sobota 3. července 2010

OPI Alpine Snow + Peru-B-Ruby

Moc volných dní o těchto prázdninách mít nebudu, a tak si každého cením a snažím si ho maximálně užít. Dnes jsem byla se svou nejlepší kamarádkou nakupovat a opalovala se na zahradě a zítra jedeme na koupaliště. Napadlo mě, že bych si mohla sladit nehty s oblíbenýma plavkama :-) Takhle jsem si dřív nehty lakovala dost často, ale už je to pár let zpět a tak to nemám úplně povedené. A jak na batikované nehty? Udělala jsem puntíky bílým lakem, pak červenorůžovým a smíchala je štětečkem na nailart. Důležité je mít puntíky po celém nehtu a nenechat žádné místo volné a taky nešmrdlat štětečkem moc, jinak vznikne jen světle růžový lak a nevynikne kontrast obou barev.





12 komentářů:

  1. Nadhera! Urcite sa Tebou necham inspirovat -toto je naozaj skvely napad. Venujem sa tiez zdobeniu nechtikov a z kazdej novej techniky sa tesiiiim :-) Kukni moj blog.

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, děkuju za pochvalu :-) Na tvůj blog jsem koukala, jsi hrozně šikovná! Nejvíc se mi líbí asi rozkvetlá louka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je náhodou perfektní!

    OdpovědětVymazat
  4. To je krása! A vypadá to narozdíl od té vodní batiky mnohem jednodušeji a navíc i použitelně :)

    OdpovědětVymazat
  5. nááádhera! Zkusím, co z toho vytvoří mé nepříliš šikovné ruce :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc povedene, obdivne na to ziram :) Na me je to divocina, ale kdyz je to vyladene s oblecenim, tak je to hukot :) Jsi sikulka!

    OdpovědětVymazat
  7. Este mam otazocku, Viennettka. Za ako dlho tento nanos uschne? Asi je to celkom hruba vrstva, ked sa lak vlastne nanáša po kvapkách...

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuju za chválu, holky :-)

    Veve: podle mě to zas až takový nános nebyl, odhaduju klasické 2-3 vrstvy. Počkala jsem asi 10 minut, pak dala rychleschnoucí nadlak Seche Vite a za chvilku to bylo suché :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tohle je mnohem hezci jak to moje!!! Nemuzu se vynadivat...asi se o to taky pokusim.

    OdpovědětVymazat
  10. PlumFoolery: děkuju, mám radost, že se ti to líbí a těším se na tvůj pokus :-)

    OdpovědětVymazat