středa 26. března 2014

Catrice Call Me Princess

Růžová a zlatá. Bylo to tu už mnohokrát a zatím se mi tahle kombinace neomrzela, hrňte to na mě dál! Ono najít dokonalý zlatorůžový glitrový lak není zase až tak jednoduché, jak se zdá - mám sice OPI Pink Me I´m Good (chtěla jsem na něj odkázat a nevěřila jsem Googlu, že ho na blogu nemám, takže jsem projela všechny posty se štítkem OPI a fakt tu není! Divné, budu ho muset výhledově nalakovat.), ale OPI moc dobré glitrové laky nemá, strašně rychle se mi olupují, navíc se mi zdá, že má Catrice i hezčí odstín. Byla to láska na první pohled, bárbínkovské a princeznovské odstíny nosím moc ráda. Lakuje se moc dobře, ale čekala jsem trošku lepší krycí schopnost, musela jsem dát tři vrstvy, abych byla spokojená. Hrubý povrch nemám příliš v lásce, takže jsem přidala dvě vrstvy nadlaku. A tak se mi moc líbil, leskl se jako zrcadlo a ještě se krásně třpytil. Tohle se Catrice opravdu povedlo, chválím! 

A vy se přiznejte, kdo už ho máte taky doma? :-)








19 komentářů:

  1. vyzera krasne..uz som ho obdivovala u Rendy :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně jsem ho chtěla, ale když jsem ho viděla anživo, tak jsem si říkala, že mým rukám určitě nebude slušet. V lahvičce se mi líbí ten červený, ale moc nekryje :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten červený ještě nemám, ale taky se mi líbí :-) Tak pod něj šoupni nějaký krémový ;-)

      Vymazat
  3. Já statečně odolávám, chodím kolem něho v Rossmannu už hezky dlouho a pořád si říkám, že na mně by určitě nevypadal hezky. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi krásny, pri najbližšej návšeteve drogérky ho určite vyhľadám. A musím povedať, že máš krásny tvar nechtov. To sú tvoje, alebo umelé? :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  5. Och Viennettka zas prinasas na blog farbicku nad ktorou sa neda inak ako ochkat od krasy! Uzas...

    OdpovědětVymazat
  6. Mam ho doma už asi 2 týždne a nemôžem sa vynadívať ! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mam, mam, ale nie som vobec spokojna, schytala som nejaky hrozne okousany stetecek (vzdy mi prislo nekorektne otvarat lak pred kupou v obchode, ale bohuzial, toto nie je poprvykrat, takze ho uz otvaram... :/) A olupuje sa mi uz hned na druhy den :( Ale je krasny, to sa musi nechat!

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem neodolala tomu červenému odstínu :)

    OdpovědětVymazat
  9. No vzhledem k tomu, že jsem si z této řady vybrala 5 laků /ze 6/, musela jsem se uskrovnit. Koupila jsem si nakonec dva, Oyster & Champagne a Stardust. Teď jak vidím tvé fotky, tak trošku lituju, že jsem nešla i do tohoto :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten odstín je úžasný, moc se líbí. Asi si pro něj budu muset skočit do drogérie :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  11. Už dlouho na něj mám zálusk, ale pořád se přesvědčuji, že ho nepotřebuju :D
    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherný odstín! Catrice laky mám nejradši :)

    OdpovědětVymazat