pátek 19. září 2014

Rimmel Sherbet Sweetheart

Nechce se mi věřit, že jsem se odmlčela zase skoro na měsíc, ten čas letí jako splašený! Takže si dáme jeden letní rest, tento týden je moc pěkně, tak se to vlastně celkem hodí...

Nemůžu říct, že bych měla v oblibě pískové laky - čistě pískový u mě asi žádný nenajde, teprve když se do písku přidá a trocha třpytek, začíná mě to zajímat. Proto když se u nás před pár měsíci začala prodávat kolekce Sweet Crush od Rimmel, neměla jsem potřebu si žádný z laků koupit. Na chvilku jsem uvažovala jen o tomhle žlutém, protože jako jediný v sobě měl navíc právě ty třpytky. Nakonec se mi taky jednou pro změnu povedlo mé hamounské já, které potřebuje všechny kosmetické novinky, přesvědčit, že si lak kupovat nemám. Proto mě moc potěšilo, když mi ho Rimmel poslal. Jsem asi jedna z mála, kterým se žluté laky líbí, takže tentokrát to v Rimmelu trefili opravdu dobře! (A včera mi od nich přišel dotaz jaký odstín makeupu používám, takže konečně snad přestaneme hromadně nadávat na jejich výběr. I když... na mě bude tmavé i to nejsvětlejší, zase jsem se letos vyhýbala slunci úspěšně a zůstala i po celé léto naprosto bílá.)

Ale zpět k laku. Na fotkách vidíte 3 vrstvy s nadlakem, ale stačily by i dvě, na žlutý a světlý lak nekryje špatně. Lakuje se dobře, schne rychle, odlakovávala jsem alobalovou metodou - radši. Mně osobně se líbí, nosil se mi dobře a když se na slunci roztřpytil, ukázal, že je perfektním lakem pro letní dny.









5 komentářů:

  1. Zajímavá brava, ale já dala přednost s této kolekce růžovému a miluji ho! :)
    (Zapoj se i ty do mé první Giveaway :))
    http://nicolbeautyblogmaniac.blogspot.cz/2014/09/rozlouceni-s-letem-zahajeni-skolniho.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ty třpytky v něm vypadají fakt dobře!

    OdpovědětVymazat
  3. J jsem pískovým lakum opravdu podlehla. Ale čím větší třpytky obsahují, tím lip :) tyto od Rimmelu me ale příliš nezaujaly..

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá krásně :)) já pískovým lakům jen těžko odolávám :))

    OdpovědětVymazat
  5. Máš krásný nehty :), tahle barva se mi moc nelíbí, ale viděla jsem lak ve fialové a ten mě dostal hodně :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat