pondělí 7. dubna 2014

Color Club Over The Moon

Už je to dost dlouho, co jste Over The Moon viděly na mém Instagramu coby NOTD, takže je čas na větší nálož fotek! A že je krásný téměř na všech, jen na přímém světle u okna se snaží zatajit, že je to holograf, všude jinde hází odlesky ostošest. Myslím, že dnes není dlouhého povídání potřeba, protože je stejně skvělý jako jeho kolegové, takže bych se stejně jen opakovala. Ale ve stručnosti to udělám pro nepravidelné čtenáře - bezproblémové lakování, bleskové schnutí i bez nadlaku (na holografy ho nikdy nedávám), výborné krytí ve dvou vrstvách. Prostě dokonalost v lahvičce a já už se nemůžu dočkat, až ho vytáhnu znovu!








11 komentářů:

  1. Nádhera, překrásná barva :)

    OdpovědětVymazat
  2. je nádhernej, já bych sice takové barvy prakticky nikdy nelakovala, ale moc se mi líbí, jsem divná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsi divná, tyto laky potřebují speciální nositelky- viennettce strašně sluší, ale já bych s ním vypadala jako pako, tak jsem ráda, že můžu obdivovat aspoň takhle;-)

      Vymazat
    2. Ale houby pako :-) Je to o zvyku, kdybys teď začala nosit modré laky, byl by to nejdřív šok, ale za chvíli by nám to přišlo naprosto normální. A k tvým černočerným outfitům by se hodily :-D

      Vymazat
    3. Není, mejm rukám prostě neslušej.

      Vymazat
  3. Ten je, to mi připomíná, že tak krásný modrý holoušek ještě nemám :D a asi dlouho mít nebudu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten je vážně krásný. No možná bych to někdy měla vyzkoušet a jít do jiné než obvyklé červené a jejich odstínů či zlaté.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný odstín, staršně mi připomíná léto u moře:)

    OdpovědětVymazat