovou dlouhou dobu nedokázala žádnou jinou fuchsiovou uznat za dokonalou. A jednoho krásného dne Chanelu nakopal zadek tenhle Collistar, který jsem dostala k nákupu při dnech Marianne!

Byla to láska na nalakování prvního nehtu. Teda to lakování samotné nebyla úplně pohádka, lak je tekutější a měl trochu tendence se roztékat, ale dalo se to v rámci možností usměrnit. První dojem byl, že perfektně kryje a šel by nosit i v jedné vrstvě - asi opravdu ano, pro někoho méně puntičkářského, nicméně já i ve dvou vrstvách v některých světelných podmínkách vidím lehce prosvítat linii nehtu. Detail, který jsem ale schopná zrovna v tomhle případě odpustit. Je tedy opravdu gelový, jak tvrdí název. Na fotkách mám sice nadlak, ale jinak se krásně leskne i sám o sobě. Oproti Chanelu má taky o dost lepší výdrž - 4 dny vydržel naprosto neporušený a pak se začaly objevovat ošoupané konečky a odštípnuté kousky. Splendeur se šoupe už druhý den :-( A barevně se mi nakonec taky líbí víc - Collistar je světlejší, zářivější a studenější. Opravdu mi sednul a zařadil se mezi mé nejhezčí laky. Jsem parfumerii Douglas velmi vděčná za to, že jsem si díky ní našla nového oblíbence - přece jen už mi rukama prošlo tolik laků, že mě jen tak něco na zadek neposadí :-)











6 komentářů:

  1. Líbí se mi na tobě, vypadá fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalá barvička, takové já můžu..:)

    OdpovědětVymazat
  3. takový odstín - to je přesně moje :)) takové nikdy neomrzí a nikdy jich není dost :))

    OdpovědětVymazat
  4. Juuuu, ten je nadherny! Ten musim mit :-) da se sehnat? Je to aktualni kolekce? Dekuji

    OdpovědětVymazat
  5. @Gita Baierle nemám o kolekcích Collistaru moc přehled, ale tipovala bych, že to bude nějaká starší záležitost, když ho dávali k nákupu zdarma.

    OdpovědětVymazat