sobota 22. března 2014

OPI Live.Love.Carnaval

Za pár dní tu máme Interbeauty a já pevně doufám, že nám tam OPI představí svou brazilskou kolekci. Celá obecně se mi zase až tak nelíbí, uvažovala jsem nad dvěma laky a nakonec jsem koupila jen jeden, ale i ten stojí za to! Proto vám ho chci dnes ukázat, abyste ho náhodou nepřehlédly a mohly si ho odnést z veletrhu domů.

Lak s názven Live.Love.Carnaval je krémová korálová, ne nehtech je výraznější než v lahvičce a v reálu je výraznější než na fotkách. Je to skvělá barva, výrazná, zářivá, tak trochu bláznivá, perfektní na jaro nebo léto. Na některých fotkách působí až neonově, ale to zase není, prostě pěkná šťavnatá korálovka s růžovým podtónem. Navíc má spoustu skvělých vlastností - perfektně se lakuje a kryje v jedné vrstvě! Já mám dvě, ale jedna by opravdu stačila. Konzistence je úplně ideální, tak akorát hutná aby se s ním dobře pracovalo a aby pěkně kryl. Rychle schne a krásně se sám o sobě leskne. Výdrž by ale mohla být lepší, už druhý den byly vidět mírně ošoupané konečky a čtvrtý den se mi začaly olupovat kousky laku, takže šel dolů. Po celou dobu mě ale bavil a líbil se mi, navíc s perfektním krytím a rychlým schnutím by nebyl problém oloupané kousky dolakovat a nosit ho dál. Já ho za sebe určitě doporučuji, ráda se k němu vrátím.







15 komentářů:

  1. Máš nádherné nechty. :) Uži si to na Interbeauty. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  2. Nééééééé, toto jsem neměla vidět :D
    Jak se znám, tak si ho z Interbeauty odnesu :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tu musím mít! Myslíš, že fakt bude na Interbeauty, kvůli tomu laku bych tam i šla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, myslím, že bude, OPI v tomhle docela drží krok. Přidáš se ke mně, Miru a Dejničce? :-) Nebo ti ho můžeme koupit.

      Vymazat
  4. naozaj krasna farba :)

    http://beautybybellatrix.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě že na IB nejdu :) Asi by u mě skončil. Jak jsem oranžovky a jim příbuzné barvy nikdy nemusela, tak se v nich teď docela vyžívám... Jen škoda té výdrže, to mě na OPI docela mrzí.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  6. Naprosto dokonalá barvička! Takovouhle barvu přímo miluju <3

    OdpovědětVymazat
  7. Jestli tu kolekci mít nebudou, tak uviděj!

    OdpovědětVymazat
  8. No tak to je nádhera :3

    http://just-nail-it.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat