čtvrtek 3. dubna 2014

NailPerfect 54 Bombay Fever

Ještě jeden lak jsem vám chtěla ukázat před Interbeauty a tady je! NailPerfect je holandská značka, která se zaměřuje na péči o nehty a do své nabídky ji zařadil eshop hairbeauty.cz. Kromě klasických laků nabízí značka i gel-laky, barevné gely, akrylový systém, pilníky, krémy na ruce... Je toho mnoho. Hairbeauty nabízí pouze část sortimentu, kompletní pak najdete na www.nailperfect.cz (oba eshopy mají stejnou majitelku). Před Interbeauty vám o něm píšu protože hairbeauty.cz tam bude mít svůj stánek (hledejte číslo 68) a vy si tak budete moci novinku na našem trhnu prohlédnout osobně.

Co se klasických laků týče, nabízí NailPerfect v současné sobě 55 odstínů. Nenajdete tam žádné divočiny, podle mého názoru se značka zaměřuje na univerzální a denně nositelné barvy - nejvíce jich je červených, velký výběr je také v tlumených tmavých odstínech. Najdete mezi nimi ale i něžné růžové pro milovnice nenápadného vzhledu, metalickou zlatou či stříbrnou a největším výstřelkem je lak žlutý. Na všechny odstíny na vzorníku se můžete podívat na Facebooku hairbeauty. Kdo nemá doma stovky laků, jistě si svůj odstín najde, já jsem měla s výběrem trošku problém, protože většina laků je krémových a já už všechny základní barvy mám (a většinou v mnoha variantách ;-)). Přesto mě pár kousků zaujalo, ale koupila jsem si jen jeden. 

Odstín s názvem Bombay Fever je červenorůžový se shimmerem - v lahvičce najdete i zlatý, na nehtech je pak pouze růžový. Obsahuje i drobné růžové třpytečky, ale jsou opravdu malinké a odlakování nijak neztěžují. S lakem se mi pracovalo dobře a stačily mi dvě vrstvy. Co mě moc nepotěšilo bylo, že mi na několika nehtech udělal bublinky a úplně se mi to nepodařilo zamaskovat ani nadlakem, na druhou stranu je to viditelné jen na fotkách, v reálu se to díky shimmeru ztratilo. Výdrž musím pochválit, odlakovávala jsem ho čtvrtý den a měla jsem jen lehce oťukané konečky na ukazováčcích. Na výdrž jsem slyšela pozitivní ohlas i od Lidušky, majitelky hairbeauty, a také jejích zákaznic, takže tohle bude pravděpodobně největší lákadlo laků této značky.

Moc se mi nelíbí lahvička, mám raději ty originální, kde je na první pohled jasné, co je to za značku, obyčejné hranaté s černým víčkem má kdekdo. Štěteček patří k těm tenčím, které já preferuji, takže v tomhle ohledu jsem spokojená.

Já sama si další odstíny nejspíš nepořídím, snažím se už kupovat jen takové, které mi ve sbírce chybí a které jsou něčím originální. Ani dlouhou výdrž neocením, doby kdy jsem nosila jeden lak i přes týden jsou dávno pryč, teď měním lak 2x - 3x týdně. Přesto jsem ráda, že jsem vyzkoušela zase nějakou novou značku laků. Až se vrátím k recenzím i jiné kosmetiky, povíme si ještě něco o jejich mazadlech na ruce a pilníčcích.








6 komentářů:

  1. že já jsem to četla :D teď mám v plánu se v sobotu zastavit u dalšího stánku :D nééééééé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná barva! zrovna mám na nehtech úplně stejný odstín, ale od jiné značky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. To je nádherný odstín!
    Děkuji mockrát za krásný komentář, moc mne potěšil, jen jsem ho kvůli soukromí nezařadila, přece jen nejsou všichni čtenáři takový super lidi jako ty a spol. Moc děkuji za společnost. Lak je to ..něco big apple :-) N25. Příště budu lépe přípravená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se moc omlouvám, že jsem napsala víc, než bylo vhodné. Nicméně komentář byl pro tebe, nikoli pro čtenáře, takže jsem ráda, že se dostal tam kam měl :-)
      Big Apple Red jsem už mnohokrát zvažovala a nikdy nekoupila... :-)

      Vymazat
  4. Ooo nádherná barva :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat