středa 23. října 2013

Color Club Cherubic

Už jsem psala jak jsou holografy z kolekce Halo Hues nejkrásnější, nejvýraznější a nejzářivější? Určitě ano, minimálně v postu s Halo-Graphic. Vlivem různých okolností se ke mně dostalo všech šest kousků z první části, takže si to ještě několikrát přečtete. Třeba tenhle je z blogsale od hvězdiček (sofastars), Hanka za něj chtěla nějakou směšnou částku, tuším, že to bylo 60Kč, no mohla jsem ho tam chudáčka nechat, když to byl ten poslední, který mi chyběl??

A nákupu rozhodně nelituji, protože je stejně skvělý jako jeho kolegové. Základní barva byla asi zamýšlená jako nude, nicméně málokdy to bylo vidět a já jsem lak vnímala spíš jako stříbrný holograf. Lakoval se báječně, schnul rychle a kryl ve dvou vrstvách. Na holograf i dobře držel, tři dny vypadal moc pěkně. Na to, že je to celkem divočina, tak ho měla nalakovaný i moje maminka, které na dovolené zežloutly gelové nehty a potřebovala to zamaskovat. I jí se moc líbil a nechala si ho celý týden, ačkoli ke konci už ho měla hodně oprýskaný.









23 komentářů:

  1. Ty jo, to vypadá úplně... magicky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásný :) Jestli se nepletu, tak zrovna Cherubic byl můj první holograf :) A i když jsem hrozně toužila po Blue Heaven, který ovšem tou dobou nebyl skladem, takže Cherubic jsem vzala jako náhradu, tak se mi Cherubic líbí víc než BH :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BH jsem ještě nalakovaný neměla, tak jsem zvědavá, který to vyhraje u mě :-)

      Vymazat
  3. Máš krásné nehty ! A tento lak je naprosto úžasný ! Holografické laky na nehty se mi moc líbí. Moje mamka měla doma nějaký - myslím - od Golden Rose a ten byl také super !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Od GR jsem taky nějaké měla, jen mi bohužel některé z nich už vyschly :-(

      Vymazat
  4. Cherubic taky miluju! je naprosto dokonalý. ale tohle se dá vlastně říct o všech holografech od CC, takže vlastně miluju všechny :-D

    OdpovědětVymazat
  5. tohle je opravdu holograf s velkým H! nádhera, na sluníčku je nepopsatelný...:)

    OdpovědětVymazat
  6. Vienettko, co používáš za top coat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ellen, nejčastěji Seche Vite.

      Vymazat
    2. Viennettko. I u tech holografu? Protoze u cc mam ten problem, ze ten seche vite sebere podstatne mnozstvi toho efektu a ze zarivy bomby mam lehce a jemne zarivy efekt.
      Proto se ptam.

      Stalo se mi to u angel kiss a jeste dvou

      Vymazat
    3. U holografů používám nadlak jen v krajním případě, holo efekt totiž tlumí úplně všechny :-(

      Vymazat
  7. Ale jo, na té 4. a 5. fotce trochu toho nude odstínu vidím. Jinak fakt vypadá jak jeho bráška Harp On It, takže prostě dokonalý za všech okolností <3
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  8. Viennetko potrebuji akutni radu, prosim help! :-) Jaky top coat je podle tebe nejlepsi - jaka znacka? Potrebuji neco, co vydrzi co nejdele leskle, je co nejodolnejsi proti poskrabani a vytvori souvislou vrstvu = nejsou po zaschnuti videt drazky od stetecku. S jakym top coatem jsi nejspokojenejsi? Moc dekuju!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, pro mě je bezkonkurenčně nejlepší Seche Vite. Asi konečně sepíšu článek o nadlacích, které jsem vyzkoušela, když se na to tak často ptáte :-)

      Vymazat
    2. Moc dekuju za tip! A opravdu se hodne leskne? Chtela bych takovy ten vylozene mokry vzhled, aby vydrzel aspon par dni a ne jen do te doby nez se poprve postracham v kabelce mezi vecma :-) A kde se da sehnat prosim? Tu znacku neznam... ;-)

      Vymazat
    3. Ano, leskne se hodně a výdrž laku také prodlužuje. U nás se dá koupit třeba na hairbeauty.cz :-)

      Vymazat