úterý 29. října 2013

Bilance za říjen

1. spotřebováno
Balea sprchové gely kiwi a malina - limitky z loňského léta. Kiwi mě příliš neoslovilo, moc mi nevonělo, bylo takové umělé. Zato malina je moje favoritka, ještě mám zásoby, když už si ji nemůžu koupit.

Mixa micelární voda - v recenzi jsem psala, že se směle vyrovná micelárce od Biodermy. Po dopotřebování jsem svůj názor trochu poupravila - nevyrovná, s jednou řasenkou si totiž nedokázala dost dobře poradit, zatímco Bioderma ji zvládla bez nejmenšího zaváhání. Taky mi přijde, že jsem ji spotřebovala nějak moc rychle. Nicméně i tak je podle mě velmi dobrá a opětovnému nákupu se nebráním.

Nip+Fab čisticí gel - jsem používala docela nerada a jsem ráda, že jsem ho dopotřebovala. Čistil průměrně a smrděl, takže znova už ne. Nehledě na to, že je určený pro mastnou pleť a tu já teď moc nemám.

Orly odlakovač - nebyl lepší než drogerkové odlakovače a protože jsem nenašla žádný zásadní rozdíl, ani jsem mu nevěnovala samostatný post. Odlakovával dobře a ani moc nesmrděl. Nevím, kolik stojí, protože jsem ho dostala, ale určitě bude o dost dražší než odlakovače z drogerie, takže nevidím důvod, proč si ho pořizovat znovu.

Vanedo plátýnková maska - o těchto maskách plánuji samostatný post, protože jich mám víc druhů. Tahle bramborová mi zrovna moc nevoněla a jediným výsledkem byla trocha hydratace.

Missha Super Aqua Oxygen Micro Visible Deep Cleanser - i jeden malý vzoreček mě nadchl! Čistič vytvořil spoustu bohaté a krásně jemné pěny a i pleť byla po použití jemná a nevysušená. Mám z téhle řady moc ráda i peeling, takže o nákupu celého balení vážně uvažuji.

Skin79 VIP Gold Super BB - jedno z mých prvních BBček! Měla jsem ho moc ráda, i když postupem času jsem si našla i jiné oblíbence, zejména odstín mi u jiných BB krémů sedl ještě víc než u tohoto. Ale milovala jsem jeho vůni i to, jak hydratoval. Byla to taková moje stálice, když jsem nevěděla po čem sáhnout, většinou vyhrál on. V budoucnu bych si ho ráda koupila znovu.

Essence zpevňující lak na nehty s nylonovými vlákny - také můj oblíbenec, mám pocit, že mi v mém boji proti lámání nehtů opravdu pomáhá. Už se nevyrábí, ale mám ještě 2 v zásobě, takže až otestuji nakoupené novinky, zase se k němu vrátím.

Etude House Collagen Moistfull Facial Freshener - tu ještě také dostane prostor, protože mám celou sadu miniaturek z této řady. Upřímně řečeno přesně nevím, k čemu tento výrobek je - myslela jsem, že je to pleťová voda nebo tonikum, jenže to nebylo vodové, ale lehce gelové. Nicméně jsem to používala po odlíčení na dočištění a bylo to fajn, kromě toho, že jsem s tím stáhla zbytky makeupu, to pleť hezky zhydratovalo. Klidně bych si koupila velké balení.

Rexona antiperspirant Aloe Vera - stále víc a víc jsem sprejový rasista, takže se snažím dodělat všechny sticky a kuličky, co doma ještě mám. Rexona je ale vždycky fajn, takže ani tato nezklamala. Nekoupím tedy znova čistě jen kvůli její formě (a taky myslím, že už se tato vůně nevyrábí).



2. nákupy
Tentokrát nemám hromadnou fotku, nákupy jsem si dokumentovala postupně, protože jinak vždycky něco zapomenu.
Na šminkách jsem tenhle měsíc zvládla nakoupit hned 2x!



