neděle 20. dubna 2014

Essie On A Silver Platter

On A Silver Platter je z Encrusted Treasures kolekce pro rok 2013. Tahle kolekce je takový mix všeho možného, najdete tam klasický stříbrný glitrový lak, modrý pískový (prý má mít zlatý shimmer), černý pískáč, který se snaží zatraktivnit za pomoci velkých duhových hexagonků, ale podle mě je to průšvih tak jako tak. Pak tu máme jeden lak s "bar glitter", jak tomu říkají v angličtině, pro mě to jsou prostě čárky, element, který se mi nelíbí a nesnesu ho v žádném ze svých laků. A to nejlepší nakonec - dva laky ve stylu Brocades kolekce od Maybelline. Jeden z nich se drží při zemi a v bázi z mini zlatých a stříbrných třpyteček jsou velké zlaté hexagony. On A Silver Platter je větší odvaz, ve zlatých třpytečkách jsou hexagonky modré a duhové! A to je ta správná pecka a originální lak.

Líbil se mi moc, ale nekoupila jsem si ho. Myslela jsem si, že to bude spíš lak na vrstvení a sám o sobě krýt nebude. Objednávala jsem ho ale pro Mínu a ta mi dovolila si ho vyzkoušet. Po testu na jednom nehtu jsem odhadla, že ve třech vrstvách by ho šlo nosit i samotný a tak jsem se pustila do lakování. Výsledek vidíte na fotkách, myslím, že to nevypadá vůbec špatně! Povrch ani nebyl extrémně hrubý, vystačila jsem si s jednou vrstvou nadlaku. Je opravdu krásný, přesto stále váhám, zda ho zařadit i do své sbírky. Je fakt, že od té doby, co mám peel off podkladový lak, nosím glitrové laky častěji, nicméně jsou pořád trochu utlačované těmi s lepším odlakováním a výdrží (nevýhoda peeloffáků, lak se často odloupne dřív než potřebuji).

Co vy na něj? Líbí? 










23 komentářů:

  1. veľmi sa mi páči. nezvyčajná kombinácia, ako šperk :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně zajímavý lak! Mne by se asi nehodil k ničemu, ale je opravdu krásný!

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí moc a chtěla jsem si ho koupit v německým dm, kde tuhle limitku měli, ale zrovna tenhle byl jako jediný všude vyprodaný. Škoda. Sice by mě to odlakování vytáčelo, ale ta barva <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se vůbec nedivím, že byl vyprodaný zrovna tenhle, je fakt nejhezčí :-)

      Vymazat
  4. hele otázka OT. tobě drží peel-of lak? mně to vůbec nedrží, pokaždé když ho použiju, tak se mi lak sloupne se vším všudy maximálně do dvou hodin od lakování. ale zase mám jenom od essence, takže si pořád říkám, že jiné značky na tom budou líp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do dvou hodin ne, ale druhý den už se mi to loupe (mám Etude House), tak jsem koupila peeloffák od OPI, ale ten zas drží, že ani po pěti dnech sloupnout nejde. Ale možná jsem přišla na to, co s tím, jen to musím ještě pořádně otestovat.

      Vymazat
    2. trb, mně držel ten essence jak helvétská víra, takže jestli se ti za dvě hodiny sloupne ten, tak jinej ani nezkoušej, ty by ti z nehtů asi rovnou utíkaly.

      Peti a kdo bude hrdina a vyzkouší to lepidlo?:-D

      Vymazat
    3. trb, mně držel ten essence jak helvétská víra, takže jestli se ti za dvě hodiny sloupne ten, tak jinej ani nezkoušej, ty by ti z nehtů asi rovnou utíkaly.

      Peti a kdo bude hrdina a vyzkouší to lepidlo?:-D

      Vymazat
    4. týjo, tak jsem z toho taková rozpolcená. ale možná ještě někdy peel-of vyzkouším. a klidně bych zkusila i to lepidlo.

      Vymazat
    5. Lepidlo určitě vyzkouším, je v pořadí, pořád mám jen jedny ruce :-)

      Vymazat
  5. Je nádherný, přesně takové originální kousky se mi líbí nejvíce. Odlakování musí být sice děs, ale tomuto krasavci bych to určitě odpustila.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Upřímně, moc se mi ta kombinace teplé zlaté se studenou modrou nelíbí, spíš mi přijde, že se celá ta kombinace tak trochu bije. Mám tento problém u většiny takovýchto laků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, každému z nás ladí něco jiného. Já třeba nesnáším kombinaci růžové a zelené a přitom je obecně dost oblíbená...

      Vymazat
  7. Tak tohle se mi líbí moc! Je to zvláštní kombinace, ale krásná. Jen to odlakování mě štve u všech třpytkatých, takže je nakonec nenosím (peel of jsem nezkoušela). Veronika

    OdpovědětVymazat
  8. Ten čierny - nedalo mi to a gúglila som,... to je snáď poprvýkrát, čo si vravím, či to niekto myslel vážne...?! Ale tento je iná kapitola, nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, ten černý je velký průšvih a zajímalo by mě, jestli si ho vůbec někdo koupil, když nepočítám blogerky, které ho dostaly :-)

      Vymazat
  9. Tak jsem si taky ten černý vyhledala a je to naprosto stejný jako ten, co mám od Barry M z kolekce Sequin. Akorát v tom mém aspoň nejsou glittry duhové. A byla to chyba roku, pořizovat si ho. :D Jinak tenhle kousek s modrými glittry mi rozhodně připadá dost originální, ale tak nějak furt nevím jestli se mi líbí nebo ne..

    OdpovědětVymazat
  10. Tak musím říct, že tentokrát se mi ta kombinace moc nelíbí:(

    OdpovědětVymazat
  11. No líbí se mi to moc a moc! Na první pohled mi barevná kombinace přišla hodně neuspořádaná a divoká, ale na ten druhý jsem se snad zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  12. Po dloooouhé době někdo vymyslel originální lak. Nenosila bych ho, ale oceňuju jeh výjimečnost.

    OdpovědětVymazat