pondělí 29. září 2014

Essence Best Dressed

Dnes bych se vámi chtěla podělit o malou radost - já vím, že je to hrozná hloupost, ale moc mě potěšilo, že se mi podařilo koupit takový odstín třpytivé tmavé fialové, k němuž jsem ve své sbírce nenašla dupe! Nějak jsem si myslela, že tohle už není možné, fialová je přece moje oblíbená barva, po všem třpytivém jdu jako straka, růžové třpytečky ve fialovém základu nejsou zase až tak unikátní, logicky teda už takový mít musím, ne? Jenže buď jsem špatně hledala (ještě mi leží v hlavě Out of This World od Orly, ale ten se mi asi někam zatoulal), nebo podobný lak opravdu nemám. O to větší radost mám z nového odstínu od Essence.

Odstín už jsem asi v předchozím odstavci popsala dostatečně, jen ještě dodám, že při naklonění lahvičky jdou třpytky lehce dozlatova a domodra, to na nehtech pak ale vidět není, tam jsou jen růžové. Lak má parádní konzistenci, pracovalo se mi s ním moc dobře a kryje ve dvou vrstvách. Leskne se sám o sobě moc pěkně, i když za zrcadlový efekt, který vidíte na fotkách, může nadlak. Nosila jsem ho celý týden a držel moc dobře, cca čtvrtý den se teprve začaly šoupat špičky. Už jsem to tu psala několikrát - po počátečních rozpacích jsem si prostě Essence laky v nových lahvičkách zamilovala a rozhodně je můžu doporučit.










Důkaz místo slibů - srovnání s laky, které jsem vyhodnotila jako nejpodobnější, a přitom jsou všechny úplně jiné. Mimi, ač se zdá v lahvičce dost podobná, ve skutečnosti je to nejvíc krok vedle, po nalakování jde hodně domodra (a taky jako jediná potřebovala tři vrstvy). Valerie a Jem jsou zase moc teplé, nejpodobnější je tedy nakonec OPI, ale stejně je tmavší a jeho třpytky jsou barevnější.

Shora dolů:
Zoya Valerie
Zoya Jem
Zoya Yasmeen
Essence Best Dressed
OPI Visions of Sugarplum
Zoya Mimi




15 komentářů:

  1. Ten je krásný. Jsem zvědavá, co řekneš na ten ode mne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten se moc těším, už na mě asi čeká na poště, zítra tam po práci skočím!

      Vymazat
  2. Miluju fialovou,tenhle musim mit :)!!

    OdpovědětVymazat
  3. pane jo, zamilovala som sa, ten je dokonalý

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Ivuško, já jedu stále na Seche Vite :-) Občas vyzkouším i něco jiného, ale u ničeho dlouho nevydržím, pač prostě nic není lepší.

      Vymazat
    2. Jasny :) Ale sakris, jak je mozny, ze tobe nestahuje spicky? Ja ho miluju pro ten lesk, ale dela mi hrozny veci s lakem :/

      Vymazat
    3. Ředím ho thinnerem. Když je správně naředěný, špičky vůbec nestahuje a v pohodě se dá spotřebovat celá lahvička.

      Vymazat
  5. Perfektní odstín, takových mám asi 150 :D ale klidně si koupím 151. Na zimu perfektní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba pak jako já zjistíš, že takový ještě nemáš :-)

      Vymazat
    2. JJ, to je možný, fialové není nikdy dost :) Čtu tady o tom nadlaku, zkoušela jsi ten nový od Astoru? Já si ho nemůžu vynachválit, lak mi s ním vydrží dýl jak se Seche. Jsem ráda, že mi sedl, protože je dostupnější než Seche pro mě a levnější :)

      Vymazat
    3. Ten jsem ještě nezkoušela, ale mám ho v plánu. Akorát mně u nadlaku nejde ani tak o prodloužení výdrže laku jako o rychlost schnutí a v tom je Seche bezkonkurenční.

      Vymazat
  6. Nádhera! :) Po dlouhý době něco od Essence, co se mi fakt líbí.
    Verunka

    OdpovědětVymazat