pátek 25. dubna 2014

Skin Food Juice Tox Nail Cherry Juice

K Vánocům jsem nakoupila kamarádkám spoustu laků Skin Food a některé jsem si nechala i pro sebe. Jedním z nich je i tento, je z řady Juice Tox, která už se bohužel neprodává. V aktuální nabídce a ve stejných lahvičkách je teď řada Party Tox, která se mi také velmi líbí a už několikrát jsem je házela do virtuálního košíku (na fotky se můžete mrknout třeba tady). 

Řada Juice Tox obsahovala 9 pastelových krémových laků, já mám kromě Cherry ještě modrý Soda Juice. Čekala jsem, že Cherry Juice bude červený, kupovala jsem ho také velké milovnici červených odstínů Dejničce, proto mě překvapilo, když přišel odstín, který bych spíš nazvala Tomato Juice. Je tedy jiný, než jsem čekala, ale ošklivý určitě ne. Už v lahvičce se mi líbil a na nehtech to byla teprve láska. Patří k těch výrazným barvám, které vám rozzáří den a zlepší náladu. Je růžový, oranžový, lososový, i trochu červený, podle světla a úhlu pohledu. Kryje docela dobře a nejspíš by stačily 2 vrstvy, já jsem ale dala 3. Krásně se leskne sám o sobě, na fotkách je bez nadlaku. Ani s výdrží jsem neměla problém, nosila jsem ho celý týden (s nadlakem) a trochu "jetě" začal vypadat až pátý den. Akorát teda při lakování hrozně smrděl, budu muset trochu víc prozkoumat složení těchto asijských laků...






10 komentářů:

  1. Jeeej, kde je ten vyprodej laku! :D Se ti nastavil spatny clanek, nebo jsem si to vcera na fb spatne precetla? :D Chjo! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky netrpělivě čekám na blogsale :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem si asi neprecetla blbe :D

      Vymazat
    2. Holky, vydržte, změnila jsem to schválně a posunula ho na zítřek, musím zítra nečekaně do práce a nemohla bych tak reagovat na případné maily a aktualizovat seznam. Děkuji za pochopení :-)

      Vymazat
    3. Tak to jo ;) Ja mela v praci dokonce natazeny budik na mobilu, abych to tu nepromeskala :D A zitra kdy kdy kdy? ;)

      Vymazat
    4. Jee, to je milé, tak doufám, že si něco vybereš :-) Dala jsem to na šestou večer.

      Vymazat
    5. Díky za info :). Taky jsem na to měla upomínku v mobilu :D, tak zítra ;-).

      Vymazat
  3. Oki, tak zitra v sest budu pripravena, treba se mi neco zalibi ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jee a výjimečně mi sluší víc než tobě:-D

    OdpovědětVymazat