sobota 10. prosince 2011

Rimmel rtěnka Lasting Finish by Kate 07

O Kate rtěnkách toho bylo na českých blozích napsáno tolik, že už opravdu nemá cenu dodávat nic dalšího. Chtěla jsem jen přidat fotky druhého odstínu, který jsem si pořídila. Číslo 07 je také nude barva, jen tmavší a více jdoucí dooranžova než všemi milovaná 03. Já jsem si ji oblíbila v kombinaci se silnou vrstvou hydratačního Labella - zmírní se tak intenzita barvy a přijde mi, že mi sluší víc než odstín 03.




07, 03

samotná rtěnka bez balzámu

s balzámem Labello (takové to světle modré)


12 komentářů:

  1. Máš pravdu, táto farba ti veľmi ide.. A s balzámom a bez je to fakt veľký rozdiel! Ja som za balzám, ale aj bez je to stále pekné, len intenzívnejšie :)

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti ten odstín sluší :) Já pořád uvažuju o té 03 a nemůžu se rozhodnout, zda si ji koupit nebo jestli je to zbytečné, protože už takovou podobnou nude rtěnku mám ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypada krasne...ani bych nepoznala, ze jde o 07. Na mne je o dost vyraznejsi a jde do oranzova, takze pouzivam spis tu 03.

    OdpovědětVymazat
  4. Táto už je taká marhuľková, pekná! Ten rúž sa im podaril..povedala som si, že ešte musím pozreť na odtiene z tej "staršej" rady iba Lasting Finish..podľa mňa by to mal byť ten istý rúž...kvalitou..

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ji taky a vůbec takhle oranžová není :-D Na mně je taková tmavší, růžovo červená nebo něco takového. Možná trocha, trocha oranžové :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší :-) Mě z těch odstínů nezaujal žádný :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Upřímně, žádný odstín z Kate rtěnek mě nezaujal.

    OdpovědětVymazat
  8. Lucia: děkuji! Já raději méně intenzity, přece jen nemám dokonale tvarované rty, tak na to nechci příliš upozorňovat.

    Claire: chápu tvé dilema :-) Já jsem typický hromadič a mám nude rtěnek hodně, takže já bych koupila, ale chápu že většině lidí by to přišlo jako naprosto zbytečné vyhazování peněz.

    Talka: to víš, foťák a jeho požírání barvy, ve skutečnosti je ještě o něco tmavší, uznávám :-)

    Čajová: z té straší řady jsem si pořídila odstín Asia a jsem s ním taky moc spokojená!

    Anonymní, zvláštní, na mně oranžová je :-)

    Markett, to je škoda. Ale je fakt, že tam postrádám třeba nějaký pěkný odstín světlé růžové... Takže chápu, že někomu nepadla žádná z nich do oka :-)

    Jay Donleck.: ano, na drogerkové jsou velmi povedené :-)

    Lady: chápu, holt 10 odstínů je málo na to, aby se výrobce zavděčil všem :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Já si pořídila odstín 03 a je opravdu krásný, přemýšlím i o tomhle a červeném odstínu, teď jen vybrat ten správný :)

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, tak to ti teda přistane, bomba !!

    OdpovědětVymazat
  11. Poridila jsem si tuhle, protoze jsem mela podezreni, ze by mi 03 neslusela :( ... S 07 jsem spokojena, na mych rtech vypada nejak takhle http://1.bp.blogspot.com/-Sd1CbsKKUd4/TsVAb47L_HI/AAAAAAAAD1I/t_m036lEp1k/s1600/IMG_9549.jpg ... :) Libi se mi kombinace hnedych matnych ocnich stinu a tehle rtenky :)

    OdpovědětVymazat