úterý 29. dubna 2014

OPI Amazon...Amazoff

Dnes se opět vrátíme k brazilské kolekci od OPI a ukážu vám lak, který se mi líbí hned po Live.Love.Carnaval nejvíc. Ale když jsem objednávala laky z ebay, nekoupila jsem si ho, odolala jsem dokonce i naživo na Interbeauty a za to, že ho tu mám, vděčím Jitce, které jsem ho kupovala a která mi dovolila si s ním pohrát. 

Pokud se vám odstíny petrolejové na nehtech líbí, rozhodně ho doporučuji vaší pozornosti. Kromě toho, že mi přijde hezčí než všechny teal laky, které ve sbírce mám, je znát, že je to lak z dílny kvalitní značky, protože má samé pozitivní vlastnosti. Kryje téměř v jedné vrstvě, dvě jsou naprosto dostačující a pro notorického vrstviče, jako jsem já. Lakuje se krásně a sám o sobě se pěkně leskne, na fotkách je bez nadlaku. Má v sobě stříbrný shimmer, ale je téměř neznatelný, musela jsem si nehty zkoumat hodně zblízka, abych ho vůbec postřehla. Jen výdrž bohužel neposoudím, protože jsem ho na všech nehtech nalakovaný neměla. Také velmi rychle uschnul - tím jak vždycky dávám rychleschnoucí nadlak, občas mě nějaký lak mile překvapí, že dokáže proschnout sám o sobě za velmi krátký čas. Ještě zmíním odlakování - bezproblémové a nehty mi neobarvil.








6 komentářů:

  1. Tak ten je bombastický! :) Naprosto jedinečná barva :) Takovou jsem snad ani ještě na nikom neviděla... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přímo unikátní! Na tvých nehtech vypadá i "kačírková" hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Teal barvu miluju, moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  4. Až na ten neviditelný shimmer, jak ty říkáš, mi přijde jako dvojče H&M Moody Modelhttp://nailpolishandcosmetics.blogspot.cz/2012/02/h-moody-model.html#more :) petrolejová je úžasná barva, přijde mi úžasně zajímavá, univerzální a přitom originální..

    OdpovědětVymazat