neděle 18. prosince 2011

Dermacol Long Lasting Lipstick 05

Už jen pár dní bude platit v Rossmannu 25% sleva na všechnu dekorativku Dermacol, tak pro vás mám ještě jeden rychlý tip na nákup. Já mám tuhle rtěnku ze stejné akce, ale už z léta, jen nějak dřív nebyl čas o ní napsat.
Na první pohled mě zaujala barvou, protože všechny ostatní rtěnky z této řady jsou krémové, tahle jediná má třpytky. Teda nevím, zda se tomu dá vůbec říkat třpytky, jsou to spíš takové drobné bronzové částečky. Základní barva je pak studené stříbrno-růžovo-fialová. Zní to děsivě a neslušivě, že? Ale právě ty bronzové částečky jí dodají na přirozenosti a na rtech je pak moc pěkná. Rozhodně tu barvu považuji za originální a nikdy jsem podobnou neviděla (ale možná je to jen má neznalost, jsem spíše lesková a ke rtěnkám tíhnu až v posledních několika měsících). Výdrž není nijak závratná, jídlo přežijí jen bronzové částečky, barva zmizí. Nehydratuje ani nevysušuje, prostě takový průměr.
Další věc, která se mi na ní líbí, je to balení. Říkám jí click rtěnka. Pokud ji neznáte, tak se otvírá zatlačením na spodní část (viz čtvrtá fotka). Rtěnka s kliknutím povyjede z obalu a vy ji pak snadno celou vytáhnete. Líbí se mi i ten motýlek na vrchu a celkově barva balení. Jistě, černá elegance ala MAC a podobně má něco do sebe, ale já mám asi radši tu roztomilost a veselé barvy.
Se slevou vyjde tuším na 95Kč. S klidným svědomím mohu doporučit, mám ji ráda, je to takové oživení mojí sbírky nude rtěnek.







14 komentářů:

  1. přesně tuto mám doma v odstínu 10. dostala jsem ji asi před dvěma týdny od kamarádky, protože jsem tam stála u ní v koupelně a obdivovala to otvírání. byla jsem z toho úplně v tranzu, až nakonec řekla, že mi tu rtěnku dá... no odstín není nic pro mě, ale prostě to balení... tak z toho jsem už dva týdny na větvi.

    OdpovědětVymazat
  2. Balení je moc hezký, ale ty třpytky by mi tam vadily.

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá pekne..vôbec ho nepoznám, asi najmä preto, že dermacol stojan sa u nás zjavil len nedávno.. :-) takže teprv spoznávam..

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnka má hezký obal. Mně by se líbila, kdyby ve skutečnosti měla stejnou barvu jako na druhé fotce, a možná ještě bez těch třpytek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hele to je klikací obal jako nová Rubinsteinka :). Ale barva nic pro mě, ale na tvých rtech vypadá božsky.

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně tuhle mám. Taky jsem jí koupila kvůli těm
    třpytkám a taky mi přišla hodně originální.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem zjistila, že od Dermacolu nic doma nemám, nějak se téhle značce vyhýbám (nevím proč), ale rtěnka se mi dost líbím hlavně třpytky(na ty já si potrpím), asi to půjdu zítra omrknout...

    OdpovědětVymazat
  8. klikacku poznam uz dlhsie..ale k tej farbe, musim sa priznat mne sa vobec nepaci, ta fialova mi pride trochu mrtvolna a do toho tie trblietky...hmm nic pre moj vkus..ale jednoznacne originalna je...mozno byosm zmenila nazor pri celkovom vzhlade s tvarou, lebo to vtedy tie ruze inak vypadaju ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Já už dlouho pokukuji po této samé rtěnce, ale po odstínu 03, jen pořád váhám, jestli by na mě nebyla moc výrazná.

    OdpovědětVymazat
  10. Barva se mi líbí na tebe, ale mě se staršně líbí to balení, musím to jít prozkoumat, díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  11. Rtěnky od Rimmelu jsou všechny dobré :D.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Tak mám nakonec tu samou barvu, byla nejhezčí a k fialovému líčení je přesná;-)

    OdpovědětVymazat
  13. tento rúž mám aj ja, ale v červenej, vyzerá dobre, ale na ústach mi dlho nevydrží :)

    OdpovědětVymazat