středa 14. prosince 2011

MAC tvářenka Dainty

Nemám příliš ráda růžové tvářenky a ani jich moc nevlastním. Mám totiž růžový podtón pleti, který se mi vůbec nelíbí. Takže když ho pracně zamaskuji make upem, netoužím po tom, aby se růžová do mého obličeje zase vrátila. Nicméně se to dost bije s názorem, že růžové tvářenky jsou prostě krásné a nejpřirozenější. Tak mi to občas nedá a nějakou vyzkouším. Natrvalo se ale u mě zabydlí většinou jen takové, které jsou sice sladce růžové v krabičce, ale na mé tváři získají trochu jiný odstín. Třeba jako právě Dainty, která je na mně broskvově růžová. Obsahuje pidi třpytečky, na tváři pak ale nejsou vidět. Díky tomu, že je světlá, se to s ní nedá přehnat. Moc ráda ji nosím, za poslední 2 týdny jsem jinou tvářenku ani nepoužila a proto jsem se také konečně dokopala k tomu, vám ji ukázat :-) Přijde mi, že minerální tvářenky od MAC vůbec neubývají, pořád sleduji, kdy se její oblý povrch zploští a zatím se to - i přes časté použití- neděje.





12 komentářů:

  1. Krásná a naprosto souhlasím, že minerální tvářenky vůbec neubývají...Warm Soul jsem používala celé léto a vypadá tak, jak jsem ji v květnu koupila=) Já teď nedám z ruky broskvovo-růžovou Alverde (Peche?) z limitky Mademoiselle.

    OdpovědětVymazat
  2. Jedna z mych nejoblibenejsich! A taky se mi zda, ze neubyva, mam ji pres pul roku a vypada jak nova...

    OdpovědětVymazat
  3. Dainty obdivujem uz dlho, ale zatial som si ho neskusila v reale a naslepo nechcem kupovat, ale vyzera krasne!

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. No, tak tohle je barva, kterou hledám, díky za tip, konečně vím co nutně potřebuju pod stromeček!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Presne..aj ja sledujem či sa ta "oblina" sploští a stále nič :-)
    ..toto je krásna farba, aj som o nej čítala ako o jednej z naj líceniek..

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda žes nedala fotku jak to vypadá na tobě, takhle vypadá velice pěkně,... ale na obličeji si to člověk lépe představí

    OdpovědětVymazat
  7. http://anninpassau.blogspot.com/2011/12/starostlivost-o-pokozku.html - tieto momentalne pouzivam ja :) ale chcem sa opytat - ked uvadzas tie dni ze ako dlho ostane tvoja pokozka po natreti hydratovana, to aj vtedy ked sa medzitym sprchujes? lebo ja mam po kazdom sprchovani pocit ze sa musim nakremovat (aj ked, priznam sa, ze obcas sa na to vykaslem, ked sa ponahlam alebo tak :D).

    OdpovědětVymazat
  8. Jaaaj sorry predosly komentar si nevsimaj, pomylila som si okna :D Co sa tyka tejto tvarenky, ma naozaj velmi peknu farbu. mozno nad nou pouvazujem ked budem zase pri peniazoch :D (lebo priznajme si, veci MAC nepatria medzi najlacnejsie...ale zase oplati sa do nich investovat:)

    OdpovědětVymazat
  9. nádherná :-) já MAC ještě žádnou nemám, zůstávám u svých oblíbených Bourjois, ale už mě začínají trošku nudit...

    OdpovědětVymazat
  10. Noogetko, to je krásný dárek pod stromeček! Tak ať se líbí, pokud ti ji Ježíšek donese :-)

    Markéto, snažím se o tyhle fotky, ale zaprvé bych musela nanést množství asi tak pětinásobné než normálně, aby to foťák vůbec zachytil a zadruhé se stále bráním tomu vystavit tu celý svůj obličej, takže se budete muset nejspíš obejít bez nich. Myslím, že "v akci" ukazuju dost kosmetiky v porovnání s ostatními blogerkami, které dělají swatche jen na ruce.

    ann: ano, minerální tvářenky jsou jednou z věcí, které z MACu rozhodně stojí za to :-)

    Děkuji vám za komentáře!

    OdpovědětVymazat