pátek 1. srpna 2014

Ziaja výživa na vlasy ve spreji - intenzivní vyhlazení

Množí se mi tu stížnosti, že na blog vůbec nepřispívám, a tak jsem si konečně našla chvíli času a rozhodla jsem se vstát z blogově mrtvých. Zatím nemůžu slíbit úplnou pravidelnost - už jsem sice přestěhovaná, ale zdaleka nemám vše vybalené a zorganizované. Život mezi krabicemi a pytli se mi moc nelíbí a musím s tím postupně něco dělat. Na druhou stranu relaxovat se taky musí, že? Tak jdeme na to, ať si můžu odškrtnout něco ze svého nekonečného seznamu "napsat recenzi".

Už je to poměrně dlouho, co české blogy zaplavila vlna Ziaja výrobků, a tak když mi s odstupem času přistála tato nabídka v mailu také, řekla jsem si proč ne, snad to zase nebude taková masová záležitost. Zatím jsem viděla recenzi jen u Anet, takže za mě OK a snad si to aspoň někdo z vás přečte. Nabídka mě lákala i z toho důvodu, že už několik věcí od této značky vyzkoušeno mám a s většinou jsem byla spokojená. Snažila jsem se vybrat si hlavně novinky, o kterých se ještě mnoho nenapsalo. Jednou z nich je i tento sprej na uhlazení vlasů. Má ho i Anetka, tak snad dalším názorem nepohrdnete.

Sprej slibuje lesk, uhlazení a hydrataci. Nastříká se do vlhkých vlasů a neoplachuje se - nejjednodušší možné použití. Vybrala jsem si ho navzdory tomu, že s bezoplachovou péčí nemám vůbec dobré zkušenosti. Většina produktů, které jsem vyzkoušela, mi vlasy zatížily a ty byly pak na dotek ulepené a vypadaly mastně. Tohle naštěstí vůbec není ten případ - vlasy ani trošku nezatěžuje a to jsem s ním mnohdy vůbec nešetřila. Zanechává je opravdu vyhlazené, jemné a lesklé - ale zase ne mastné. Na dotek nepoznám, že bych v nich něco měla, prostě jsou jen "záhadně" jemnější. Mám délky sušší a tak takovýhle efekt vyhledávám, ale od té doby, co znám Biosilk, jsem neměla potřebu hledat a zkoušet něco nového. Ziaja se Biosilku sice nevyrovná, ale rozhodně vzhled vlasů viditelně vylepší. Jsem s ním opravdu moc spokojená a klidně bych si ho koupila znovu. Občas mám stavy, že mi vadí mastné ruce po Biosilku, a tohle je uživatelsky příjemnější. Sprej navíc kondicionér rozstřikuje rovnoměrně a dost doširoka, takže stačí párkrát stříknout a pokryje i vlasy do půli zad, jako mám já. Když už jsem u toho, že je pojmenován jako kondicionér - vyzkoušela jsem to a funguje tak, ale po většinu času jsem ho používala až jako třetí krok, tedy po šamponu a klasickém kondicionéru či masce.

Ještě musím dodat, že mi strašně voní. Je to taková ta vůně čistoty, typu Nivea a Dove. Vůbec bych se nezlobila, kdyby se vlasech udržela, ale bohužel je do pár minut pryč. 125ml koupíte za 110Kč v Ziaja eshopu.

Láká vás sprej vyzkoušet? Čím uhlazujete vlasy vy?




8 komentářů:

  1. Tento sprej vypadá hodně dobře. Mám podobný od Lorealu a velice jsem si ho oblíbila. Sice je pro mě tento typ kondicionérů nový, ale docela se mi zalíbil. Ale je pravda, že ho používám taky jako další krok v péči, nikoliv místo kondicionéru či masky. Tento od Ziaji musím vyzkoušet :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Já nikdy na tu bezoplachovou péči nebyla, ale tenhle sprej vypadá dost dobře a ani cena mi nepřijde nějak vysoká :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Je pravda, že mi tvé články chybí, ale každý potřebuje trochu oddech :) navíc teď v létě. Jinak o tomto produktu jsem ještě neslyšela, nevypadá špatně... Nic podobného nemám, tak možná vyzkouším :). Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší, že někdo mé články postrádal :-) Ale teď už snad bude zase lépe a já se vynasnažím psát co to půjde :-)

      Vymazat
  4. Já bych potřebovala sprej na objem nebo heat protection :) tenhle vypadá opravdu zajímavě, kouknu na další produkty.

    OdpovědětVymazat
  5. Plánuji si ho taky pořídit ;)

    OdpovědětVymazat