pátek 11. dubna 2014

Nubar Yellow Primrose

Dáme si zase po delší době žlutou? Ale tentokrát velmi jemnou, vhodnou i pro ty nejzarytější odpůrce této barvy! Yellow Primrose je můj splněný sen, dlouho jsem takovou světlounkou žlutou chtěla a nemohla sehnat. Ale nic není bohužel ideální a realita vysněného kousku není úplně dokonalá. Ale bude to spíš moje vina, zatím jsem se nedokázala naučit pracovat s pastelovými laky s bílým základem, není v mých silách vykroužit s nimi pěkný oblouček a lak na nehty spíš patlám, než lakuju. Takže nedokonalý výsledek a tři vrstvy jsou má realita. Nicméně i tak se mi tenhle lak moc líbí! Opravdu si myslím, že by i pro hatery žluté mohl být další variantou nude laků. Co vy na to? Určitě mi dejte vědět v komentářích, opravdu mě zajímá, jestli byste takový odstín byly ochotné nosit, nebo jsem úplně vedle :-) 

V lahvičce to vypadá, že lak bude mít jemný stříbrný shimmer, ale na nehtech je čistě krémový. Je decentní a na jaro se podle mě perfektně hodí. Docela rychle se mi s ním ošoupaly konečky, ale protože je světlý, nebylo to příliš vidět, takže mě to moc netrápilo. Co mi ale vadilo víc je, že mi lak popraskal, to je naopak u světlých laků vidět velmi. Proto jsem ho odlakovávala už po třech dnech. 





11 komentářů:

  1. Již asi 15 let nemám ráda žlutou barvu a tento odstín je navíc takový nemastný, neslaný :( Já bych bohužel něco podobného určitě nenosila, ale já nenosím ani spoustu barev, které se mi líbí, takže se mnou je to těžké :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se tahle barva moc nelíbí, jak píše Meduňka, přijde mi nemastný neslaný. Navíc by mi ani neslušel, v takových barvách vypadám hrozně, takže to mám jasné ;)

    OdpovědětVymazat
  3. a tak to mně se zase líbí moc.. neměla bych problém si ho nalakovat a vyjít s ním ven, ale máš pravdu na světlých lakech je popraskání vidět hodně..

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Přiznám se, že se mi tato barva na nehtech až tak nezdá. Možná v kombinaci s něčím, ale samotná moc ne. Mně tedy přijde, že to máš nalakované precizně. Dala bych k tomu růžovou a to by byla teprve pravá jarní kýčovka :-D

    OdpovědětVymazat
  5. To mně se líbí. Jak píšeš, supr na jaro, kdy ty barvy venku ještě nejsou úplně 100%, taková lehounká, čistá. Jestli byly nějaké problémy s lakováním tak to není poznat ;).

    http://just-nail-it.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Kdybych ji viděla někde v obchodě, tak myslím, že by mě nezaujala, ale na nehtech vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky žlutá není moje barva, přesto jsem si jeden žlutý koupila na nail art a tenhle je na mě nějaký divný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Uznávám, že na žlutou je perfektní, ale stejně bych jí nemohla nosit, jak píše výše Sabina, taky tyhle barvy nemůžu, zhnusňují mi ruce.

    OdpovědětVymazat
  9. Díky za komentáře, holky, vidím, že je to tak 50:50 a některé z vás na žlutou prostě neukecám :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak za mě určitě ano :) Chtěla jsem si Primrose koupit jako náhradu za Essence Mellow Yellow, ale jestli nemá ten stříbrný shimmer, tak ji brát asi nebudu, protože mám podobnou Illamasqua Load.

    OdpovědětVymazat