Byli jsme v Německu a já nedokázala odolat těmto božsky vonícím sprcháčům! Poličku se sprchovými gely mám tudíž zase narvanou k prasknutí, já ty zásoby prostě nikdy nezmenším...


Krásným obalem mě zaujalo toto duo Schauma. Před lety jsem měla jeden šampon téhle značky moc ráda (název už si nevybavím, jen oranžový obal) a tak ji ráda zase zkusím.


Tuna dekorativky, jak jinak :-) Vévodí hlavně značka P2.


Hlavním hřebem měsíce byl veletrh Interbeauty! Laky, laky a zase laky :-) OPI - krém a miniaturky jsou dárek k nákupu.





Když už jsem byla v Praze, nemohla jsem neomrknout parfumerky a po hodně dlouhé době také MAC! A chybička se stejně vloudila, na téhle fotce měl být ještě Bourjois Color Boost.


Byla jsem i v legendární PeMi...


Krém je dárek od Míny a zbytek věcí z výprodeje na Elninu, čekaly na mě také u Míny.


Podzimní paletka od Sleeku mě zaujala natolik, že jsem od této značky poprvé objednala a... však to znáte, syndrom jedné položky v nákupním košíku.


Nákupy v dorgerce byly tento měsíc velmi umírněné, jen tři kousky! Vlastně 4,...


...sprcháč Dermacol se vetřel na fotku k objednávce z Naturisima.


15 komentářů:

  1. tak tohle je asi tvůj nejlepší bilanční článek ze všech! ;-D líbí se mi všechno! :-) na té fotce nákupů z Německa, ten L'Oreal je obyč pudr, něbo nějaký 'extra'?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje bilance jsou vždycky zábavné, nikdo nemá takovou mini kupičku spotřebované péče a mega hromadu nakoupené dekorativky jako já :-D
      Ten pudr má na sobě nápis BB, ale co si budeme povídat, je úplně obyč :-)

      Vymazat
  2. Věcná! Foť ty paletky plís otevřené, takhle z toho máme prd;-)
    Hele a ty nakonec ten nadlak od Jordany taky nemáš?? Koukaly jste na ně s Mirkou obě a nakonec jsem v tom sama samička?:-D
    Důrazně protestuju proti hanění Orly odlakovače, je to nejlepší odlakovač na světě- něco jako Bioderma micelárka. Laky co jiné odlakovače třeba jen rozšmudlají, odlakujou, ale nechaj zamatlané zbarvené nehty, tak on stáhne hned, snadno a všechno;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle není recenze, nemáte z toho mít nic jiného než informaci, že jsem si koupila tři paletky, který vůbec nepotřebuju :-D
      Já žádnej nadlak od Jordany nechtěla, SV je můj svatý grál a tak v tomhle nemám potřebu experimentovat a hledat něco nového. Mě teď spíš zajímají různé zpevňující podlaky.
      No tak to nestáhne, odlakovávala jsem s ním třeba Zoyu Song a nehty jsem měla úplně modrý. Je mi líto, ale mě opravdu nepřesvědčil, že bych ho měla vyměnit za oblíbený Essence.

      Vymazat
  3. samé skvělé věcičky:) moc se těším, na všechny ty laky:))
    a šampony od Shaumy mám celkem ráda, mým vlasům sedí, tak snad budou i těm tvým ;)

    OdpovědětVymazat
  4. wow, těch laků <3 a to jsem si myslela, že jsem do laků blázen :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jeee, to jsou nákupy :) Jinak pamatuješ si, kolik stál ten Duch Das sprcháč? Za měsíc jedu do Německa, tak abych věděla, jaké připravit rozpočty O:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně přesně si to nepamatuju, ale bylo to hrozně málo, kolem Eura, buď 0,95 nebo 1,15 :-)

      Vymazat
  6. jůů takové nákupy :)) já jsem se tento měsíc docela krotila a pokoupila jenom pár laků na Interbeauty :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je prostě boží, zbožňuju tvoje bilanční články!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné věcičky jsi si pořídila :-)

    OdpovědětVymazat