pátek 14. března 2014

Zoya Zuza

Většinou si laky vybírám tak, že projíždím sbírku a který mě první zaujme, ten lakuji. Občas mám ale docela konkrétní představu, jaký odstín bych zrovna chtěla a tak hledám, dokud něco podobného nenajdu. Tentokrát jsem chtěla modrou, spíš světlejší, klidně i do tyrkysova, ale ne jen čistě krémovou. A potkala jsem Zuzu, která se mi v lahvičce strašně líbila, takže jsem byla ráda, že mám konečně tu správnou náladu ji vyvětrat. Po nalakování jsem byla ale zklamaná - ona za to vlastně vůbec nemůže, protože na nehtech je úplně stejná jako v lahvičce, jenže já jsem se v ní vůbec necítila a přišlo mi, že mi nesluší. Proto jsem ji taky odlakovávala poměrně brzy, po pouhých dvou dnech. Lakovala se velmi dobře a super kryla, věřím, že méně náročným by stačila jedna vrstva, ale já mám stejně tři. Rozhodně pod ni doporučuji podlak - když jsem ji nosila, tak jsem ho měla, takže odlakování bylo v pohodě, ale na swatch jsem base coat nedala a trochu mi obavila nehty. Kdyby ji někdo chtěl, mám ji v bazaru na Omlazení, jak mi čas dovoluje, snažím se tam přidávat další věci, aby se se mnou do nového stěhovala jen skutečně oblíbená a nepostradatelná kosmetika.









9 komentářů:

  1. Ten je krásný! já jsem dneska vybrala taky zelený, ale je to taková army green :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéje, to je boží odstín! Přesně v takových se já naopak cítím :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já obvykle taky, teď mám ChG v podobném odstínu a paráda, ale ta Zoya mi nějak nesedla...

      Vymazat
  3. Mě se moc líbí a mám jí ale šíleně mi obarvila nehty, ještě po týdnu šly fleky pořád vidět :( to mě teda nakrklo i když jsem použila podlak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to potvora! U mě ale byla s podlakem naštěstí ok.

      Vymazat
  4. Barva je to teda krásná, na léto k moři úplně dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Peťulko, pokud se o ni ještě nikdo nepřihlásil, tak já bych si Zuzu vzala. Koukám po ní už strašně dlouho ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško, je tvoje, zase jsem to časově nějak nezvládla a na bazaru ještě není, takže nikdo neměl šanci se o ni přihlásit :-)

      Vymazat
    2. Tak to jsem ráda. :-) Děkuji! A ty máš aspoň trochu ušetřenou práci s vkládáním na omlazení. ;-)

      Vymazat