pondělí 14. dubna 2014

Essence Be Berry Now!

Dnes bych vám chtěla ukázat jeden z odstínů, který Essence zařadila do svého sortimentu teprve nedávno, společně s ostatními jarními novinkami. Padl mi do oka, a tak jsem kvůli němu porušila své předsevzetí nekupovat krémové laky, ale vůbec toho nelituji. Je to vážně moc pěkný odstín vínové - klasicky v reálu hezčí než na fotkách. Myslím, že bude líbivý obecně, pochválily mi ho i kolegyně v práci. Jsem tam už téměř dva měsíce, a tak jsem laků vystřídala už několik, ale žádného jiného si zatím nevšimly, nebo ho spíš nekomentovaly (měla jsem už i neonku a nevšimnout si takového odstínu je docela těžké). 

Pomalu přehodnocuji svůj názor na laky Essence v nových lahvičkách, po počátečním zklamání narážím v poslední době na samé fajn kousky. Be Berry Now! k nim také patří, lakuje se parádně, už v jedné vrstvě pěkně kryje a povrch je krásně jednolitý, dvě vrstvy pro intenzivní barvu naprosto stačí. Stejně tak dobře držel, odlakovávala jsem ho čtvrtý den úplně nepoškozený. Za sebe ho tedy doporučuji vaší pozornosti, vážně se povedl.









8 komentářů:

  1. Ta barva se mi líbí moc! Ten si koupím hned ve středu!

    OdpovědětVymazat
  2. já mám ty nové Essence laky ráda, vyhovuje mi jejich štěteček :) tenhle odstín mě sice tolik nezaujal, ale určitě chci omrknout jiné, mám zatím jen ten Give me nude, to je taková klasika :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty si ukázala lacnejšieho dvojníka California raspberry od OPI! a keďže je to moja najnovšia láska, tak tento sa mi páči veľmi tiež :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Byla jsem v Rossmanu asi hodinu před zveřejněním příspěvku, kdyby to byl po už ho mám doma ... když já toho mám ve wishlistu toliik :D V tom krámě tomu jde vždycky ještě odolat, ale takhle to pak vidět na nehtech ... achjoo :D

    http://just-nail-it.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná barva! A překvapuje mě teda ta výdrž :) Já mám od Essence nějaký nude a nedrží vůbec... Tak možná trošku změnili složení, nebo co...

    OdpovědětVymazat